Valheru_KOKr - přesně, jak píšeš. Navíc je tu i ten fakt, že snad každý má snahu "zkoumat" a nacházet něco jiného, nového a zjišťovat, jestli to nebo ono je lepší nebo ne. Klasika - IRC na PCX. Ani nespočtu, jak často je tu možné číst, že krátce po koupi majitel zvažuje výměnu za jinou značku nebo že hned, jak ji sjede trochu víc, půjde do jiné. A to určitě nebude tím, že je vyloženě nekvalitní, ale že má svá omezení a limity, které u jiných značek a modelů jsou jinde. Proto ty změny a snahy o vyzkoušení i něčeho jiného. Já měl číny a v pohodě i za mokra (jistě, neklopil jsem to jako za sucha a i rychlost jsem přizpůsobil

). Klidně bych je bral, ale "klasickou čínskou pneu" jsem viděl spíše ojediněle (je pravda, že jsem hledal relativně krátce). A ceny bylo relativně nižší, ale opět... hledal jsem jen krátce. Ale rozhodně bych neměl obavy z toho ji opět koupit. Bohužel díky určité nedůvěře a povědomí, že nejsou kvalitní apod. je prodejci ani neobjednávají, protože předpokládám, že jejich prodej bude malý a tím pádem pro ně nezajímavý. Pro info, v současné době mám Continental - ContiTwist - a měl jsem Innovu.