Výlety na skútru s petr311 a s Andreou - střední Morava

Informace o plánovaných akcích

Re: Výlety na skútru s petr311 - střední Morava

Příspěvekod ferry13 » 09 čer 2015, 06:06

A ještě malej dovětek pro Adu.To kdo do koho ryje se můžeš přesvědčit třeba v posledním vlákně 2.sraz Piaggio kde Petr bez toho aby se zůčastnil okamžitě napadá a kope kolem sebe.

Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk
Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Reputace: 38
Skútr / moto: T-Max 530 Black Max ABS Yamaha FZ8 Fazer 2015

Příspěvekod armanny » 09 čer 2015, 08:17

a to jsem přemýšlel, že bych si poprvé společně vyjel.. tohle mě ovšem odradilo :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=XF1oM0_J7Eg
armanny

25+

Reputace: 0
Skútr / moto: Majesty

Příspěvekod lzqpmt » 09 čer 2015, 08:24

Ada píše:
sigi píše:Já se vám do toho nechci plést,ale jen by mě zajimala jedna reakce - "Ada" - Napsala jsi dva příspěvky ,jsi tu nová,a oba příspěvky jsou obhajobou Petra.To tě sice chválí,ale na druhou stranu to vypadá,že si Petr pozval svou ženu,nebo nějakou spřízněnou duši aby mu přispěchala na pomoc....aspon tak to působí.Jako nováček bych spíš čekal,že se budeš zajímat o skútry,ale hned se vrhnout do boje...to jsi statečná... a psát jestli by si peezee tohle dovolil k tobě,,,,???? kdo jako jsi??? Nebo co si myslíš že jsi....opravdu to působí hrozně.

To je vše....mě opravdu jen zajimala tahle reakce od našeho nováčka....

Ano máš pravdu jsem tu nová. Osobně mě baví ježdění na skútru proto snad jsem se i tady přihlásila. No jestli jsem nebo nejsem nějaká spřízněná duše Petra to je celkem jedno. Ono to tady ani tak nejde o to, ale přístup některých lidi.. Já nemám problém říct svůj názor jestli se to někomu líbí nebo ne. A kdo jsem?? tak nevím jestli budeš mít tu čest mě poznat... A o sebe jsi nic nemyslím na rozdíl od jiných byla to jenom reakce na urážky vulgarity a osočování :shock: A máš pravdu to k čemu jsou určený tyto stránky to má opravdu hooodně daleko...

To je mi ale vyhýbavá odpověď. Vše nasvědčuje tomu, že jsi jen virtuální identita vytvořená pro jeden účel. No i s tím je třeba počítat a není to tady první případ.
Kdysi Babetta 210, Yamaha FS80SE, Yamaha Virago 1100, Yamaha x-city 125
Piaggio Mp3 500 LT sport Obrázek
Suzuki DL 650 V-Strom Obrázek
lzqpmt

100+

Reputace: 11
Skútr / moto: Piaggio Mp3 500 LT sport /Suzuki DL 650 V-Strom

Příspěvekod Fellowdeer » 09 čer 2015, 08:37

Než to tady admini zavřou, tak musím taky reagovat. Nebyl jsem u toho jak vaše rozepře vznikly, ale zdá se mi nepochopitelné, že je to kvůli dešti dokumentování apod. Ať si každý dělá co chce, pokud neomezuje toho druhého. A pokud ano, tak se to má vyřešit hned, slušně a z očí do očí a ne vytahovat špínu po 2 letech!

Neznám vás žádného osobně, ale jen ze skútrfora, ale pročetl jsem dost technických příspěvků od amaizeho (naučil jsem se vyměňovat olej právě od něho) ale taky se inspiruju výletama od Petra311. Bydlím kousek od Olomouce, takže trasy jsou pro mě optimální. A proto říkám, dejte mu pokoj, já chci aby na skútrforu psal dál. A ne aby se na to tady vy*al kvůli pár lidem, kterým jeho přítomnost vadí.
Fellowdeer

100+

Reputace: 18
Skútr / moto: Yamaha X-max 125 / r.v.2010

Příspěvekod Ada » 09 čer 2015, 08:56

Tak pro objasnění věci. Nejsem žádná virtuální identita, ale píšu z pozice manželky Petra. Už delší dobu jsem se chtěla registrovat na fórum protože ježdění mě začalo bavit, ale Petr mě od toho odrazoval a věděl proč to dělá. Sama jsem měla tu čest si přečíst pár příspěvku od lidí, kteří nevědí kde je rámec slušného chování.. Já na rozdíl od nejmenovaných osob vím kolik dá práce zorganizovat nějaký výlet, takže ať jsi každý zamete před svým prahem a pak soudí jiné lidi. To je asi tak vše a víc se k tomu vyjadřovat nehodlám...
Ada

25+

Reputace: 53
Skútr / moto: Batůžek a kameramanka na Piaggiu MP3 500 LT Sport
Tuning / úpravy: Není třeba, jede to i samo

Příspěvekod sigi » 09 čer 2015, 09:14

Ado,to je vše co jsem chtěl vědět...nic víc...ale že jsem to trefil co?? že jsi manželka Petra...tím končím,mě zajimala jen tahle reakce...od tebe.
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Reputace: 103
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT
Tuning / úpravy: FOTOALBUM: http://nmaikl.rajce.idnes.cz/

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 09:26

Pokud můžu, tak bych sem taky rád napsal svůj názor, jakožto názor někoho nezaujatého, který jen pozoruje :) Předesílám, že nikoho z níže jmenovaných neznám osobně, jen jsem byl dvakrát na vyjížďce scooterclubu, které se učástnil i petr311, ale nikdy jsme se nijak nebavili. Jen jsem ho tam zaregistroval.

Takže:

petr311: Osobně mi nijak nevadí, jeho reporty z výletů si rád čtu, ovšem účastnit bych se jich nechtěl. A to právě z toho důvodu který byl řečen, že mi přijde, že Petr rád vše a všechny fotí / natáčí.. To bylo i u těch dvou vyjížděk scooterclubu, kdy jsme se v hospodě "museli" stavět do řady, aby nás všechny vyfotil, na parkovišti do řady, u příjezdu na parkoviště už stál připravený a fotil / točil.. Mě osobně toto vadí, nemám rád, když mě někdo na nějakých akcích fotí, na akci se jdu bavit. Neřeknu jednu dvě fotky, ale co je moc, je příliš. Druhá věc je ta, že to jak petr organizuje výlety je opravdu obdivuhodné a takovýchto lidí si já osobně vážím. Že dokáže takto vše naplánovat a zorganizovat i pro ostatní, aniž by z toho sám něco měl. Na druhou stranu některé jeho odpovědi na ostatní srazy a vyjížďky pořádané někým jiným jsou někdy opravdu dost ironické. Chápu, že on už je v pořádání výletů přeborník, ale každý nějak začínal. A napsat někomu na jeho nápad na vyjijížďku "Fajn, tak to naplánuj, dej sem pozvánku s podrobnostmi a třeba se někdo přidá".. Já chápu, že to nejspíše nebylo myšleno špatně a z jeho pohledu ostříleného "výletníka" je to OK, ale pro někoho, kdo se jen snažil dát nějaký návrh by to mohlo být demotivující. Alespoň mě to přišlo jako ironická odpověď.

Ada: Kupodivu první co mě napadlo bylo, že se jedná o Petrovu ženu. Pobavilo mě ovšem to, jak napsala, že už delší dobu někoho pozoruje, přičemž registraci na skutrforum si udělala včera ráno. :D Samozřejmě je možné, že sem chodila už předtím a četla anonymně. Ale celé to na mě působí tak, že se buď jedná o uměle založený profil, který se navíc snaží vystupovat jako žena, nebo je to někdo nastrčený. Ale možná se pletu a dotyčné křivdím.

ferry13: Tak tento člověk je pro mě totální buran :? Už jen to, jak se vyjadřuje mluví za vše. Od člověka jeho věku (pakliže je věk v profilu vyplněný správně) bych čekal více rozumu. A to se nabavím pouze o pravopise. Ten má tady na foru spoustu lidí hrozný, byť si myslím, že pokud by je na to někdo upozornil, tak se alespoň trošku sami za sebe zastydí. U ferryho ovšem ne, tam nastane opět jen útok a vulgarismy. Takže pro mě opravdu obyčejný buran. Chtělo by se mi napsat "vesnický" buran, ale tím bych urazil spoustu lidí, žijících na vesnici. Víc k tomu nemám co říct. Zřejmě si myslí, jak je hrozný borec, když takto mluví a jedná, ale mě to příje spíše k pláči..

sigi: opět člověk, u kterého si rád čtu jeho články z výletů, asi člověk, který se umí ohánět a vydělat nějaké peníze a zabezpečit rodinu. Za což si ho lze vážit. Na druhou stranu mi přijde, že se až příliš okatě svým majetkem a penězi chlubí a tím si zřejmě kompenzuje nějaký svůj nedostatek. Já sám o sobě si nemyslím, že bych se měl nebo si žil špatně, ale takovouto potřebu dávat to lidem na obdiv nemám. Věřím, že někteří méně majetní k němu proto můžou vzhlížet, ale pro rozumného člověka nebo jiné majetné lidi, je spíše k smíchu. Sám jsem přišel několikrát do styku s lidmi, kteří mají majetek v řádech ne milionů, ale miliard, nicméně ani jeden z nich to nedává okatě najevo. Naopak to spíše tají a snaží se být pro okolí nenápadní. Rozhodně by asi nikdo z nich nefotil doma hromadu peněz a nevěšel to na internet :D A to je asi ten rozdíl mezi opravdu bohatým člověkem a člověkem, který by bohatý být chtěl, nebo si na to jen hraje před ostatními. Každopádně jinak proti sigimu nemám absolutně nic a až na tuto jeho řekněmě směšnou vlastnost má vcelku rozumné názory a připomínky. Já sám taky zastávám názor, že si raději připlatím (došetřím) a koupím si dražší kvalitnější věc, než abych si kupoval nějaké levné věci jen proto, abych mohl říct, že je mám. Tímto přístupem je mi sympatický. Ovšem dává to dost divně najevo a ostatním lidem, kteří k němu nemají potřebu vzhlížet jako k pracháči, to přijde trapné.

peezee: opět jen názor na základě příspěvků z fóra. Podle mě člověk, který je jak se říká "kam vítr, tam plášť". Asi má potřebu se vyrovnat ferrymu, ale moc mu to nejde :) Opět jediné co umí je používat vulgarismy, ale domnívám se, že kdyby petr311 do toho Rožnova přijel, tak by za ním peezee ani nešel a jen by ho někde v koutku s kamarády pomlouval. O nějaké "botě v prdeli" by nemohla být ani řeč. Jen silácké řeči za monitorem. Sice o něco menší buran než ferry, zřejmě by se dokázal chovat i normálně a uvažovat racionálně, ale vzhledem k tomu, že se snaží vyrovnat ferrymu a leze mu dost okatě do zadku, tak vlastně ani nemůže. Tohoto člověka je mi fakt líto :)

Když to tedy shrnu, tak proti petrovi až na jeho "obtěžování" ostatních neustálým focením (ale to může být samozřejmě jen problém můj, že mi to vadí) nemám nic. Stejně tak věřím že sigi, kdyby se v "každém druhém příspěvku" nechlubil, tak bude fajn parťák na vyjížďky. A rozhodně už v životě cosi dokázal, za což si ho nelze než vážit. Na druhou stranu ovšem, trošku skromnosti by neškodilo.. K Adě se víc nevyjadřuji, jelikož nevím, co si o této osobě myslet vzhledem k pouhým dvěma příspěvkům a profilu založenému včera, snad ještě tolik, že když tedy někomu kážeš o češtině, což je chválihodné, tak se zaměř i na tu svoji :wink: Pak to vypadá směšně, když sama píšeš s chybami. No a ferry s peezeem si můžou dle mě podat ruce a svorně odejít někam do buranova k pivu a cigáru oplzle vtipkovat s barmankou :) To by tak mohl být jejich styl :D

Omlouvám se za takto dlouhé kecy, ačkoliv normálně sem skoro vůbec nepíšu a nemám potřebu se vyjadřovat ke každému hovnu. Ale tentokrát už mi to nedalo a musel jsem :wink:
Naposledy upravil Sprite dne 09 čer 2015, 09:36, celkově upraveno 1
Sprite

100+

Reputace: 8

Příspěvekod peezee » 09 čer 2015, 09:35

A TY SI JAKO KDO ?
tak doufam, ze ses poradne udelal :-D "nemas potrebu se vyjadrovat" ale slohovkou si malem trumfnul Petra :-D

PS: jestli chces, tak ti poradim, ja se sem dava avatar :-)
S přátelským pozdravem
peezee IT programmer
------------------------------------
http://peezeeu.rajce.idnes.cz/
Obrázek
peezee

100+

Reputace: 6
Skútr / moto: Piaggio X8 125, nyní Yamaha FZS 600 Fazer rv.2001

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 09:38

Kdybys nebyl tak omezený, tak přijdeš na to, že ten obrázek s nápisem "jak se sem dává avatar" tam asi sám nepřiskočil :wink: Takže svou radu si můžeš nechat :)
Sprite

100+

Příspěvekod peezee » 09 čer 2015, 09:40

omg, dalsi ykve tykve :-D
S přátelským pozdravem
peezee IT programmer
------------------------------------
http://peezeeu.rajce.idnes.cz/
Obrázek
peezee

100+

Reputace: 6
Skútr / moto: Piaggio X8 125, nyní Yamaha FZS 600 Fazer rv.2001

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 09:41

Jj. To máš :D Ale je hezké, že si to umíš přiznat. To Tě šlechtí :D Víc na Tebe už reagovat nebudu, je to ztráta času, který lze věnovat užitečnějším věcem. Jak jsem psal, omlouvám se za dlouhý řeči, ale tentokrát už jsem to nevydržel a napsal k tomu svůj názor. Nic víc, nic mín. Pokud se to někoho dotklo, tak se omlouvám. Jde jen a pouze o můj názor vytvořený pouze na základě přečtených příspěvků z fóra. Možná, že v reálu by bylo vše jinak. I z toho důvodu se do debat jindy nezapojuju. Protože na fóru ten příspěvek mnohdy vyzní úplně jinak, než jak ho dotyčný skutečně myslel :wink:
Naposledy upravil Sprite dne 09 čer 2015, 09:55, celkově upraveno 1
Sprite

100+

Příspěvekod Dándí » 09 čer 2015, 09:47

:!: :!: :!: PÁNOVÉ, PÁNOVÉ, zastavte prosím osobní spory a přeneste je do SZ :!: :!: :!:

Neblázněte a nezanechávejte zde za sebou takto zaplevelenou stopu.
Jezdím na pohodu, spíš pomalejš než rychle
Dándí

500+

Reputace: 382
Skútr / moto: YAMAHA IronMax- Já, BlackMax- Kamča a SH 300 spolu
Tuning / úpravy: netunime - jezdíme. Jen občas něco poladíme

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 09:49

Dándí, to je slovo do pranice. Pod to se podepíšu. Souhlas :)
Sprite

100+

Příspěvekod ferry13 » 09 čer 2015, 10:08

Nějak se vytratil smysl této diskuse.Tady nešlo o osobní spor Petr versus většina Motojednotky SM.Tady šlo především o to kdo vždy začne kolem sebe kopat jako první.A to si myslím může ve vláknech dohledat i podprůměrně inteligentní člověk jako já :) :) :)

Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk
Nejde o cíl,jde o cestu.
ferry13

250+

Reputace: 38
Skútr / moto: T-Max 530 Black Max ABS Yamaha FZ8 Fazer 2015

Příspěvekod Sprite » 09 čer 2015, 10:18

Ale co přesně myslíš tím "kopáním"? Já nic takového nevidím. Vidím jen to, že petr občas napíše (alespoň v mých očích) něco takového, co vyzní jako že to myslí ironicky a šťouravě. To je pravda. Ale že by kolem sebe kopal ve smyslu tom, aby někoho urážel a vztekal se nad tím, že někde něco není po jeho, toho jsem si nevšiml. Naopak i na tom scooterclubu mi přijde že už rezignoval na nějakou snahu někomu něco říkat, radit a šťourat, ale radši se zařídil tak, že jezdí sám, plánuje si vyjíždky sám a kdo chce a vyhovuje mu Petrův přístup, může se přidat. Mě třeba nevyhovuje a vadí mi jak jsem již psal neustálé focení / natáčení, ale očividně je kolem Petra i spousta lidí, kterým to nevadí a jezdí s ním. A není jich málo, soudě z fotek.. Takže každý máme nějakou chybu, nikdo není dokonalý, ale proč se tu do někoho navážet? Ať si dělá každý co chce a pakliže je Petr opravdu tak hrozný jak říkáte, tak věřím, že na to časem přijde více lidí a přestanou s ním jezdit. V opačném případě asi vadí něco jen vám a ostatní s tím problém nemají. Co Ty na to?

Stejně tak věřím i tomu, že v reálu by jsi ani Ty s peezeem nemusel být takový, jak se prezentuješ tady. Nejednou se mi stalo, že člověk, který se na foru tvářil skvěle a byl v pohodě, tak pak ve skutečnosti byl nýmand, se kterým se nedalo bavit. A naopak, kluk, který se na foru neprojevoval a byl za outsidera, tak byl v reálu největší bavič a v pohodě. Stejně tak v reálu se mi několikrát stalo, že jsem dal na první dojem a člověka odsoudil a časem se z něj vyklubal úplně skvělý člověk. Třeba i nejlepší z celého kolektivu. Viz u mě v práci, když jsem poprve viděl jednu svou kolegyni, tak jsem jí nemohl přijít na jméno a dnes je z ní moje zástupkyně.. Takže bych opravdu nesoudil podle jednoho setkání a už vůbec ne na základě nějakých textů z fora, kde to často vyzní a vypadá úplně jinak, než to ten, kdo to psal, myslel... :wink:

Tím se tady ovšem nikoho nezastávám a dál zůstávám nestranný :D Protože ačkoliv sám mám na vyjížďkách taky radši prdel a nějaké legrácky, než upjaté ježdění po památkách a pak povinný oběd, jako to zřejmě probíhá u Petra, tak stejně tak uznávám nějaké slušné chování i na forech a ne chování jako buran, jak to (alespoň tady na foru) děláte vy :wink:
Sprite

100+

PředchozíDalší

Zpět na Plánované akce a srazy

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek