Pro Vlad31:Ahoj Láďo. Tak jak se ti daří? Už je ti lépe? Hojí se zranění? No už abys to měl vše za sebou a mohl se k nám přidat. Jezdíme po suprových výletech, určitě bys byl spokojen
. Plánů je hodně, jen už nějak nestíháme... Jak jsme se teď na výletě o tom bavili, my to Česko a Slovensko nemáme ani zdaleka projeté, to nestihnem ani do důchodu. A neboj, že by nebylo kam vyjet příští rok, pokud mezitím nevypukne 3. světová nebo se nestane něco nepředvídaného, tak budem jezdit i příští rok, doufám že už i s tebou
. A dej vědět, jak se ti daří.
A dík za pochvalu za foto
.
pro Bohuše:Bohuši, no jak už jsem psal Láďovi, těch míst a lokalit, kam lze podnikat výlety je tolik, že už mi to přerůstá přes hlavu
. Nevím kam dřív jet. Jel bych i do toho Polska - tedy pokud by mě borci s mašinami přibrali do vleku
, ale chtěl bych stihnout i některé místa jak jsme zmiňoval a to mám v zásobě ještě celou řadu míst, ale prostě nelze vše najednou... Navíc buď v sobotu nebo v neděli bych měl jít do práce ... do toho řešit upgrade stroje ...
Teď jsem se informoval ještě u strýce v Nimnici, jaká je situace na salaši, jestli ještě budou mít ovčí sýr a brynzu, protože co nevidět bude sezona končit a ještě bychom si tam chtěli zajet nakoupit ovčí produkty, pokud bys měl i ty nebo někdo další zájem. A to vypadá právě na tu neděli, že bychom tam sjeli a případně cestou bychom se mohli stavit na ty čertovy skály + nějakou rozhlednu. No prostě budu se rozhodovat podle počasí. Protože třeba dneska byla u nás mlha až do oběda a jako v tom někde cestovat se mi fakt nechce. Houby je vidět, je to o držku. Takže zatím to nechávám vše otevřené, v každém případě kdo byste měl zájem s námi o víkendu někam vyrazit, tak pište, rezervujte si čas, budu rozhodovat až na poslední chvíli podle počasí