EDIT: šel jsem se do garáže mrknout a na své přední Metzelerce mám vzorek do "V" stejným směrem jako máš na té fotce Michelinku

MilosVee píše:8steve píše:a máš správný hmotnostní index?
Zadní: Michelin City Grip 150/70 R14 66 S 300kg/180km/h
Přední: Michelin City Grip 120/70 R14 55S 218kg/180km/h
Tam si myslím, že by problém být neměl.Holt asi jezdím moc rychle![]()
![]()
![]()
![]()
To hučení mě teda ale vadí dost,přes zavřenou integrálku je to zvuk jak naloženej kamion ve 100 km/h.Hlavně od předního kola.
A to vodorovný dopravní značení, tam by měla být dle recenzí vynikajicí stabilita a přilnavost, což teda nemůžu říct ani náhodou, protože když to ustřelí ve 20 km/h na suchým přechodu, nechci ani vidět, co to bude dělat na mokru.Zatím jsem s nimi neměl možnost otestovat mokrý asfalt.
StuntJ píše:Já si myslím, že je to logické, vepředu je to otočené kvůli odvodu vody a vzadu otočené spíše pro záběr pneumatiky, ale výrobce asi ví, proč to tak dělá
LadasM píše:Přidám nedělní zkušenost. Při včerejší projížďce, kdy i když bylo hezky, tak v některých zatáčkách byly silnice místy navlhlý až oslizlý. S tím jsem ale počítal a podle toho jel. Ale i tak mi 2x zadní pneu ulítla, ne moc, ale na to že to nebylo ani v moc velký rychlosti a náklonu, tak bych to nečekal. Takže mé hodnocení:
Výdrž - výborná, zatím najete necelých 7tkm a zadní není sjetá ani z poloviny.
Na suchu - drží jak přibitá
Na bílých čárách za mokra - ustřeluje neskutečně.
Za vlhka - řekl bych trochu zrádná
Za mokra a deště - jde to, to člověk jezdí pomalejc.
Podélný nerovnosti - přijde mi, že skůtr dost plave i když jsou dost nahuštěný(otázka je jestli je to pneu)
Příště bych zkusil asi nějaký jiný, jestli budou nějaký solidní k dispozici.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků