Já mám Runscoot ve předu i vzadu a příště chci jiné. Dle mně moc kloužou při brzdění i v zatáčkách na téru a na čarách(docela často driftuju). A zajely se až po cca 600km. Porovnávám z loňskou sezonou z Metzelerem vzadu a Maxxim vepředu, kdy to sedělo mnohem líp.
Kejši: Aprilia SR 50, rv.01, SR50 R, rv.10, SR 125, rv.99, PCX125 r.v.11 125ka 150ka
Já jsem po spoustě dobrých zkušenostech známých a kamarádů koupil taky Metzelery. Jsou fakt dobré a kvalita a cena je taky myslím Ok. Jinak varuju před Savou ty jsem tam měl loni to fakt nebrat špatný hlavně na mokru a ještě byly odskákané a zpuchřelé.
Já ti radím Heidenau z vlastní zkušenosti Měl jsem je na skůtru originál a vydržely hodně dlouho.Přední 14 000km,zadní 11 000km. Do poslední chvíle držely,nevibrovaly,vzduch neunikal a na vodě taky ok. Je to německá guma střední třídy
respekte, keď čítam čo všetko máš už v skútru a na skútru a potom tu prídeš s posledným výberom pneu za pár stovák? Je treba si uvedomiť, ak máš športového ducha a nejazdíš skútrom len na ryby a nazad potrebuješ pneumatiku ktorá Ťa udrží pri živote to je jediná spojka medzi nebom a zemou..takže sa vykašli na to "blato" s predošlého príspevku, ktoré je vhodné akurát pre dochodcov a vezmi Bridgestonu z toho predošlého výberu... udrží Ťa na ceste...
Cha, ja myslel, ze uz se tahle Hoopka nedela Mel sem ji na predku, uz od predchoziho majitele... Tezko posoudit, ale ja ji mel dost oskakanou a za dobu, co sem sjel zadni Dunlopku GT301, tak ta predni neubyla snad ani o cm Nerikam, ze je spatna, ale podle me je hodne tvrda a na vodu a na nizke teploty asi nic moc... Ja jezdim Dunlopy GT301 jak predek, tak zadek
Lukáš píše:Já měl MICHELINY a pěkně klouzaly i na suchu těd mám brigeston a ty jsou k neutrhnutí v zatáčkách
zdárek a neměl jsi nahodou Gold Standard? ty klouzaly pořád, ale City Grip jsou už o něčem jiném. Dle mého a názoru servismanů, které jsem potkal, dnes nej pneu.