Díky
. Tak jakožto příznivci skútrů nás zajímaly vyloženě skútry, motorky jen okrajově. Na některé jsem zkusil i vylézt, ale jak jsem psal, asi bych na to potřeboval řebřík nebo alespoň štokrle abych na ty kobyly vylezl, no a pak z toho slízat, děs běs. Jako nechápu, co na tom lidi vidí, že tak přebíhají od skútrů k motorkám... no to je každého věc, rozhodně to nikomu nehodlám rozmlouvat, každý si jezdí na čem je mu bližší
. A o nějakém pohodlí pro spolujezdce nemůže být vůbec řeč. Takové luxusní posezení jak má manželka na MP3, to nabízí málo strojů.
Co se týče těch tříkolek, tak ty jsme trochu nafotili spíše jako zajímavost. Bližší údaje jsem až tak nestudoval, nicméně to lze určitě dohledat na netu. Jako vypadá to zajímavě, svezení asi bude hodně pohodlné, ale při pohledu na cenovky, za to bychom koupili 2-3 nové MP3 500!!! Takže pro běžné smrtelníky to asi nebude...
Projížďka na Forze byla super, ale dost malá. Nicméně i na té krátké trati bylo cítit, jak krásně jde za plynem. Před dvěma roky jsem tam zkoušel Downtown 125, ten se mi zdál trošku pomalejší na akceleraci, ale také to může být jen dojem. To by se muselo vyzkoušet v reálu. Ale určitě stojí za to si zajet k nějakému prodejci a zapůjčit na delší otestování. Fakt hodně dobrý stroj.
Škoda, že tam neměli na předváděčku tu novinku Kawasaki J125, docela by mě zajímalo, jak to jezdí. Na pohled opravdu krasavec, na posezení také paráda, ale zase otázka, jak by to vypadalo po nějakých 100km nebo i více.
No a že tam nebyli od Kymca, tak to mají velké mínus. Byl jsem zvědavý na novinky, a ono nic. Asi se jim to nevyplácí jezdit na výstavy nebo co...