Ahoj pratele,
tak se musim podelit o svoji zkusenost. Byli jsme na vylete na Xmaxu 250 ve dvou ve Francii, takova dobrodruzna pohodova cesta
Co je ale dulezite k veci - Maxe jsem koupil nekdy v listopadu 2013. Najeto necelych 7tkm. Obuty origo Michelin Gold Standard. Jak honosny nazev budici duveru, vzorek naprosto v pohode, stari cca 3roky. Jedem si takhle kolem Parize a zacne lehky chcanec, jedu opatrne jako vzdycky, mame bocni brasny a jsme s manzelkou na skutru 2. Prichazi prudsi pravotociva zatacka a my jsme najednou na zemi. Nechapu nic a chvili mi trva se vzpamatovat, abych pochopil, kde to jsem a co se deje. Musim rict, ze neco takoveho se mi za 50tkm na ruznych masinach (GS500E, Transalp 700, BMW F800GS) nikdy nestalo. Nejel jsem nijak rychle a navzdory tomu mi masina vubec nedala vedet, ze je neco spatne. Nastesti se nam ani skutru nic nestalo, ma odreny slider vepredu a plastovy kryt vyfuku vzadu, my jsme taky naprosto v pohode, ja jsem si jen o hadr lehce odrel ruku a pani narazila prst (ani jeden nechapeme jak se ji to podarilo
).
Od te doby mi to asi 3 dny vrtalo hlavou nez jsem zacal hledat mozny problem v pneu spis nez v mem neodhadnuti rychlosti, ktere cloveka napadne jako prvni.
Ja teda okamzite vyhazuju zlaty standard do nejblizsiho mozneho mista, pokud by se na tom nekdo chtel zabit dobrovolne, daruji. Vzorek jeste velmi slusny. Uz po ceste mi bylo divne, ze se moc nesjizdi...
Jsem seredne zklamanej, ze si pro me ted jiz radoby solidni vyrobce dovoli do sveta vypustit neco takoveho a jeste k tomu jako original na ne zrovna nejlevnejsi stroje! Michelin Gold Standard uz nikdy!