To Citereh: To máš těžko,pokud má někdo skútra na to aby když se oteplí si udělal nějaký vylet pár kilásků a nebo ho měl na nákupy či tři měsíce jezdil kousek do práce když je ten hic,tak mu v podstatě je jedno na čem jezdí nehledě na rychlost.Jezdím od té doby co sleze bílá sra*ka z cesty a u země je aspoň jeden stupeň C či může mrznout,ale být sucho až do pozdního podzimu kdy sleduju namrzající mostovky.Co jsem začal jezdit na skútru,tak je to pro mne primární způsob přepravy a auto je jen na jízdy s rodinou,takže jsem letos ani nepřezouval zimní gumy,protože přes sezónu jsem autem najel cca tisíc km a zbytek na skútru.Takže je to o požadavcích co se od toho obutí chce.A jestli je to na moto či pneu na auto,tak s cenou roste i kvalita.Na auto za posledních deset let jsem nekoupil jedinnou novou gumu,vždy starší,ale značkové.Vzhledem k tomu,že ročně najedu(či najížděl jsem) cca15tis,tak starší Michelinky mi vydržely jen na letní sezónu cca 5-6 let (vzorek tam stále je)a přezouvám či spíše měním kola i s pneu za zimní každý rok(vyjma letošního).Takže co se mne týče,ano chci kvalitní pneu za pár set více než nějaké noname gumy,ale také od nich očekávám,že je nebudu měnit každý rok,ale alespoň co dva roky...samo že to záleží i na výkonu skútru a způsob jízdy.Ale nechci přemýšlet, když budu chtít klopit a posadit se do zatáčky, o tom na čem jezdím.
Je to vždy o penězích,je to o kvalitní přilbě za dané peníze,je to o oblečení za dané peníze,je to o pneu za dané peníze...,.je to prostě furt dokola o penězích a požadavcích které klademe na to či ono. No rozepsal jsem se hezky,ale snad je to trochu konstruktivní a pochopitelné co tím chtěl básník říci.