Duky 5..Ty jsi teda kecka
Ale ať tak nebo tak, já si myslím, že těch mých letošních cca. 6000 kilometrů v sedle je prozatím dostačujících - jde o reakci na Tvojí větu "niekto rád básni a kecá, druhý zase jazdí"
Srnka 1010..Tak jsem včera ráno vstal, zašel ke stroji, zkusil nastartovat a nic. No, v půl 8 jsem se rozcvičil, nasadil výstražnou vestu a pustil se do tlačení Pana Mopadžiho do 12 km vzdálenýho servisu. Kurňa, ale řeknu vám chlapi, "blbých" 180 kilo a měl jsem toho plný brýle. Nechci si ani představovat, tlačit nějakýho 300 kilovýho mastodonta, to už je vážně na odtahovku. V poledne jsem dorazil do servisu a pustil se do debaty s mechanikem Jirkou. Po jedný hodině odpolední jsem se zvednul a jelikož žádný autobus ani vlak v následujících dvou hodinách nejel (jak taky jinak), tak jsem sbalil svých pár švestek a pochodovým krokem jsem opět vyrazil na cestu, ovšem tentokrát už o 180 kilo lehčí, tak to celkem utíkalo. Boty na vyhození, pravý koleno mě bolí jako sviňa, prsty na nohou mi hezky zmodraly, ale jinak pohoda
A jak jsem teda dopadl? Prozatím nevím, co je zdrojem závady, ale palivový filtr určitě nechám vyměnit a s karburátorem se teprve uvidí. Někdy ve středu nebo ve čtvrtek mi budou ze servisu volat, co a jak (mají práce až nad hlavu), ale podle prvotního poslechu si mechanik myslí, že to spíš bude nějaká prasklina / díra v některý z hadic. Snad jen v hadicích a ne v hlavě motoru a podobně. Takže čekej Srnko a pravidelně se ochlazuj, ať tou nedočkavostí "neshoříš"
Lubomir.skultetyTak nápad nemáš špatný, 200 Kč by bylo snesitelných a ušetřený čas je taky fajn, ale....ale shánět vozík na moto...shánět auto, za který ten vozík zapojit...to už by se mi pěkně prodražilo. Navíc mám celozávodní dovolenou, takže mě čas dá se říct nijak netíží. Jen mě tak napadlo, něco jsem v minulosti četl cosi o Zelený kartě a o odtahu zdarma, tak si o tom zkusím zjistit něco víc. Ovšem, to nic nemění na tom, že stejně jako Srnka1010, i já jsem jako na trní, co za problém trápí toho mýho Itala bláznivýho tentokrát