Za mě osobně: Jaká guma je v TP, taková by měla být i na skutru. Na druhou stranu - je lepší schválená čínská užovka, nebo značková bačkora z pořádný gumy? To je přesně ten rozdíl - v provozu může být značková pneu lepší, ale holt - papír je papír. Kdysi jsme s bráchou taky rvali na Jawu 350 zadní gumu Metzeller, ta byla široká, že se musel vyříznout kus rukávu pro řetěz a málem jsme ji na ten ráfek ani nenarvali A taky s ní brácha jezdil s tím, že kdyby ho zastavili policjati kouká z toho pokuta jako blázen. Ale ta guma byla fakt BOŽÍ Takovou třindu svět neviděl Jenže to nám bylo o pěkných pár let míň a předpisy a policajti bylo to poslední co nás zajímalo Dneka bych do gumy jen proto že by se mi na skutru líbila víc rozhodně neinvestoval. Však jsem taky na Leadu 100 odjezdil pár sezón a tam byla gumička jak z dětskýho kola
Takže Luky GS - rozhodni se sám (ale to už vlastně jsi ), rizika znáš .... Já bych tu širší gumu určitě kupoval v kamennym obchodě abych ji mohl okouknout jak široká je v oblasti ráfku a zkusil se poradit s někým, kdo má zkušenosti s přezouváním motorek o kolik širší guma se dá ještě na ráfek dostat ...