pro milopet:Ano, je pravdou, že cestou domů jsem na pozdrav zatroubil na nějaké lidi se skútrem, co stáli bokem dálnice, nevím přesně, jestli to bylo u lomu nebo kde ...
to jsi byl ty?
A ještě s někým, jestli partnerka, nevím, nestihl jsem zaregistrovat v té rychlosti
pro Marťas1:Ano, stálo tam více strojů, taky jsme si říkali, že jsme tam mohli zastavit, ale raději jsem nechtěl riskovat, zas tak pohodlní nejsme, že bychom těch pár set metrů nedošli
. Ale je pravdou, že placu na náměstí je spousta, kde by mohly skútry v pohodě stát a nikomu by to nemuselo vadit. Škoda, že nemáme takovou legislativu jako třeba v Itálii apod., kde se jezdí více na skútrech, tam je myslím parkování na chodnících běžné, samozřejmě při zachování průchodu pro chodce.
Já nevím, co pořád máš s tou celebritou???
. Jako já se na to vážně necítím, dělám něco špatně? Prostě jsem šíleně propadl cestování na skútru, je to pro mě droga, no a teď navíc se ode mě nakazila i žena
, tak se z nás stali dva závisláci
. Prostě baví nás cestování na skútru a o tyhle zážitky se rádi podělíme, třeba se díky naším reportům nadchnou další lidé
jinak s tím deštěm zrovna na koncert Kristíny to byl fakt pech. Tak jsme se těšili, že si ho užijem, no a dopadlo to jak dopadlo... Nicméně, dneska už moja sama začala vyzvídat, kdy tu poblíž má Kristínka nějaký koncert, že bychom si dali opáčko, ale teda pouze za dobrého počasí, zmoknout se nám už nechce...
Dnes jsme si s mojí udělali menší výletík do Velkého Týnce k Bláhům, měli tam testovací dny na Piaggio atd., tak jsem prubli některé stroje, no musím říct, že jízda na výkonnějším stroji je někde jinde... No jak jsme měli odjíždět, moja mi už skoro ani nechtěla na Beverly 125 vlízt, že takovým šnekem se ji nechce
. No jo, škoda, že dříve neřekla, že bude se mnou jezdit, místo Beverly 125 bych byl býval koupil rovnou mp3... Pro naše výlety by to bylo fakt zapotřebí, ten výkon je zatraceně znát...