To není zas tak pravda, některé fungují lépe, jiné hůře. Ale i tak je potřeba na bílé značení (zvlášť když je nové) a kovové poklopy dávat majzla.
Měl jsem 3 roky staré Pirelli Diablo scooter a jestli měli najeto 3000km, když jsem to koupil, tak je to moc. Když se ohřáli super ... za deště klouzali jak svině, a když jsem to na semaforech v dešti položil zezadu pod dodávku tak letěli.
Na zimu (od cca říjen do cca duben) jezdím na
Heidenau K66 M+S a ty jsou boží, jen teplo jim nedělá moc dobře 2 zimy/6000km a jsou kaput. Jezdil jsem i ve sněhu a břečce a nepoložil jsem to ani jednou. Ještě dělají
Heidenau K66 bez M+S jako celoročky a co vím, tak ty si lidi taky dost chváli, ale já zkušenost nemám. Teď mi přišli nové M+S na letošní zimu, tak posílám porovnání sjetá/nesjetá - je tam tak 1-2 mm dezénu na sjetí, aby i u sjeté zůstala hloubka dezénu 4mm a dorasil jsem je začátkem léta
https://grimreaper.rajce.idnes.cz/PCXso/1500912973Na léto mám
Metzeler roadtec scooter ale ještě se nezadřilo - konečně jsem z toho ohobloval ty fousky a ojel tu "slizkou" vrstvu z formy a déšť zatím nikde, tak bohužel nemůžu sloužit.