od Peťas » 11 čer 2010, 12:18
Jezdím teď Dunlop Scootline SX 01 na Hondě FJS 600, jsou skvělé,tiché, sedí skvěle na vodě, teď se nejezdilo na ničem jiném. Vyzkoušeno i velkých rychlostech, kdy na dálnici bylo dost vody tak ve 150-160Km nic nedělaly, jeli jak po suchu. Před tím jsem měl Dunlop RSc 305 a nebyl problém, že by klouzaly. Nevím co má Rady proti Dunlopkám, ale jsou to nejprodávanější a jedny z nejlepších pneu ,co se dají koupit na trhu. Na HD, a těžké mota jsou vůbec nejlepší. Kamarádi jiné nejezdí a na supersportech je to také špička. U aut jsou Bridgestone, naprostý průměr, jen cena je vysoká. Dunlop je naprosto převyšují jak v ceně, kvalitě a množtví novinek, o zimních to je ještě lepší pro značku Dunlop u aut. To jsem ale odbočil. Ještě km výkon, to je otázka, jestli pneu tvrdá najede o 2-3tisíce km více a pneu měkčí, která má lepší jízdní vlastnosti za každé teploty a počasí. Já osobně stejně pneu při 3mm vyhazuji, nedojíždím, je to nebezpečné. Dávám vždy přednost bezpečnosti, jízdním vlastnostem a ne km výkonu.