Mam na moto odjazdene nieco cez 100.000 km a zatial som defekt este nemal. Pouzival som nejaky cas aj UltraSeal, ale potom ako som videl co to dokaze ked nezafunguje, tak ho uz nedavam a nosim so sebou opravnu sadu. A v pneuservise ta tiez nebudu mat radi
Inak tiez ma zaujimaju detaily, po pravde pri tom mojojm defekte by asi nezafungoval lebo bola diera pozdlzna cca 8mm dlha, tazko povedat... treba najst nejake video kde prepichnu pneu nozom
Tak doplnim, kedze vam zrejme chyba predstavivost UltraSealom zasr**a cela motorka a pneu prazdna s dierou, ktoru by normalny knot urcite zalepil, lenze uz nezalepi, lebo kvoli UltraSealu nebude drzat.
Este koniec pribehu, gumu som nakoniec vymenil neveril som spoju a obaval sa, ze to bude pustat a riesit to niekde v prdeli na vylete som nechcel. Vzhladom nato ze som isiel aj na tom defekte dostala guma zahul a boli v nej odzmolene kusky. Spoj vsak vyzeral dobre.
Ahoj, s tkaničkou na pneu jsem taky párkrát jezdil, ale je to spíš na dojetí. Pokud je pneumatika ještě v dobrém stavu, doporučuji ji nechat opravit hříbkem, ten je spolehlivější. Každopádně, mít sadu s knoty u sebe na cestách není špatný nápad, už mi to párkrát zachránilo kůži. Kouknul bych na https://srotas.it/pezzi-di-ricambi-moto/ruote-pneumatici/, občas tam mívají takové věci.