ladin píše:Tak jsem se chtěl po delší době podívat kam se chystají skůtraři kolem Petra311 tento weekend a už hodinu čtu neuvěřitelné kecy, napadání, plivání špíny, a dokonce vyhrožování některých rádoby velkých borců.
Takže se i já vyjádřím. Předesílám - byl jsem skůtrař, už nejsem skůtrař-mám cestovní enduro.Mám li být přesný, mám ještě i stopětadvacítku skůtříka na hrkání kolem komína.
Byl jsem s partou kolem Petra 311 jen na jednom výletě. Nebaví mne jezdit po zámcích a rozhlednách, nebaví mne přizpůsobovat svou jízdu stopětadvacítkám, nerad se fotím... No a co ???? Probůh vždyť mne nikdo nenutí s nimi jet, nenutí mne se fotit, nevtáhne mne nikdo násilím do zámku... Každého baví něco jiného. Hluboce před Petrem smekám jak má akce perfektně připravené, ohleduplně dopředu napíše, že tempo se přizpůsobí stopětadvacítkám skůtrům atd. Píše to proto, aby když s nimi pojede někdo (jako třeba já) na padesítikilowatovém cesťáku, aby pak neprskal na fóru, že to stálo za ho.no, že se musel přizpůsobovat těm prdítkům apod. Beru Petrovu činnost kolem výletů jako obětavou práci pro druhé se snahou vše zdokumentovat (většina účastníků už večer po výletě hledá, jsou-li už na netu fotky). Dá mu to jistě spoustu práce, kterou dělá hlavně pro druhé.
Komu tento typ výletů nevyhovuje, ať tam prostě nejezdí. Ale ať se do nich nenaváží, nechť jim dá každý prostě pokoj. Též jsem vydržel jen asi třičtvrtě onoho výletu, odpojil se a jel svým tempem domů( měl jsem nutkavou potřebu trochu vyhnat pavouky z výfuku). Ale rád s nimi opět někdy určitě vyrazím, má to cosi do sebe, bylo to s nimi fajn. Petře, nenech se odradit, nenech si to zprotivit. Škoda, že ses odmlčel (i když se ti nedivím, žes na ty bláboly některých buranských dutýh hlav přestal reagovat), teď nevím, jak se dozvím kam se chystáte. Kdybyste jeli do Rožnova, dej vědět. Na závěr- nemám v úmyslu reagovat na případné, byť určitě duchaplné reakce potrefených hus.
Zdravím pěkně a děkuji za podporu. Děkuji, že jsi sebral odvahu a otevřeně napsal, jak je to doopravdy s výlety, které pořádám. Napsal jsi to naprosto přesně, pod vše se mohu podepsat, naprosto se vším souhlasím. Přesně o tom naše výlety jsou. Každý má volbu se svobodně rozhodnout, jestli daný výlet s námi absolvuje nebo ne, každý dopředu ví, co ho čeká a pokud se mu něco nezdá, nemusí se toho účastnit a nikdo ho za to nepeskuje nebo nedej bože něco jiného. Nemám víc co k tvému příspěvku dodat, myslím, že každý rozumně uvažující člověk pochopí, jak se věci mají. Takže ještě jednou díky
Ještě doplním informaci k tvému dotazu, kde se dozvíš, kam vyrážíme, případně kde najdeš reporty z našich cest. Tak odpověď jednoduchá, informace pro všechny, koho zajímají naše výlety, nadále budeme působit pouze na našich webových stránkách
www.vyletynaskutru.cz a na našem
Facebooku, pouze na těchto místech budeme dále pokračovat. Na Skutrforu po tomto incidentu jsem již ztratil chuť jakkoli se dál angažovat, stejně se to pak obrací jen proti mně.
zdenek25961 píše:Jsem velmi rozčarovan nad tím, co se tady strhlo za melu!
Mně osobně výlety s Petrem311 vyhovují. Ani jednou!!!! jsem nebyl nucen se fotit a jsem skoro na každe Petrově fotce pokud jsem se dané akce
zúčastnil !!!(dobrovolně) . A když se vracíme z výletu pozdě odpoledne, tak se zastavíme na oběd. Tím si myslím že je to úplně normální věc a
víc k tomu nemam co dodat (tečka). Jezdí s námi i skůtry 125ccm a tempo 90km/h je úplně idealní. Je mně 54 let a frajeřinu už mam nějaký ten
pátek dávno za sebou.
Petře zdravím ZDENEK
Zdeňku, také tě srdečně zdravíme a děkujeme za otevřenou podporu. Také naprosto s tím souhlasím, co píšeš a jsem rád, že jsi takto vnímal naše společné výlety. Tak třeba se ještě někdy na společném výletě potkáme a pokecáme
K ostatním příspěvkům jistých pánů se ani nemá smysl vyjadřovat, rozumně uvažující člověk si obrázek udělá sám ... Ano, já i manželka jsme se odmlčeli, protože to fakt nemělo smysl reagovat na takové sprosté lži a výmysly.
Dneska jsme do Rožnova nejeli, jak jsem již vysvětloval
výše, opakovat to nebudu, když tak si to přečtěte. Podnikli jsme s manželkou výlet sami, musím říct že byl hodně inspirující, alespoň jsem si pročistil hlavu a důkladně odpočinul od všeho. Ono mít na starosti plánování a organizování výletů prakticky na každý víkend to není žádná prdel. A pak ty starosti kolem toho, aby vše vyšlo, atd., no prostě kdo nic pravidelně nikdy neorganizoval, tak to nepochopí... Takže dnešní výlet naprosto luxusní záležitost, reportík bude na našich stránkách. Co se týče plánování dalších společných výletů. Po tom všem si potřebuji trochu odpočinout od všech těch starostí a hlavně od toho hnusu, co tady pár jedinců na mně nakydalo, takže nějaký čas asi budeme jezdit s manželkou pouze sami. Pokud budete mít někdo zájem se k nám ještě někdy připojit příp. jezdit pravidelně, když tak prosím přejděte na naše
webové stránky a na
Facebook, kde se dozvíte vše potřebné a také nás tam můžete kontaktovat.
Ještě editace pro sokol5:Díky také za podporu. Myslím, že na moji obhajobu může nejlépe vyznít svědectví lidí, kteří s námi jezdili pravidelně a nedělají si o mně obrázek jen podle toho, co jedna bába povídala... Luboši díky a s manželkou tě pozdravujeme
No a vzhledem k tomu, že zde do tohoto vlákna již nebudu psát žádné pozvánky na výlety a reporty, obracím se tímto s prosbou na admina, aby toto vlákno uzamkl. A pánové, co mají potřebu na mně dál kydat hnůj, aby tak šli činit do hospody u piva. Děkuji.