Pro pietronimuss: Jj. Je to přesně jak říkáš
jeste mi prosím řekni alespoň jeden ten Petrův věcný argument. Ale prosím věcný, ne vytržený z kontextu a obrácený proti mě. Děkuji
Mimochodem, dle mého názoru, stejne az na to, ze jsme si tu někteří vyměnili par vět se vůbec nic nestane a nezmění. Nedělám si iluze o tom, ze spousta lidi přijde nekde v soukromí za Petrem, poplaca ho po rameni a řekne mu, ať si z toho nic nedělá, ze ja jsem "k...t". A dost možná budou někteří z nich i ti, kteří totéž psali včera ve zprávách me o Petrovi
takze bych to neviděl az tak cerne. Petr ma dost svých přátel, kteří za nim jistě budou stát. A ti s nim budou i dal jezdit bez ohledu na to, co se tu stalo nebo nestalo. A pokud ne, tak pak byla asi chyba nekde jinde a nezbude, nez dat za pravdu tem, kterym tu na Petrovi neco vadilo.
A co se tyče mého "přecházení" jak říkáš - o tom nemůže byt rec, protoze ja ani předtim nebyl na zadne straně a to jsem zdůraznil několikrát. Petra jsem si vážil prave pro jeho pořádání výletů a praci kterou tomu věnuje, na druhou stranu mi na jeho vyletech nektere věci vadili a proto jsem se jich neúčastnil. To jsem ostatně podrobne uz rozepsal. A to, ze z toho Petr vybral jen par věci, které následně místo toho, aby teda napsal OK, beru, vadí ti to, však jezdit nemusis, tak napsal ze konci s pořádáním výletů aby zase nekomu nevadilo to či ono. No promiň.. Ale toto je přístup dítěte. Ja přeci nemůžu za to, ze Petr neustojí i kritiku, že někomu se na jeho vyletech ne vše úplně zamlouvá (nebo ani ne kritiku, ale spíše připomínku) a urazí se, pričemž v důsledku toho to vztahne na všechny, i když jsem to napsal jen ja. Následně asi čekal, ze ho budou přemlouvat, což se ale zřejmě nestalo, nebo alespoň ne veřejně. Naopak me začaly chodit sz od lidi. Coz vypovídá o tom, ze bud mu také chodili sz, nebo to s nim opravdu nebude uplne v pořádku a i jeho přátele si o něm ve skrytu duše mysli svoje. Jen to neřeknou nahlas.
A co se tyče ferryho a jemu podobnych jak říkáš - ano, opět mi jako nestrannému cloveku vadil jejich přístup a chování vůči Petrovi. To jsem také napsal. Ovšem s postupem casu, jak se začal projevovat i Petr, tak nakonec musím rict, ze mas pravdu, ano jsou mi milejsi lidi, kteří sice možná nejdou pro ostřejší slovo daleko, ale alespoň neobrací vyklad ostatních proti nim a ve svůj prospěch a stojí si za svým. I když s mnoha jejich názory nesouhlasím, tak pořad jsou mi tito lidé bližší.
Tolik k tomuto tématu a uz na to zde opravdu kašlu. Nevidim důvod se v tom více šťárat a resit to. Opravdu by dle me bylo nejlepší to zde všechno od strany 39 smazat. Svoje uz si všichni řekli, tak proc to tu dále resit do nekonečna a stále se opakovat. Měj se