Výlety na skútru s petr311 a s Andreou - střední Morava

Informace o plánovaných akcích

Re: Výlety na skútru s petr311 - střední Morava

Příspěvekod ferry13 » 09 čer 2015, 10:53

Začínám tě podezřívat že buď neumíš číst nebo nechceš umět.Vrať se pár stránek dozadu a podívej se na poslední příspěvek než se zde tato diskuze rozhořela :)

Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk
Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Reputace: 38
Skútr / moto: T-Max 530 Black Max ABS Yamaha FZ8 Fazer 2015

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 11:02

Toto máš na mysli? "P.S. pro jisté nejmenované individua, kterým hrozně vadí naše aktivity doporučuji, aby naše reporty raději nečetli a ani se nedívali na fotky, zbytečně se jim pak zvedá tlak a hýbe jim to žlučí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jo, tentokrát jsme zastavovali co 10 metrů a stavěli se do lajny, namrskáno tisíce fotek, tak ať to s vama nesekne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:"

Jestli jo, tak já osobně bych se nad to povznesl a vůbec bych to neřešil. Zaprve se tím ukázalo, koho Petr myslel a jak se říká "potrefená husa se ozvala" a za druhé z toho pak vznikla tato dle mého názoru zbytečná žabomyší válka :)

Kdyby jsi to býval přešel, ukázal bys mu že jsi nad věcí a myslíš si něco o prdeli a on by dal pokoj. Můj názor. Navíc je to jeho téma, které si založil, tak ať si tu plká s kým chce a čem chce..

Tímto bych to asi z mé strany uzavřel, protože to nikam nepovede, vy si budete stejně dál stát každý za svým, takže celý tento můj vstup do debaty berte prosím opravdu jen jako pohled někoho, kdo si tu do té doby jen četl vaše příspěvky a dělal si obrázek na jejich základě. Nikoliv ovšem na základě osobního setkání, což je rozdíl a mohlo by to tento můj pohled zcela otočit. To nevylučuju :wink:

Tak se držte pánové a vykašlete se na tyto zbytečné dohady. Pravda je stejně někde uprostřed a "na každém šprochu, pravdy trochu" :D mějte se
Sprite

100+

Reputace: 8

Příspěvekod ferry13 » 09 čer 2015, 11:26

A o tom to je :) S Petrem jsi byl,s náma ne.Vyjeď s námi a potom si alespoň uděláš objektivní obrázek :)

Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Příspěvekod amaize » 09 čer 2015, 11:35

Měl bych otázku na Adu, myslíte si, že bylo od Petra správné, aby na Piaggio srazu takto komentoval Mepu a samotný sraz, když on sám ví co je to zorganizovat výlet, a jak dopadne bez lidí ?A proč reagoval zde, že jsme invidua, a ne přímo tam?Dyť si sám sobě skutečně zas.al svůj vlastní post.My jsme si to probrali přes SZ, k tomu se vyjadřovat nebudu bylo to soukromé, ať to tak zůstane.
Ne vždy se všechno podaří, ne všichni jsme ideální a *burani* jako ferry, peezee patří ke každé vyjížďce ať je to jen třeba na kafe k Hance nebo na Morávku, kdo s nima nechce jet ať nejede, nikdo nikoho nenutí, a opakuji svá slova ať každý jezdí jak chce, s kým chce, kde chce, max. poradí druhému, ale nevytýká mu je ho organizací, styl,(žrádlo, vajgly......)- to není k přímo Petrovi, ale všem.
Kdyby *jsme*byli takoví burani, tak jezdíme ve složení 4 lidí, proč teda se k nám přidávají další lidé a přijíždějí znova. Víc argumentů nemám, nebo ani snad nechci uvádět, a nebudu mít problém kohokoliv přivítat i pokecat jak doposud

Tapatalkem z mobilu
mopedy Stadion 11 a 22,Mustang 23,babeta 210,Simson S53...ale stále vzpomínám
05-12/2012 Lifan S-RAY 50 2T 1770 km,Yamaha X_MAX 125 09/12-04/2014 9100km
S blbcem se nikdy nepři - někdo by si mohl všimnout, že mezi Vámi není rozdíl
amaize

1000+

Reputace: 63
Skútr / moto: Piaggio MP3 400ie LT
Tuning / úpravy: Dr.Pulley,Iridiová svíčka,12V zas.,LED osvětlení,příd.brzdové světlo,zadní kufr,deflektor

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 11:36

Jak jsem psal, s Petrem jsem byl jen v tom smyslu, že jsem o něm věděl, že s námi jede "ve skupince". Ale bavit jsem se s ním nikdy nebavil. A už právě na těchto 2 vyjížďkách scooterclubu mi vadilo to neustálé focení a natáčení. Z tohoto důvodu, ačkoliv jsem měl několikrát chuť se nějakého jím pořádaného výletu zůčastnit, vždy jsem si to vždy rozmyslel. Ale možná už to dnes takto neprobíhá.. Těžko říct, když s nima nejezdím.. A k vám na sever to mám trošku z ruky. I když zrovna nedávno jsme s přítelkyní Opavou projížděli při vyjížďce do Hradce nad Moravicí :D Vloni jsme tím směrem jeli na oběd do Motobaru u Hanky (tuším Bravantice nebo tak nějak) - mimochodem jídlo nic moc a bylo nám všem špatně :? A často jsem tam jezdíval do Skřipova, když jsem ještě jezdíval závody RC modelů :) Tak třeba někdy.. I když bych od tama nerad odjížděl s botou v prdeli :D Zdarec
Naposledy upravil Sprite dne 09 čer 2015, 11:40, celkově upraveno 1
Sprite

100+

Příspěvekod ferry13 » 09 čer 2015, 11:40

S botou ještě nikdo neodjel a když tak s vlastní :) :) :)

Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 11:45

No vida :D A takto to mám rád, když je prdel a zábava :) A když si někdo umí i udělat prdel sám ze sebe :) Ale toto, co tu bylo předváděno posledních x stran, to nemělo úroveň :) A přitom kvůli hovadině..

Tak třeba se fakt někdy někde na opavsku potkáme a dáme řeč u kafe :) A možná se mi opět potvrdí už několikrát zažitá situace, že nakonec z člověka, který byl v mých očích nejhorší se vyklube pohodář a srandista. Dáme tomu příležitost.

Úplně se mi vybavil nápis, který nosil na tričku jeden "spoluzávodník" ve Skřipově - Drsný kraj, drsní lidé :D Mějte se chlapi. Zdárek
Sprite

100+

Příspěvekod lzqpmt » 09 čer 2015, 11:49

Teď je zrovna příležiost potkat se v Rožnově....
Kdysi Babetta 210, Yamaha FS80SE, Yamaha Virago 1100, Yamaha x-city 125
Piaggio Mp3 500 LT sport Obrázek
Suzuki DL 650 V-Strom Obrázek
lzqpmt

100+

Reputace: 11
Skútr / moto: Piaggio Mp3 500 LT sport /Suzuki DL 650 V-Strom

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 11:52

Bohužel. Vloni jsme s přítelkyní byli. Letos jsem dal přednost Legendám v Praze :wink: Už mám koupené i lístky. Asi mě to naplní víc, podívat se na legendární auta, která jinde neuvidím. Možná při té příležitosti v Praze uvidím účastníky Skůtršňůry..

Edit: Jelikož se Petr před chvilkou k tomuto tématu vyjádřil na facebookových stránkách scooterclubu, zkopíruji tedy s dovolením jeho text i mou reakci na něj i sem. Jen pro pořádek.. Myslím si, že když to bylo napsáno na fcb, tak si za tím určitě stojí..

Petrův příspěvek:

"Jen si dovolím doplnit upřesnění k mým reakcím, které jsem napsal u příspěvku Michala Ř., protože pravděpodobně došlo k velkému nedorozumění a nepochopení mých příspěvků. V žádném případě jsem to nemyslel nijak ironicky, nebo nadřazeně, že bych se chtěl hrát na nějakého důležitého a zkušeného plánovače výletů, to v žádném případě. Naopak, potěšilo mě, že se tady někdo pokouší něco naplánovat a i proto jsem Michalovy navrhnul, aby naplánoval akci a za sebe i manželku mohu říct, že pokud bude výlet zajímavý, a pokud nám to časově vyjde, tak se určitě rádi přidáme, tedy pokud nám to někdo nezakáže, jak mi to už zakázali na skutrforu. A nebojte, nikoho bych nenutil ke společným fotkám nebo natáčení videa, maximálně se s manželkou odfotime sami a nebo případně jen s výslovným přáním dalších osob :) . Píšu to tady proto, poněvadž jak už asi mnozí vite, strhla se vůči mně nenávistná kampaň na Skutrforum, a to kvůli naprostým kravinám a spíše nedorozumění. Došlo to až tak daleko, že mám zákaz účastnit se pořádaných skutr akcí, dokonce mi určité osoby vyhrožuji fyzickým násilím, pokud se objevím na srazu skutrů teď o víkendu v Rožnově... Co k tomu dodat, ačkoli si manželka kvůli Rožnovu brala v práci volno, tak na rožnovské setkání bohužel nepojedeme, když jsme braní jako nežádoucí osoby a podnikneme si sami vlastní výlet, kde snad nikomu nebudeme vadit. Takže to je tak z mé strany vše k tomu, určitě se rádi přidáme, pokud tady někdo zorganizujete nějaký výlet, ale samozřejmě pokud bude i tady naše přítomnost nežádoucí, tak mi to prosím řekněte na rovinu. Já osobně nemám vůči nikomu vůbec nic, osobně obdivuji každého, kdo sebere odvahu a vůbec sedne za řídítka skútru, dneska v tom provozu je to i malý zázrak, když se člověk vrátí domů z vyjížďky v pořádku. Všechny skutraře beru jako jednu velkou rodinu bez ohledu na věk, pohlaví, názorů apod., každý jsme nějací, ale myslim, že máme jedno společné - lásku ke skútrům a proto nekažme si sezonu kravinami. Hezký den všem. Jo a omlouvám se za slohovou práci, to také některým lidem na mně vadí, ale já už jde prostě takový, v jedné větě nedokážu říct, co mám na srdci :)
, a pokud jsem i timto příspěvkem někoho urazil tak se za to moc omlouvám."

Moje reakce na jeho příspěvek na fcb:

"Trosku to přehánís a prekrucujes :wink: nikdo Ti tam nevyhrožoval násilím apod :D A naopak ja, pokud sis všiml, jsem se Te snažil zastat a uklidnit to tam. Což se mi snad i trosku povedlo. Ale když ted vidím, jak tu děláš ublizeneho, tak nevim, jestli jsem udělal správně :? Apropo proč toto, co jsi napsal ted sem, nenapíšeš i tam, když uz jsi tam rozpoutal takovou debatu, ze i ja, který se normálně těchto hádek na fórech neucastnim, uz jsem se neudržel :wink: S dovolením tento Tvůj příspěvek tedy zkopíruji na SF, aby bylo vidět, jak se věci mají. A třeba to tam i pomůže ke klidu. Ale rozhodně Ti tam NIKDO nevyhrožoval žádným násilím. Sám musíš dobře vědět, že tito lidé by si Tě na tom sraze vůbec nevšímali. Takže to, co se tady ze sebe teď snažíš udělat, aby Tě ostatní litovali a přemlouvali Tě, abys s nimi jel do Rožnova.. Nezlob se na mě, ale to mě mrzí, že jsem se v Tobě spletl a že jsem tam do toho na SF vůbec vstupoval..

Tímto tato debata pro mě opravdu končí a mrzí mě, že jsem se do ní vůbec zapojoval.. :wink:
Naposledy upravil Sprite dne 09 čer 2015, 14:15, celkově upraveno 1
Sprite

100+

Příspěvekod Ada » 09 čer 2015, 14:14

Pro Sprite: tak tohle nejde nekomentovat. Pokud vím tak na výletech co organizuje Petr jsem doposud nezaregistrovala že by jsme někoho vyloženě nutili do focení. Přece pokud ses fotil nechtěl tak se prostě fotit nebudu ne? :D to je výmluva opravdu na místě. A co se týče mého pravopisu tak NIKOMU jsem kázeň o tom jak se má spisovně psát nedávala takže nechápu tomu co tady píšeš. A pokud ty budeš alespoň z mále části ovládat tak Slovenčinu jak já češtinu tak pak se můžeme o něčem bavit. :D :D
Ada

25+

Reputace: 53
Skútr / moto: Batůžek a kameramanka na Piaggiu MP3 500 LT Sport
Tuning / úpravy: Není třeba, jede to i samo

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 14:23

Já se s Tebou nepřu o tom, zda ovládáš nebo neovládáš češtinu a na jaké úrovni. Já napsal to, že když už někoho peskuješ za JEHO češtinu, tak se napřed zaměř na tu SVOJI. Jinak to vypadá poněkud směšně, když ve svém příspěvku kde někoho poučuješ o češtině sama nasekáš několik chyb :roll: A já nechodím nikoho na slovenské fórum peskovat, aby se naučil pořádně slovensky.. Když to sám neumím..

K focení na vašich výletech.. Četla jsi to co jsem napsal celé a všechno? Napsal jsem, že se vašich výletů neúčastním a proto se toto možná změnilo a už se to neděje. Že to nevím, jelikož s vámi nejezdím. Ale že se to dělo. A to je fakt. Dokonce kvůli jednomu z tohoto natáčení Petr i položil skůtr, jestli se nepletu. Takže o čem se tu bavíme?

Nyní už vím, že jsem udělal chybu, že jsem se do této debaty vůbec zapojoval a lituju toho. Díky vám dvěma, kteří se tu obhajujete jeden před druhým a ještě si Petr teď hraje na hrozně ublíženého, jako by jej někdo vykázal ze skutrfora :)

Edit: Omlouvám se Adě za osočení z toho, že někoho peskovala kvůli češtině. To napsal ferrymu timgad. Tímto se Ti ještě jednou omlouvám a beru zpět..
Naposledy upravil Sprite dne 09 čer 2015, 14:32, celkově upraveno 1
Sprite

100+

Příspěvekod peezee » 09 čer 2015, 14:30

Petre311, nejsem zadny nasilnik (asi by me preprala i Ada :-) ) ... v tu chvili me jen vytocilo, na to jak popisujes, ze to vsechno jsou kraviny a nedorozumeni, reagujes uz agresivne. Klidne si prosimte na ten Roznov jedte, nikdo ti to nezakazuje a ani nemuze zakazat. Ja ackoliv nejezdim na skutru, tak tam pojedu abych se videl s kamarady a tobe to nemam v zadnem umyslu kazit. Slibuju, ze pokud prestanes osocovat me kamarady, ze si te nebudu vubec vsimat ... mam rad svuj klid a snazim se ho doprat i ostatnim. Je na case se zacit respektovat (ignorovat).
S přátelským pozdravem
peezee IT programmer
------------------------------------
http://peezeeu.rajce.idnes.cz/
Obrázek
peezee

100+

Reputace: 6
Skútr / moto: Piaggio X8 125, nyní Yamaha FZS 600 Fazer rv.2001

Příspěvekod sigi » 09 čer 2015, 14:31

Tak Sprite je Čech tak nevím proč by měl ovládat Slovenčinu ADO,ty v Čechách žiješ tak bys češtinu ovládat měla... to jen pro pořádek a Petrovi by nikdo,opravdu nikdo !!!!! na žádném srazu a kor v Rožnově neublížil... a ani by mu nijak nevyhrožoval.Možná že by mu kluci jak se říká lidově "umyli prdel" ale nikdo by se ho ani nedotknul,ba naopak...by ho tam třeba spousta lidí chtěla vidět...má taky své kamarady a ty čtou jeho výlety a znají ho jen z videa...minulý rok jste s Petrem do Rožnova nejeli... a máte to kousek, a ted mi to spíš připadá jako výmluva...že se tam jako Petr bojí?? To snad ne proboha...nemusí nikde na FB plakat...a hořekovat...je to chlap...klidně přijedte...a žadná kampaň se tu taky nerozjela.Prostě kluci ze severu měli něco na srdci co je štvalo... tak to hold šlo ven...v pohodě...a ja už taky končím...sem jsem vstoupil jen kvuli tobě milá ženo...nebot jsem tušil od začatku kdo asi jsi...Tak skutrum zdar... a za 3 dny jsem v Rožnově...a koukám na počasí a slava...nebude pršet,ještě před hodinou tam byl dešt.Tak slava...
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Reputace: 103
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT
Tuning / úpravy: FOTOALBUM: http://nmaikl.rajce.idnes.cz/

Příspěvekod ferry13 » 09 čer 2015, 16:43

Jsem osobně rád ,že už i další konečně prohlédli jaký Petr ve skutečnosti je. :mrgreen: Dodávám,že já za svoji osobu jsem mu nikdy nic nezakazoval a ani mu nevyhrožoval násilím :mrgreen: Jestli ze sebe chce dělat ublíženého je to čistě jeho osobní problém.Sám musí uznat,že i když byly vztahy na bodu mrazu,tak vloni na Brněnském okruhu,když jsme se náhodou potkali,tak jsem ho i pozdravil a to jako první ikdyž jsem starší :mrgreen: Ale po tom co předvedl poslední dny mu teda ani nepokývnu.Nebudu si ho všímat,prostě vzduch.
A ještě malý dovětek.Nevím teď přesně kdo to psal,psalo to tady více lidí o mě a pivu.Neberte to teď jako nějakou obhajobu,ale málo mě znáte.Já vypiju za rok tolik piva a i jiného alkoholu,co zvládne většina za jeden den :mrgreen: Netvrdím,že jsem absolutní abstinent,ale když na to přijde tak skoro jo :mrgreen:
Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Příspěvekod mailo » 09 čer 2015, 16:50

Myslím si že na Rožnov čeká velká většina lidí. Minulý rok to byla supr akce a letos si dovolím říct že to bude 2krát taková akce. Tak kdo má volno tak by měl dojet. Tak žádné výmluvy a spory večer se to dá v klidu vyříkat.
mailo

250+

Reputace: 0
Skútr / moto: yamaha x-max 125 2014 matna bila
Tuning / úpravy: 12V zasuvka, cervene reflex prouzky,drzak na mobil, intercome, gopro hero 3+ black,deka louis

PředchozíDalší

Zpět na Plánované akce a srazy

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek