Výlety na skútru s petr311 a s Andreou - střední Morava

Informace o plánovaných akcích

Re: Výlety na skútru s petr311 - střední Morava

Příspěvekod Ada » 09 čer 2015, 17:02

Sprite píše:Já se s Tebou nepřu o tom, zda ovládáš nebo neovládáš češtinu a na jaké úrovni. Já napsal to, že když už někoho peskuješ za JEHO češtinu, tak se napřed zaměř na tu SVOJI. Jinak to vypadá poněkud směšně, když ve svém příspěvku kde někoho poučuješ o češtině sama nasekáš několik chyb :roll: A já nechodím nikoho na slovenské fórum peskovat, aby se naučil pořádně slovensky.. Když to sám neumím..

K focení na vašich výletech.. Četla jsi to co jsem napsal celé a všechno? Napsal jsem, že se vašich výletů neúčastním a proto se toto možná změnilo a už se to neděje. Že to nevím, jelikož s vámi nejezdím. Ale že se to dělo. A to je fakt. Dokonce kvůli jednomu z tohoto natáčení Petr i položil skůtr, jestli se nepletu. Takže o čem se tu bavíme?

Nyní už vím, že jsem udělal chybu, že jsem se do této debaty vůbec zapojoval a lituju toho. Díky vám dvěma, kteří se tu obhajujete jeden před druhým a ještě si Petr teď hraje na hrozně ublíženého, jako by jej někdo vykázal ze skutrfora :)

Edit: Omlouvám se Adě za osočení z toho, že někoho peskovala kvůli češtině. To napsal ferrymu timgad. Tímto se Ti ještě jednou omlouvám a beru zpět..

Tak pro příště. Pořádně jsi to přečti než začneš někoho kritizovat ohledně pravopisu. Jo jasně nejsem dokonalá ale alespoň tady nikoho nepeskuji kvůli nějaké chybičce v psaní.
Ada

25+

Reputace: 53
Skútr / moto: Batůžek a kameramanka na Piaggiu MP3 500 LT Sport
Tuning / úpravy: Není třeba, jede to i samo

Příspěvekod ferry13 » 09 čer 2015, 17:04

Ježíš další ublížená :mrgreen: To tu můžem debatovat donekonečna :mrgreen: Vždyť se omluvil ne ? Nejsi ty Petrova žena ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Reputace: 38
Skútr / moto: T-Max 530 Black Max ABS Yamaha FZ8 Fazer 2015

Příspěvekod Ada » 09 čer 2015, 17:22

sigi píše:Tak Sprite je Čech tak nevím proč by měl ovládat Slovenčinu ADO,ty v Čechách žiješ tak bys češtinu ovládat měla... to jen pro pořádek a Petrovi by nikdo,opravdu nikdo !!!!! na žádném srazu a kor v Rožnově neublížil... a ani by mu nijak nevyhrožoval.Možná že by mu kluci jak se říká lidově "umyli prdel" ale nikdo by se ho ani nedotknul,ba naopak...by ho tam třeba spousta lidí chtěla vidět...má taky své kamarady a ty čtou jeho výlety a znají ho jen z videa...minulý rok jste s Petrem do Rožnova nejeli... a máte to kousek, a ted mi to spíš připadá jako výmluva...že se tam jako Petr bojí?? To snad ne proboha...nemusí nikde na FB plakat...a hořekovat...je to chlap...klidně přijedte...a žadná kampaň se tu taky nerozjela.Prostě kluci ze severu měli něco na srdci co je štvalo... tak to hold šlo ven...v pohodě...a ja už taky končím...sem jsem vstoupil jen kvuli tobě milá ženo...nebot jsem tušil od začatku kdo asi jsi...Tak skutrum zdar... a za 3 dny jsem v Rožnově...a koukám na počasí a slava...nebude pršet,ještě před hodinou tam byl dešt.Tak slava...

Tak ja ti něco teda řeknu. Kluci ze severu jak ty říkáš by se v první řadě měli naučit chovat k lidem a používat vhodné slova. A že jsi tušil od začátku kdo jsem tak to mě těší. Já totiž nemám problém i když tě osobně neznám napsat svůj názor. Už jen to jak se určité osoby tady zachovali mi vzalo veškerou chuť někam jezdit. Jo a pro příště prosím tě přestaň komentovat jak ovládám a neovládám češtinu protože kolikrát se divím jaké chyby dělají lidi, kteří se tady narodili a tady žijí XXX let :D
Ada

25+

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 17:28

Ada píše:
Sprite píše:Já se s Tebou nepřu o tom, zda ovládáš nebo neovládáš češtinu a na jaké úrovni. Já napsal to, že když už někoho peskuješ za JEHO češtinu, tak se napřed zaměř na tu SVOJI. Jinak to vypadá poněkud směšně, když ve svém příspěvku kde někoho poučuješ o češtině sama nasekáš několik chyb :roll: A já nechodím nikoho na slovenské fórum peskovat, aby se naučil pořádně slovensky.. Když to sám neumím..

K focení na vašich výletech.. Četla jsi to co jsem napsal celé a všechno? Napsal jsem, že se vašich výletů neúčastním a proto se toto možná změnilo a už se to neděje. Že to nevím, jelikož s vámi nejezdím. Ale že se to dělo. A to je fakt. Dokonce kvůli jednomu z tohoto natáčení Petr i položil skůtr, jestli se nepletu. Takže o čem se tu bavíme?

Nyní už vím, že jsem udělal chybu, že jsem se do této debaty vůbec zapojoval a lituju toho. Díky vám dvěma, kteří se tu obhajujete jeden před druhým a ještě si Petr teď hraje na hrozně ublíženého, jako by jej někdo vykázal ze skutrfora :)

Edit: Omlouvám se Adě za osočení z toho, že někoho peskovala kvůli češtině. To napsal ferrymu timgad. Tímto se Ti ještě jednou omlouvám a beru zpět..

Tak pro příště. Pořádně jsi to přečti než začneš někoho kritizovat ohledně pravopisu. Jo jasně nejsem dokonalá ale alespoň tady nikoho nepeskuji kvůli nějaké chybičce v psaní.

Za prve jsem se Ti omluvil, takže nevím, co víc bych měl pro to ještě udělat, nebo co ještě čekáš.. Za druhé, já taky nikdy předtím nikoho nepeskoval. Pouze v tomto případě s Tebou jsem konstatoval (a to jen proto, že jsem se mylně domníval, že jsi to byla Ty, kdo někoho napomínal za pravopis), že sama píšeš s chybami. Což se ostatně projevilo i v tomto Tvém příspěvku, když už tedy chceš dále šťourat. U nás v českém jazyce píšeme "si" a "jsi".. Tady jsem Ti k tomu našel něco na Google http://m.odpovedi.cz/otazky/uzivani-si-a-jsi :idea:

A opravdu už teď strašně lituju toho, že jsem měl snahu se Petra nějakým způsobem zastat a pokoušel jsem se to tu urovnat. Protože to, co on na fcb a Ty teď tady předvádíte, to je ubohé. A ještě nakonec budeš rýt i do mě. :? To je moc. Pro příště jsem poučen. Díky Ti za lekci.
Sprite

100+

Reputace: 8

Příspěvekod Ada » 09 čer 2015, 17:38

Pro ferry13: nevím jak jsi dospěl k tomu názoru, že jsem ublížená?? :D Bez komentáře :lol: omlouvám se za chyby nejsem dokonalá :o Hezký den všem
Ada

25+

Příspěvekod Ada » 09 čer 2015, 17:55

Sprite píše:
Ada píše:

Za prve jsem se Ti omluvil, takže nevím, co víc bych měl pro to ještě udělat, nebo co ještě čekáš.. Za druhé, já taky nikdy předtím nikoho nepeskoval. Pouze v tomto případě s Tebou jsem konstatoval (a to jen proto, že jsem se mylně domníval, že jsi to byla Ty, kdo někoho napomínal za pravopis), že sama píšeš s chybami. Což se ostatně projevilo i v tomto Tvém příspěvku, když už tedy chceš dále šťourat. U nás v českém jazyce píšeme "si" a "jsi".. Tady jsem Ti k tomu našel něco na Google http://m.odpovedi.cz/otazky/uzivani-si-a-jsi :idea:

A opravdu už teď strašně lituju toho, že jsem měl snahu se Petra nějakým způsobem zastat a pokoušel jsem se to tu urovnat. Protože to, co on na fcb a Ty teď tady předvádíte, to je ubohé. A ještě nakonec budeš rýt i do mě. :? To je moc. Pro příště jsem poučen. Díky Ti za lekci.

Ale to je v pořádku tvou omluvu beru i tu lekci pravopisu :D jen prostě konstatuji, že z mé strany žádná kritika ohledně toho kdo jak píše nebyla. A můj názor je takový, že to co předvedli ostatní tady to bylo ubohé. Prostě člověk nesmí napsat svůj názor jinak je už nejhorší. A nemyslím, že by to bylo nějaké rýpaní :) hezký den
Ada

25+

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 18:01

Už naposledy, jelikož si myslím, že když už, tak je záhodno aby byla vidět i komunikace mezi mnou a Petrem jinde. Z mé strany není co skrývat.

Jeho reakce na fcb stránkách scooterclubu v návaznosti na jeho příspěvek a mou reakci z předchozí strany:

já myslím že nic nepřeháním a nepřekrucuji, na to jsou zde jiní přeborníci. Na SF jsem nic nepsal z toho důvodu, že jsem tam jasně napsal, že se skutrforem končím a nemíním se tam hádat o vyložených kravinách. Nedělám ze sebe ublíženého a ani nečekám že by mě někdo litoval, ostatně v téhle společnosti bych se ani ničeho takového nedočkal. Jen jsem reagoval tady kvůli tomu, že ses do mě obul kvůli tomu, že jsem tebe a ostatní "nutil" pozovat pro focení a natáčení na dvou vyjížďkách, co jsem s vámi byl. Jako sory, ale snad nejsme malé děti, tak když ti to tak moc vadilo, proč jsi mi to sakra neřekl hned na místě a vytahuješ to až po jaké době??? Nemyslíš, že je to taky z tvé strany nefér??? Já nikdy nikoho nenutil, aby se šel fotit!!! Pokud ti to vadilo, měl jsi říct rovnou a neúčastnit se focení. Víš, každý jsme jinací. Druzí zas bývají na mě pomalu uraženi, když není focení, jako já už vážně nevím jak to mám dělat, abych vyhověl všem. Teda vlastně už vím. Vyprdnout se na všechny i na nějaké organizování výletů, nebo za chvíli bych se taky mohl dočkat toho, že mi bude vyčítáno, že lidi nutím účastnit se našich vyjížděk, což rozhodně není pravda. Takže od teďka nic pro nikoho neorganizuji, budeme jezdit s manželkou sami a budeme fotit a natáčet co chceme, a jestli i tohle bude někomu vadit, je mi to šumák. A ještě k těm nesmyslům jak jsi mě obvinil, že na našich vyjížďkách prý všechny nutím chodit do restaurace na jídlo. A to jsi na to zas přišel jak, když jsi s námi ani jednu vyjížďku neabsolvoval??? Nikoho nikdy nenutím, že musí jít s námi do restaurace. A víš ty vůbec proč jsme do těch restaurací začali chodit? Právě proto, že jsem byl dost nevybíravým způsobem napaden zas jiným člověkem, kterému vadilo, že si bereme s sebou jídlo a že když už se jede na nějaký výlet, tak se má jít na společné jídlo do restaurace. No vidíš to a teď babo raď, jak mám vyhovět všem??? Dosud to u nás probíhalo tak, že prostě závěr byl v restauraci, kdo chtěl tak si šel s námi sednout a jestli si dal jídlo nebo jen pití, my jsme to nijak neřešili a rozhodně kvůli tomu nikdy nikoho neodsoudili!!! Tohle je bohužel daň za to, že veškerý svůj čas jsem věnoval pro druhé, aby jsem naplánoval alespoň trochu schopné vyjížďky, a nakonec se mi dostalo takového vděku... No tohle nikdo nikdy nepochopí, dokud nezačne organizovat výlety v takovém rozsahu, jak jsem to dělal dosud já. Zkus plánovat a podnikat každý víkend nějaký výlet tak, abys vyhověl všem a pak se mi ozvi znovu, třeba změníš názor. Osobně mně neznáš já tebe také ne, ani pořádně nevím, který to jsi, tak mě laskavě neodsuzuj. :) Jo a jestli ti vadí některé fotky, které jsem fotil na těch dvou SCO srazech, tak mi řekni které a já je smáznu. Ale ještě si neodpustím jednu věc, jak to budeš řešit na setkání v Rožnově, jestli tam pojedeš, to se budeš schovávat někde po kanálech, aby tě někdo nevyfotil??? Na takových srazech to jen frčí, tam se cvaká jak o duši, to jsou skutečně stovky možná i tisíce fotek od hromady lidí, a to budeš pak každému po čase psaát, že si tě dovolili odfotit? A to nemluvě o natáčení, tam budou borci, co klidně odjedou celou trasu s kamerou v ruce a řídit budou jednou rukou a budou vás natáčet ze všech poloh, tak jsem zvědavý, co na to pak budeš říkat...

Moje reakce:

Teď tady děláš hrdinu? Že jsi takhle nemachroval na tom SF. Tam jsi se připosral a troufám si říct, že nebýt toho, kdy mi to nedalo a snazil jsem se některé Tvé chování obhájit, tak tam do Tebe ryjí ještě teď. A nakonec tady začneš dělat frajera a srát se Ty do mě. To mám za to.. Nevidíš si ani na špičku nosu příteli. Ne nadarmo Tě nejen tady spousta lidí nemusí. Já Tě respektoval právě proto, že jsem si vážil Tvé práce spojené s organizováním výletů, byť jsem s Tebou na žádném nebyl. Ale po tom, co jsi tu dnes předvedl dávám za pravdu všem, kteří mi ať už na fcb nebo na SF psali, ať se na Tebe "vyseru", že jsi jen namistrovaný "k...t". Nevěřil jsem jim, jelikož Tě osobně neznám a chtěl jsem si udělat svůj názor. Ale tak jak jsi se vybarvil, tak vidím, že měli plně pravdu. Víc Ti nemám co říct, jelikož ty Tvé plky, to je jen hora nesmyslů a polopravd.. Nejlepší bude, když se každý sám podívá na to SF a udělá si obrázek sám, co já jsem tam napsal a co jsi teď napsal Ty, že já jsem napsal.. Ať je vidět, jak si vymýšlís, překrucuješ pravdu a fabuluješ, jen aby ses udělal více zajímavým a ublíženým. Víc si s Tebou nemám opravdu co říct.. Nazdar

A opět Petrova reakce:

Fajn, to jsem rád, že se věci vyjasnili a nalili jsme si čistého vína. Hezký den i vám všem, kteří jste ze mně udělali největšího kokota a kreténa. Ne nadarmo se říká, za dobrotu na žebrotu... Mějte se hezky, ať se vám všem jen daří.

Následně mi přišla zde na SF soukromá zpráva od něj:

Nechápu, co stále řešíš. Jako já ani manželka nemáme vůbec žádné právo na obhajobu? Jako všichni se do nás úplně nechutně obouvají, tak to je v pořádku. Když se bráníme, tak to už není v pořádku. A to co jsi tam urážel moji kvůli tomu, že prý peskovala někoho kvůli češtině. Peskoval jsi ji tam opakovaně, tak se nediv, že ti odpověděla, taky není z těch, co si nechají srát na hlavu. V první řadě bys měl nejdřív pořádně číst, kdo co píše a pak teprve někoho osočovat. No a můžeš se jít zas litovat, že sis mě prý jakože zastal, i když to bylo takové zastání, spíše přilití oleje do ohně...

Načež už jsem to nevydržel a poslal jsem ho někam (čti do prdele).
Více asi nemá cenu ani komentovat a dal se tímto člověkem zaobírat. Pro mě skončil..
Naposledy upravil Sprite dne 09 čer 2015, 18:09, celkově upraveno 1
Sprite

100+

Příspěvekod amaize » 09 čer 2015, 18:03

Tak mi prosím tě Adi napiš tvůj názor na mé 2 otázky k tobě, nebo diskuzi, jak chceš, měl jsem dojem že na slušnou věc se tu dá debatovat, nebo mám být sprostý abych se dočkal, děkuji ti za ochotu, myslím to vážně

Tapatalkem z mobilu
mopedy Stadion 11 a 22,Mustang 23,babeta 210,Simson S53...ale stále vzpomínám
05-12/2012 Lifan S-RAY 50 2T 1770 km,Yamaha X_MAX 125 09/12-04/2014 9100km
S blbcem se nikdy nepři - někdo by si mohl všimnout, že mezi Vámi není rozdíl
amaize

1000+

Reputace: 63
Skútr / moto: Piaggio MP3 400ie LT
Tuning / úpravy: Dr.Pulley,Iridiová svíčka,12V zas.,LED osvětlení,příd.brzdové světlo,zadní kufr,deflektor

Příspěvekod ferry13 » 09 čer 2015, 18:48

Asi nevydržím :mrgreen: Musím :mrgreen: Sprite nechceš se stát čestným členem Moto Jednotky Morava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
P.S. Není to z mojí hlavy,ale plně se pod to podepíšu :mrgreen:
Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Reputace: 38
Skútr / moto: T-Max 530 Black Max ABS Yamaha FZ8 Fazer 2015

Příspěvekod sigi » 09 čer 2015, 21:31

Sprite sorry....ale já řval smíchem....opravdu jsem se tak nezasmál,ještě ted se směju...to byl výkon opravdu....jak jsi se ho zastával v prvním příspěvku,všechny jsi nás tady zhodnotil jak jsme na tom - Ferry že je buran, ja zas, že jsem holota nemajetná, která by chtěla být majetná, a ve finale jsi Petra kterého jsi bránil poslal do prdele.....to byl opravdu výkon,...ještě ted mě bolí břicho ja se směju...
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Reputace: 103
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT
Tuning / úpravy: FOTOALBUM: http://nmaikl.rajce.idnes.cz/

Příspěvekod Timgad » 09 čer 2015, 21:33

Jen tak a velmi stručně k dnešním příspěvkům, bez jmen autorů: Také nemám rád přílišné fotografování skupin na povel a mimochodem k focení osob je potřebný jejich souhlas a k uveřejnění tím více.
Přehnané organizování výletů charakteru "pojede se takovou a takovou rychlostí povinně" mně zavání SSM a Pionýrem minulého režimu. Ještě tomu chybí kytara a harmonika.
Restaurace u Hanky v Branticích mě osobně také nikterak nenadchla a vůbec většina restaurací za moc nestojí (nejsem přítelem Pohlreicha a jeho polosyrové masné výtvory přímo nesnáším). Ale chápu to, odkojencům závodních restaurací a bufetů s Vlašákem a levnou uzeninou to může vyhovovat.
A pokud jde o pravopis v příspěvcích - pánové a dámy, pokud se neobtěžujete jej dodržovat (překlepy, kterými někteří omlouváte svoji nedovzdělanost, ponechejme stranou, ty se stávají i geniálním lidem), tak i to je jakýsi druh neúcty k lidem, tedy nejen ostrá a vulgární slova. Zřejmě se vám všem daří velmi dobře a z nudy se někteří rýpete v hov... "Mor a neštovice" na vás, potom byste přehodnotili hodnoty života.
Hltání množství kilometrů předepsanou rychlostí a neustálé návštěvy zámků, jak je zvyklý Petr311, mě bytostně nebaví. Přesto ale jeho zálibu respektuji a je na mně, zda se k němu připojím či nikoliv. On jistě dokáže žít beze mě a já bez něj. Nic mně nebrání zorganizovat setkání jiného stylu.
Na druhé straně, pokud by se urazil, že jej nechci vzít na tandem, aby mohl použít videokameru, jak tady kdosi psal, by pro mě znamenalo, že nerespektuje moji svobodu a zřejmě bych se mu vyhýbal.

A už se konečně poperte, ať je klid.
Timgad

100+

Reputace: 23
Skútr / moto: klasický skútr

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 22:32

sigi píše:Sprite sorry....ale já řval smíchem....opravdu jsem se tak nezasmál,ještě ted se směju...to byl výkon opravdu....jak jsi se ho zastával v prvním příspěvku,všechny jsi nás tady zhodnotil jak jsme na tom - Ferry že je buran, ja zas, že jsem holota nemajetná, která by chtěla být majetná, a ve finale jsi Petra kterého jsi bránil poslal do prdele.....to byl opravdu výkon,...ještě ted mě bolí břicho ja se směju...

Jj. Chybami se člověk učí. Netušil jsem, že se Petr takto vybarví a nakonec to ještě všude obrátí proti mě :) teď toho lituju, že jsem se tady pouštěl do nějaké debaty :? Nicméně pro mě se v podstatě nic nemění. Nestykal jsem se s ním předtím, nebudu ani teď :) jen mě to štve, že je ten člověk tak sebestredny, že si z každého příspěvku vytáhne jen část, kterou pak vytrhne z kontextu a obrátí po svém, aby ze sebe udělal toho chudáka, kterému jiní jen ubližují. Ale ted už je to fuk :wink:

Mimochodem to, že mi začali psát lidi na fcb i tady s urazkami na Petra, co je zac a že mi dávaji za pravdu a chápou mě, tak v některych zprávách jsi byl zmíněn i Ty, že jsi opravdu namyšlený a rád se chlubis. Takže se s mým prvotním názorem pár lidí ztotoznilo. Ale to už je teď taky fuk. Myslím, že už Ti tu psalo pár lidí i předtím veřejně, takže jsi asi zvyklý :) každopádně až na tuto Tvou "uchylku" proti Tobě jinak nic nemám. To jsem ostatně psal hned v prvním příspěvku.

Ale jinak se mi klidně vysmivej :) pokud Ti to dělá radost :) já to určitě unesu. Apropo já nikde nenapsal, že jsi "holota nemajetná" apod.. Nedělej tady Petra a nepripisuj mi tady něco, co jsem neřekl. Naopak jsem napsal, že až na Tvoji blbou vlastnost jsi zřejmě člověk, který umí vydělat finance.. A že naopak se s většinou Tvých názoru ztotoznuji.. Takže buď si můj příspěvek znova přečti, nebo přestaň psát nesmysly, abych si Tě nemusel přestat vážit :wink:
Naposledy upravil Sprite dne 09 čer 2015, 22:39, celkově upraveno 1
Sprite

100+

Příspěvekod sigi » 09 čer 2015, 22:38

Nejdřív se zeptej lidí co mě znají osobně,a pak uvidíš,..ja se nevysmívám tobě... ale směju se tomu jak jsi dopadnul s tou ochranou Petra...prostě se to tak sešlo... a mě to hrozně pobavilo...někoho branit a pak ho poslat do prdele,to se nevidí ani v americkým filmu.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a porád nedoplnuj svuj příspěvek ja pak nestačím reagovat.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tu holotu - to měl být humor...chlape...už nic nepiš,fakt nic nepiš...docela jsi mě pobavil a já chci aby to tak zustalo...
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Reputace: 103
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT
Tuning / úpravy: FOTOALBUM: http://nmaikl.rajce.idnes.cz/

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 22:43

Bohužel.. Dopadlo to tak, jak to dopadlo, Petr si asi mysli svoje a cítí se děsně urazeny, ja si za vsim, co jsem sem dnes napsal stojím a na zbytek ať si udělá nazor každý sám.. :wink: třeba to někdy probereme společně u piva a všichni se tomu jen zasmejeme :) teda asi všichni kromě Petra :D s tím už si po dnešku opravdu nemám co říct :roll:
Sprite

100+

Příspěvekod pietronimuss » 09 čer 2015, 23:48

Pro Sprite : nezlob se na me, ale pokud jsem si vsiml, tak Petr jen napsal sve oficialni vyjadreni na fcb a pote jsi se do nej zacal srat ty ... On pote uz jen reagoval na TVOJE vypady ... A je pravem kazdeho reagovat na prispevek, ktery jej jako PRVNI zacal osocovat. Budes asi taky pripad, jak jsi rychle obratil, kdyz Petr zacal vecnymi argumenty mit nad tebou navrch. Jednoduse jsi presel na druhou stranu ... :) a mozna je to tak lepsi, s ferrym13 a jemu podobnymi si budete notovat ...
pietronimuss

5+

Reputace: 6
Skútr / moto: Ex Honda CBR 600 RR, Piaggio Liberty 3V ie

PředchozíDalší

Zpět na Plánované akce a srazy

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek