To teda jóóóó Jak ti podklouzne předek tak ležíš to jen těžko zachráníš....To bych raději nepřezouval zadek ale jen předek...takhle bych řekl že je to skoro zbytečný... Ale na druhou stranu já přezuto nemám vůbec a ani to nechystám..stačí na autě
Ale mám pro Tebe TIP pokud se to bude hodně smekat, já ti na zimu půjčím od mladého balanční kolečka
Naposledy upravil Pickwick dne 27 říj 2011, 13:00, celkově upraveno 1
Taky jezdím ještě na : Merida Mission HFS 3000-D ....jo fakt je to kolo KOSTKA UNI CLASSIC...jo fakt je to koloběžka
Ty balanční kolečka nejsou špatný nápad jinak mám vzadu pneu MITAS made in Czech Republic, ale o zimním typu jako je vločka, nebo tak něco se na pneu nepíše.
EX: Rhon 50/2T, Honda Lead SCV 100, Piaggio Typhoon 125/2T, CBC Grace 125, Piaggio Beverly 125, Honda Forza 125
Jel jsem teď po trávě,jak je zvlhlá a plná klouzavého listí a byla to škola smyku jak předního tak zadního kola a to jsem jel pomalu,no nedovedu si předtavit jet za provozu po ledě a sněhu a ani to nebudu zkoušet,přece jenom jsem živitel rodiny ( Gumy bridgestone letní.) raději peníze za zimní gumy na skůtra dám na benzín do plechovky
vona je kluci zima a Zima. trochu jiná bude v Práglu, Brně nebo jižních čechách a trochu jiná zase u nás pod orlickými horami nebo třeba v podkrkonoší. Na jihu se obvykle moc ve sněhu nejezdí, spíš suchý nebo mokrý asfalt. tady u nás je klidně sníh a led dva tři měsíce v kuse i tady vím o pár nadšencích co i tak jezdí jednu stopu... vloni sem vezl pížo prvním sněhem 22km domů a nic moc, tancovlo mi pěknou lambadu a bylo zazimováno vemi rychle
To je pravda ale i tady je spousta cest co se buď neudržujou vůbec nebo se udržujou tak aby se neřeklo že nic nedělaji. ale hlavní tahy většinou nejsou tak hrozný.