Ahoj,
máte někdo zkušenosti s pneu Bridgestone SC 1, nejraději v průměru 16? Chci vyměnit pneu na Scarabeo 200 ie. Díky za info a zkušenosti.
TomHorn píše:Jak píše medved.m, ani já nechápu šetření na gumách u žádnýho vozidla co jezdí víc jak 45 km/hod, obzvlášť s přihlédnutím k ceně plastů, ... o ceně zdraví ani nemluvě. Myslím, že v nominačním seznamu zůstanou Feel Free a Bridge SC1, bohužel Micheliny moc kladných bodů nenasbíraly a moje sympatie ochabují i díky sledování letošního Moto GP Trochu ještě koketuju s myšlenkou dát 110/130/70 x 16R namísto předepsaných 100/120/80 x 16R. samozřejmě s vědomím možného problému na STK a případného řešení nehody. Jsem přesvědčen, že jízdní vlastnosti nezhorším, spíš naopak, protože to co je v TP mě přijde trochu galuskovitý, vzhedem k hmotnosti skůtru skoro 160 kg. TAK TEĎ BABO RAĎ!
medved.m píše:zdeny65 píše:Co to máš za rozměr? Je pouze šířka,výška profilu a průměr disku.To jsem z toho jelenTomHorn píše:...ještě koketuju s myšlenkou dát 110/130/70 x 16R namísto předepsaných 100/120/80 x 16R.
Zjevně to myslí tak, že vpředu je šířka 100, vzadu 120, v obou případech profil 80, průměr 16". To dá rozum, jelene
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků