MP- aktuálně mám PIRELLI DIABLO SCOOTER a nájezd nevím, už je tam dal "pacient" přede mnou. Za tři měsíce doslova zmizel vzorek, ale bude to i mnou, dost to tahám a jezdím svižněji, než by se slušelo. Taky ve dvou to fest mizí. Na Transalpu jsem měl E07 MITASku a ta ve dvou po 100km taky pěkně ubejvala. A tahání mám z litrovýho Varana. Takže to se mnou ty šestkový kubatury nemaj lehký, ale za zlý jim to nemám
Tak říkáš, že Brigi jsou určitě dobrý. Já je tam dám, moc se nedívám, jestli je cena pryže o 500 nižší, protože je to jediný, co mě drží na silnici. A neber to, že se koupu v prachách. (pět dětí a hypo na dům) Na tomhle se šetřit nemá. Ty PIRELLky sedí dobře a náklon je na doraz, žádný zbytky. Přesto drží výborně. Kdybych tušil nájezd, tak je tam hned dám.. Skorem si říkám, když čtu o vlnění maxíků, že to nebude jen konstrukcí, ale i pryží, protože já tohle vlnění neznám. Pošlu ho do zatáčky v náklonu ve dvou a Wing mi sedí jak na kolejích. Padá v min rychlosti, ale na to jsem si zvykl. Zase odbočuju
..a pozdravuj v Třebíču, jezdil jsem tam sedm let s Castrolem. Patrně jsem zásoboval i Tebe