JAARRR píše:Má poslední zkušenost je zcela čerstvá. Je z tohoto pondělí - z rakouského asfaltu. Silnice u našich sousedů jsou proti nám v super stavu. Řada z nich má však opraveny okraje vozovky - metr až dva na šířku. Nový (okrajový) asfalat je k tomu starému (středu vozovky) napojen jakýmsi jiným "asfaltem". A právě při přejezdu z jedné na druhou část se pneu chovají jako kdybych jel po něčem, co vůbec "nelepí". Nejhorší to bylo v náklonu v zatáčce. Měl jsem pocit, že mi obě kola podjedou. Schválně jsem i zastavil a všechny tři povrchy si ošahal, Tvrdost všech materiálů je stejná, mezi nimi žádný přechod (hrb) není. Jen ty pneumatiky se prostě na onom přechodu chovají jak na ledě - tedy alespoň já měl takový pocit.
KYBLOS píše:Já sem jel někde ( nevybavím si už kde to přesně bylo ) na skútru a vidím, že je v lese položená nová silnice. Byla protsě taková tmavší, než je normálně šedá silnice. Byla úplně hladká, radši jsem zpomalil, protože si říkám, je nová, nevím jak se to bude chovat a hlavně všude na tý nový silnici vidím několika metrový brzdné čáry od aut a to i kamionů Byly to trošku serpentýny, ale ty brzdné dráhy byly fakt všude možně. Jestli to bylo proto, že to klouzalo i plechovkám, tak co potom pro moto V takovém případě nechápu, jak tohle může někdo použít jako novou silnici.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků