Zdar, dopředu se omlouvám za typickou otázku, ale prostě se nemůžu rozhodnout.
Mám Piaggio ZIP 50, chci měnit pneu, to co tam mám teď je už za zenitem ať už dezénem nebo stářím....loňskej rok jsem tak nějak proklouzal, přikládal jsem to spíš nedostatku zkušeností, ale teď mám dojem že z nedostatku zkušeností jsem měl rovnou po majiteli vyměnit i pneumatiky.
Co bych rád - cena není až tak zásadní, nájezd taky neřešim nenajedu víc jak 10k za sezónu a měnit to jednou ročně by mi úplně vyhovovalo. Rychlost - je to 50ka, takže max. kolem těch 90km/h
Pokud se nepletu tak mám mít na předu 100/80 10 a vzadu 120/70 10, ale budu rád když mě v tom někdo opraví...
Co jsem vyčet tak samozřejmě není žádný pneu ideální, někomu sedne jedno, někomu zase úplně jiný. Várky se můžou lišit atd. Takže nechci ideál, jen pneu co snad vydrží těch 10k km a co bude mít co nejlepší přilnavost. Zatim se rozhoduju mezi dunlop scootsmart a pirelli diablo. Co by jste doporučili?
Díky moc za radu.
Takže po přečtení x stránek a projetí několika obchodů, to vypadá na scootsmart. Pirellka se ani nedařila najít ve vhodnejch rozměrech a kombinovat značky se mi moc nechce.