Já nevím, co se čertíte
Mám na svém B250 taky ContiTwist, dokonce jsem je tady zmiňoval a jsem s nimi spokojený. Na jaře půjde nová na zadek, neb jsem asi letos hodně jezdil
Už se tady v tom vláknu psalo, že někdo něco nazul a motorka se chovala divně, tak přezul na jinou značku a bylo to v pohodě. Několik lidí tady Pepemu doporučilo nějakou pneu, ale kdo z nich jezdí B400 rok výroby jako Pepe? Aha? Dunlopy jsou fajn, ale každou chvilku někdo píše že kloužou, nebo že se rychle ojíždějí, nebo že jsou super a tak různě a teď se v tom prase vyznej.
Neexistuje univerzální rada jaký šprc.y jsou na ráfkách nejlepší. Je to o typu a stavu stroje.
Pepe si vybral jednu ze zmiňovaných a chválených pneu. Fajn.
Jó kdyby si vybral noname chinaslicky o kterých nikdo nic neví, tak chápu bojovnou náladu. Takhle jen kroutím hlavou.
Já mám ContiTwist vyzkoušený a jsem spokojen. Nejezdím pilu, krizovky celkem taky nepěstuju a na vodě jsem s nimi byl spokojen.
Tak a máte to
Jedu a kochám se ...
Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125
Je: Honda Forza 350