Výlety na skútru s petr311 a s Andreou - střední Morava

Informace o plánovaných akcích

Re: Výlety na skútru s petr311 - střední Morava

Příspěvekod Mohy 125 » 09 čer 2015, 23:55

pánové děte do prdele , řešte si to v soukromí... :roll: Nebo si myslete svoje a jako dospělí mávněte rukou...
Moto: 04/2014 - 10/2016 - Kymco Downtown 125ccm
10/2016 - ???? - Piaggio MP3 400i LT 2009 Akrapovič
Mohy 125

500+

Reputace: 20
Tuning / úpravy: reflexní polepy, Akrapovič - víc netřeba

Příspěvekod ferry13 » 10 čer 2015, 05:12

Mohy,my jsme nad tím mávali rukou dva roky,ale už nás ta ruka začala bolet :) Tak se nediv že v nás bouchly saze :)

Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk
Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Reputace: 38
Skútr / moto: T-Max 530 Black Max ABS Yamaha FZ8 Fazer 2015

Příspěvekod Timgad » 10 čer 2015, 05:31

Jo pánové, to máte z toho tykání napotkání, to si potom k sobě dovolujete snadno cokoliv. A jak už se začnou používat slova "holota nemajetná, vyvyšovat, přešel na druhou stranu, počítat, klik lidí mně dalo zapravdu a kolik ne, ..." tak to už je obraz písku, rozdupaných báboviček a mateřské školky. Ale rozhodně příjemnější počtení, než většina přiblblých U. S. A. filmů.
Timgad

100+

Reputace: 23
Skútr / moto: klasický skútr

Příspěvekod Mirus1 » 10 čer 2015, 06:48

Jako čtení na dlouhé večery dobrý :D , ale proboha už s tím přestaňte. Na druhou stranu, po přečtení iks stránek tohoto seriálu, si může více lidí, včetně mě říct, zda mají vůbec zapotřebí se účastnit nějakého srazu nebo setkání, když člověk vidí jak to nakonec může dopadnout?? :?
Toto je možná výjimka, nevím, nejsem tu dlouho, ale bohužel jsem nahlodán myšlenkou než takhle, tak na výjížďky raději sám, nebo s dobrým kamarádem, jsem v pohodě, jezdím si kde chci, jak rychle chci a.p. a nemusím řešit to, co se řeší tady a nemá to konce :roll:
Mirus1

750+

Reputace: 189
Skútr / moto: Sym Joymax GTS 125i Sport

Příspěvekod Sprite » 10 čer 2015, 06:57

Pro pietronimuss: Jj. Je to přesně jak říkáš :) jeste mi prosím řekni alespoň jeden ten Petrův věcný argument. Ale prosím věcný, ne vytržený z kontextu a obrácený proti mě. Děkuji

Mimochodem, dle mého názoru, stejne az na to, ze jsme si tu někteří vyměnili par vět se vůbec nic nestane a nezmění. Nedělám si iluze o tom, ze spousta lidi přijde nekde v soukromí za Petrem, poplaca ho po rameni a řekne mu, ať si z toho nic nedělá, ze ja jsem "k...t". A dost možná budou někteří z nich i ti, kteří totéž psali včera ve zprávách me o Petrovi :D takze bych to neviděl az tak cerne. Petr ma dost svých přátel, kteří za nim jistě budou stát. A ti s nim budou i dal jezdit bez ohledu na to, co se tu stalo nebo nestalo. A pokud ne, tak pak byla asi chyba nekde jinde a nezbude, nez dat za pravdu tem, kterym tu na Petrovi neco vadilo.

A co se tyče mého "přecházení" jak říkáš - o tom nemůže byt rec, protoze ja ani předtim nebyl na zadne straně a to jsem zdůraznil několikrát. Petra jsem si vážil prave pro jeho pořádání výletů a praci kterou tomu věnuje, na druhou stranu mi na jeho vyletech nektere věci vadili a proto jsem se jich neúčastnil. To jsem ostatně podrobne uz rozepsal. A to, ze z toho Petr vybral jen par věci, které následně místo toho, aby teda napsal OK, beru, vadí ti to, však jezdit nemusis, tak napsal ze konci s pořádáním výletů aby zase nekomu nevadilo to či ono. No promiň.. Ale toto je přístup dítěte. Ja přeci nemůžu za to, ze Petr neustojí i kritiku, že někomu se na jeho vyletech ne vše úplně zamlouvá (nebo ani ne kritiku, ale spíše připomínku) a urazí se, pričemž v důsledku toho to vztahne na všechny, i když jsem to napsal jen ja. Následně asi čekal, ze ho budou přemlouvat, což se ale zřejmě nestalo, nebo alespoň ne veřejně. Naopak me začaly chodit sz od lidi. Coz vypovídá o tom, ze bud mu také chodili sz, nebo to s nim opravdu nebude uplne v pořádku a i jeho přátele si o něm ve skrytu duše mysli svoje. Jen to neřeknou nahlas.

A co se tyče ferryho a jemu podobnych jak říkáš - ano, opět mi jako nestrannému cloveku vadil jejich přístup a chování vůči Petrovi. To jsem také napsal. Ovšem s postupem casu, jak se začal projevovat i Petr, tak nakonec musím rict, ze mas pravdu, ano jsou mi milejsi lidi, kteří sice možná nejdou pro ostřejší slovo daleko, ale alespoň neobrací vyklad ostatních proti nim a ve svůj prospěch a stojí si za svým. I když s mnoha jejich názory nesouhlasím, tak pořad jsou mi tito lidé bližší.

Tolik k tomuto tématu a uz na to zde opravdu kašlu. Nevidim důvod se v tom více šťárat a resit to. Opravdu by dle me bylo nejlepší to zde všechno od strany 39 smazat. Svoje uz si všichni řekli, tak proc to tu dále resit do nekonečna a stále se opakovat. Měj se
Sprite

100+

Reputace: 8

Příspěvekod pietronimuss » 10 čer 2015, 08:06

Pro sprite : jedinej problem je, ze jsi Petrovi napsal, " ze jsi se ho zastaval a co se on do tebe ma co srat" . Jenomze jsi se zacal srat ty do nej pod vyjadrenim na fcb jako prvni a on ti jen odpovidal. A to ze mu vycitas, ze ze sebe dela chudacka ... Nevim, ale pokud mi nekdo napise at do Roznova nejezdim, ze skoncim s botou v prdeli, to je vyhruzka naprosto jasna. A kdyz on se na to konto vyjadri, tak mu tady zacnete hromadne nadavat ... Nic, nema cenu to resit, kdyz stejne hlavni jadro sporu je v tom, ze porad toci a filmuje, pricemz Petr napsal VECNY ARGUMENT, kdy postnul dva roky stary prispevky obou ted nadavajicich clenu, kteri mu za to ze filmoval a fotil naopak tleskaji ...
Opravdu vtipne ...

-- 10. 6. 2015 08:08 --

Ale je pravda ze to nema cenu uz resit, Petra jste dokonale otravili, on sem uz nepujde a bude klid ...
pietronimuss

5+

Reputace: 6
Skútr / moto: Ex Honda CBR 600 RR, Piaggio Liberty 3V ie

Příspěvekod Maco82 » 10 čer 2015, 08:50

Škoda, že se to tady takhle z zvrhlo :( Petrovy reporty jsem rád četl a často se jimi inspiroval... neznám osobně ani jednoho ze zdejších aktérů tak nemůžu cokoli hodnotit, ale jsme přeci dospěli lidé a pokud si někdo s někým nesedl tak stačí se navzájem ignorovat, ne?

Každopádně bych byl rád kdyby Petr vše překousl a pokračoval se zveřejňováním reportů ze svých výletů... Díky ;)
Maco82

100+

Reputace: 12

Příspěvekod ferry13 » 10 čer 2015, 11:26

Pietronimuss máš recht.Ty dva příspěvky vzal z našich vláken které jsem tu postnul já,právě proto aby bylo vidět,že jsme k němu žádnou nenávist nechovali.Ale jak již psal Sprite Petr to vytrhnul z kontextu jak je jeho dobrým zvykem a obrátil naopak.Jádro sporu leží jinde :)

Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk
Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Příspěvekod Tezu » 11 čer 2015, 00:08

Jezdím sám, nebo s kamarádem a užívám si při jízdě svobodu a radost z jízdy. Všichni máme kolem sebe lidi, ktré jsme si nevybrali a přesto spolu musíne nějak fungovat. Je to o toleranci. Nikdo nám nedal právo někoho soudit, urážet, poučovat nebo ponižovat. Proto nechte Petra Petrem a jezděte si každý s kým chcete.
Myslet si, že každý, kdo jezdí na skůtru, bude jenom pro to můj kamarád, je prostě hloupost.
Petře, rád Tě na srazu uvidím, tak jako všechny ostatní.
Tezu

25+

Reputace: 1
Skútr / moto: Yamaha X-Max 300

Příspěvekod ferry13 » 11 čer 2015, 17:34

Tezu mluvíš mi z duše.Jezdím přesně tak jak mi vyhovuje a tak i toleruji ostatní.Nikdy mi nevadilo,že někdo jezdí jinak,ale opravdu totéž čekám i od nich.Když vlezu na skůtr nebo mašinu,jdu JEZDIT :mrgreen: .JEZDÍM SÁM :mrgreen: Je mi jedno kam jedu,protože jde o JÍZDU .Každému to vyhovovat nemusí,ale nemusí mě proto nazývat hltačem kilometrů a zašlapávačem vajglů :mrgreen: Petr311 není sám kdo navštěvuje hrady a jiné pamětihodnosti a já s tím žádný problém nemám.Třeba Sigi dělá podobné (nechci říci stejné) výjezdy,ale respektuje můj styl a já jeho a proto si ho nesmírně vážím.I díky tomu nemám nejmenší problém se zůčastnit už podruhé Setkání na půl cesty.Stejné je to i s ostatními.Když s někým jedu,vybírám si lidi stejného,nebo podobného ražení.TO JE MOJE PRÁVO. :mrgreen: A nemám rád,když mi ho chce kdokoliv upřít.
Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Příspěvekod Mohy 125 » 11 čer 2015, 18:53

mohu se zeptat co tu ještě řešíte? je to něco co si nemůžete napsat soukromou zprávou? :wink:

Co vím je to vlákno výletu Petra případně s Petrem. Toto už s tím nemá vůbec nic společného... :idea: :lol:
Moto: 04/2014 - 10/2016 - Kymco Downtown 125ccm
10/2016 - ???? - Piaggio MP3 400i LT 2009 Akrapovič
Mohy 125

500+

Reputace: 20
Tuning / úpravy: reflexní polepy, Akrapovič - víc netřeba

Příspěvekod ladin » 12 čer 2015, 23:13

Tak jsem se chtěl po delší době podívat kam se chystají skůtraři kolem Petra311 tento weekend a už hodinu čtu neuvěřitelné kecy, napadání, plivání špíny, a dokonce vyhrožování některých rádoby velkých borců.
Takže se i já vyjádřím. Předesílám - byl jsem skůtrař, už nejsem skůtrař-mám cestovní enduro.Mám li být přesný, mám ještě i stopětadvacítku skůtříka na hrkání kolem komína.
Byl jsem s partou kolem Petra 311 jen na jednom výletě. Nebaví mne jezdit po zámcích a rozhlednách, nebaví mne přizpůsobovat svou jízdu stopětadvacítkám, nerad se fotím... No a co ???? Probůh vždyť mne nikdo nenutí s nimi jet, nenutí mne se fotit, nevtáhne mne nikdo násilím do zámku... Každého baví něco jiného. Hluboce před Petrem smekám jak má akce perfektně připravené, ohleduplně dopředu napíše, že tempo se přizpůsobí stopětadvacítkám skůtrům atd. Píše to proto, aby když s nimi pojede někdo (jako třeba já) na padesítikilowatovém cesťáku, aby pak neprskal na fóru, že to stálo za ho.no, že se musel přizpůsobovat těm prdítkům apod. Beru Petrovu činnost kolem výletů jako obětavou práci pro druhé se snahou vše zdokumentovat (většina účastníků už večer po výletě hledá, jsou-li už na netu fotky). Dá mu to jistě spoustu práce, kterou dělá hlavně pro druhé.
Komu tento typ výletů nevyhovuje, ať tam prostě nejezdí. Ale ať se do nich nenaváží, nechť jim dá každý prostě pokoj. Též jsem vydržel jen asi třičtvrtě onoho výletu, odpojil se a jel svým tempem domů( měl jsem nutkavou potřebu trochu vyhnat pavouky z výfuku). Ale rád s nimi opět někdy určitě vyrazím, má to cosi do sebe, bylo to s nimi fajn. Petře, nenech se odradit, nenech si to zprotivit. Škoda, že ses odmlčel (i když se ti nedivím, žes na ty bláboly některých buranských dutýh hlav přestal reagovat), teď nevím, jak se dozvím kam se chystáte. Kdybyste jeli do Rožnova, dej vědět. Na závěr- nemám v úmyslu reagovat na případné, byť určitě duchaplné reakce potrefených hus.
Kymco Agility 125 MMC (2011), Suzuki Burgman 400S (2005)
ladin

10+

Reputace: 4
Skútr / moto: Kymco Agility 125 mmc, Burg.400,Suz.V-Strom 650,Pí

Příspěvekod ferry13 » 13 čer 2015, 07:04

Je velmi zajímavé,že Petra zde obhajují lidé kteří toho zde hodně napsali (ladin-4 příspěvky pietronimuss-7 příspěvků atd.) :mrgreen:
Pochopitelně jsou i lidé,od kterých mě názor (byť negativní) zajímá a vážím si toho,pokud to myslí vážně,že se dokáží za svá slova postavit :mrgreen:
Myslím,že už toho bylo opravdu dost a proto bych s dovolením použil citaci kterou tu už někdo napsal.
:mrgreen: Poslední zhasněte :mrgreen:
Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Příspěvekod zdenek25961 » 13 čer 2015, 14:47

Jsem velmi rozčarovan nad tím, co se tady strhlo za melu!

Mně osobně výlety s Petrem311 vyhovují. Ani jednou!!!! jsem nebyl nucen se fotit a jsem skoro na každe Petrově fotce pokud jsem se dané akce
zúčastnil !!!(dobrovolně) . A když se vracíme z výletu pozdě odpoledne, tak se zastavíme na oběd. Tím si myslím že je to úplně normální věc a
víc k tomu nemam co dodat (tečka). Jezdí s námi i skůtry 125ccm a tempo 90km/h je úplně idealní. Je mně 54 let a frajeřinu už mam nějaký ten
pátek dávno za sebou.

Petře zdravím ZDENEK
zdenek25961

10+

Reputace: 1
Skútr / moto: piaggio beverly 250
Tuning / úpravy: kufr kappa 35

PředchozíDalší

Zpět na Plánované akce a srazy

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení