13 čer 2015, 17:09
13 čer 2015, 20:32
ladin píše:Tak jsem se chtěl po delší době podívat kam se chystají skůtraři kolem Petra311 tento weekend a už hodinu čtu neuvěřitelné kecy, napadání, plivání špíny, a dokonce vyhrožování některých rádoby velkých borců.
Takže se i já vyjádřím. Předesílám - byl jsem skůtrař, už nejsem skůtrař-mám cestovní enduro.Mám li být přesný, mám ještě i stopětadvacítku skůtříka na hrkání kolem komína.
Byl jsem s partou kolem Petra 311 jen na jednom výletě. Nebaví mne jezdit po zámcích a rozhlednách, nebaví mne přizpůsobovat svou jízdu stopětadvacítkám, nerad se fotím... No a co ???? Probůh vždyť mne nikdo nenutí s nimi jet, nenutí mne se fotit, nevtáhne mne nikdo násilím do zámku... Každého baví něco jiného. Hluboce před Petrem smekám jak má akce perfektně připravené, ohleduplně dopředu napíše, že tempo se přizpůsobí stopětadvacítkám skůtrům atd. Píše to proto, aby když s nimi pojede někdo (jako třeba já) na padesítikilowatovém cesťáku, aby pak neprskal na fóru, že to stálo za ho.no, že se musel přizpůsobovat těm prdítkům apod. Beru Petrovu činnost kolem výletů jako obětavou práci pro druhé se snahou vše zdokumentovat (většina účastníků už večer po výletě hledá, jsou-li už na netu fotky). Dá mu to jistě spoustu práce, kterou dělá hlavně pro druhé.
Komu tento typ výletů nevyhovuje, ať tam prostě nejezdí. Ale ať se do nich nenaváží, nechť jim dá každý prostě pokoj. Též jsem vydržel jen asi třičtvrtě onoho výletu, odpojil se a jel svým tempem domů( měl jsem nutkavou potřebu trochu vyhnat pavouky z výfuku). Ale rád s nimi opět někdy určitě vyrazím, má to cosi do sebe, bylo to s nimi fajn. Petře, nenech se odradit, nenech si to zprotivit. Škoda, že ses odmlčel (i když se ti nedivím, žes na ty bláboly některých buranských dutýh hlav přestal reagovat), teď nevím, jak se dozvím kam se chystáte. Kdybyste jeli do Rožnova, dej vědět. Na závěr- nemám v úmyslu reagovat na případné, byť určitě duchaplné reakce potrefených hus.
zdenek25961 píše:Jsem velmi rozčarovan nad tím, co se tady strhlo za melu!
Mně osobně výlety s Petrem311 vyhovují. Ani jednou!!!! jsem nebyl nucen se fotit a jsem skoro na každe Petrově fotce pokud jsem se dané akce
zúčastnil !!!(dobrovolně) . A když se vracíme z výletu pozdě odpoledne, tak se zastavíme na oběd. Tím si myslím že je to úplně normální věc a
víc k tomu nemam co dodat (tečka). Jezdí s námi i skůtry 125ccm a tempo 90km/h je úplně idealní. Je mně 54 let a frajeřinu už mam nějaký ten
pátek dávno za sebou.
Petře zdravím ZDENEK
13 čer 2015, 21:39
13 čer 2015, 21:42
15 zář 2015, 21:54
15 zář 2015, 22:11
15 zář 2015, 22:34
16 zář 2015, 06:33
16 zář 2015, 13:58
16 zář 2015, 18:42
16 zář 2015, 19:08
16 zář 2015, 19:46
16 zář 2015, 20:37
samtony píše:Ahoj Petře,
tak jsem rád, že jsi zas na tomto webu. Bylo tu bez těch cestopisů nějak smutno. Hlavně ta videa která tu patří mezi ty nejlepší.
16 zář 2015, 20:50
16 zář 2015, 20:59