Už naposledy, jelikož si myslím, že když už, tak je záhodno aby byla vidět i komunikace mezi mnou a Petrem jinde. Z mé strany není co skrývat.
Jeho reakce na fcb stránkách scooterclubu v návaznosti na jeho příspěvek a mou reakci z předchozí strany:
já myslím že nic nepřeháním a nepřekrucuji, na to jsou zde jiní přeborníci. Na SF jsem nic nepsal z toho důvodu, že jsem tam jasně napsal, že se skutrforem končím a nemíním se tam hádat o vyložených kravinách. Nedělám ze sebe ublíženého a ani nečekám že by mě někdo litoval, ostatně v téhle společnosti bych se ani ničeho takového nedočkal. Jen jsem reagoval tady kvůli tomu, že ses do mě obul kvůli tomu, že jsem tebe a ostatní "nutil" pozovat pro focení a natáčení na dvou vyjížďkách, co jsem s vámi byl. Jako sory, ale snad nejsme malé děti, tak když ti to tak moc vadilo, proč jsi mi to sakra neřekl hned na místě a vytahuješ to až po jaké době??? Nemyslíš, že je to taky z tvé strany nefér??? Já nikdy nikoho nenutil, aby se šel fotit!!! Pokud ti to vadilo, měl jsi říct rovnou a neúčastnit se focení. Víš, každý jsme jinací. Druzí zas bývají na mě pomalu uraženi, když není focení, jako já už vážně nevím jak to mám dělat, abych vyhověl všem. Teda vlastně už vím. Vyprdnout se na všechny i na nějaké organizování výletů, nebo za chvíli bych se taky mohl dočkat toho, že mi bude vyčítáno, že lidi nutím účastnit se našich vyjížděk, což rozhodně není pravda. Takže od teďka nic pro nikoho neorganizuji, budeme jezdit s manželkou sami a budeme fotit a natáčet co chceme, a jestli i tohle bude někomu vadit, je mi to šumák. A ještě k těm nesmyslům jak jsi mě obvinil, že na našich vyjížďkách prý všechny nutím chodit do restaurace na jídlo. A to jsi na to zas přišel jak, když jsi s námi ani jednu vyjížďku neabsolvoval??? Nikoho nikdy nenutím, že musí jít s námi do restaurace. A víš ty vůbec proč jsme do těch restaurací začali chodit? Právě proto, že jsem byl dost nevybíravým způsobem napaden zas jiným člověkem, kterému vadilo, že si bereme s sebou jídlo a že když už se jede na nějaký výlet, tak se má jít na společné jídlo do restaurace. No vidíš to a teď babo raď, jak mám vyhovět všem??? Dosud to u nás probíhalo tak, že prostě závěr byl v restauraci, kdo chtěl tak si šel s námi sednout a jestli si dal jídlo nebo jen pití, my jsme to nijak neřešili a rozhodně kvůli tomu nikdy nikoho neodsoudili!!! Tohle je bohužel daň za to, že veškerý svůj čas jsem věnoval pro druhé, aby jsem naplánoval alespoň trochu schopné vyjížďky, a nakonec se mi dostalo takového vděku... No tohle nikdo nikdy nepochopí, dokud nezačne organizovat výlety v takovém rozsahu, jak jsem to dělal dosud já. Zkus plánovat a podnikat každý víkend nějaký výlet tak, abys vyhověl všem a pak se mi ozvi znovu, třeba změníš názor. Osobně mně neznáš já tebe také ne, ani pořádně nevím, který to jsi, tak mě laskavě neodsuzuj.
Jo a jestli ti vadí některé fotky, které jsem fotil na těch dvou SCO srazech, tak mi řekni které a já je smáznu. Ale ještě si neodpustím jednu věc, jak to budeš řešit na setkání v Rožnově, jestli tam pojedeš, to se budeš schovávat někde po kanálech, aby tě někdo nevyfotil??? Na takových srazech to jen frčí, tam se cvaká jak o duši, to jsou skutečně stovky možná i tisíce fotek od hromady lidí, a to budeš pak každému po čase psaát, že si tě dovolili odfotit? A to nemluvě o natáčení, tam budou borci, co klidně odjedou celou trasu s kamerou v ruce a řídit budou jednou rukou a budou vás natáčet ze všech poloh, tak jsem zvědavý, co na to pak budeš říkat...
Moje reakce:
Teď tady děláš hrdinu? Že jsi takhle nemachroval na tom SF. Tam jsi se připosral a troufám si říct, že nebýt toho, kdy mi to nedalo a snazil jsem se některé Tvé chování obhájit, tak tam do Tebe ryjí ještě teď. A nakonec tady začneš dělat frajera a srát se Ty do mě. To mám za to.. Nevidíš si ani na špičku nosu příteli. Ne nadarmo Tě nejen tady spousta lidí nemusí. Já Tě respektoval právě proto, že jsem si vážil Tvé práce spojené s organizováním výletů, byť jsem s Tebou na žádném nebyl. Ale po tom, co jsi tu dnes předvedl dávám za pravdu všem, kteří mi ať už na fcb nebo na SF psali, ať se na Tebe "vyseru", že jsi jen namistrovaný "k...t". Nevěřil jsem jim, jelikož Tě osobně neznám a chtěl jsem si udělat svůj názor. Ale tak jak jsi se vybarvil, tak vidím, že měli plně pravdu. Víc Ti nemám co říct, jelikož ty Tvé plky, to je jen hora nesmyslů a polopravd.. Nejlepší bude, když se každý sám podívá na to SF a udělá si obrázek sám, co já jsem tam napsal a co jsi teď napsal Ty, že já jsem napsal.. Ať je vidět, jak si vymýšlís, překrucuješ pravdu a fabuluješ, jen aby ses udělal více zajímavým a ublíženým. Víc si s Tebou nemám opravdu co říct.. Nazdar
A opět Petrova reakce:
Fajn, to jsem rád, že se věci vyjasnili a nalili jsme si čistého vína. Hezký den i vám všem, kteří jste ze mně udělali největšího kokota a kreténa. Ne nadarmo se říká, za dobrotu na žebrotu... Mějte se hezky, ať se vám všem jen daří.
Následně mi přišla zde na SF soukromá zpráva od něj:
Nechápu, co stále řešíš. Jako já ani manželka nemáme vůbec žádné právo na obhajobu? Jako všichni se do nás úplně nechutně obouvají, tak to je v pořádku. Když se bráníme, tak to už není v pořádku. A to co jsi tam urážel moji kvůli tomu, že prý peskovala někoho kvůli češtině. Peskoval jsi ji tam opakovaně, tak se nediv, že ti odpověděla, taky není z těch, co si nechají srát na hlavu. V první řadě bys měl nejdřív pořádně číst, kdo co píše a pak teprve někoho osočovat. No a můžeš se jít zas litovat, že sis mě prý jakože zastal, i když to bylo takové zastání, spíše přilití oleje do ohně...
Načež už jsem to nevydržel a poslal jsem ho někam (čti do prdele).
Více asi nemá cenu ani komentovat a dal se tímto člověkem zaobírat. Pro mě skončil..