Paul píše:Ke včerejšku: odjížděl jsem z hospody jako poslední za hlasitého pláče a klení servírky: "Už vás tady nikdy nechci vidět - mám díru 300 Kč v kasírtašce!" Tak nevím, nechce se mi věřit, že by někdo z nás nezaplatil, spíš se mi javí ta její neschopnost příčinou tohoto výlevu. Bohužel: dobré místo, ale obsluha na pí..u jak se občas v Čechách stává.
No... Když jsem chtěl zaplatit, musel jsem ji nejdřív celkem dlouho honit. Když jsem jí dohnal dostal jsem vynadáno a pak znovu odběhla. Takže honička pokračovala. Mezitím jsem byl svědkem telefonického rozhovoru s někým, že jí nelezou lístky z kasy a že má bordel v penězích. Pak jsem viděl, jak vzala 3 složky s účty a s penězi a sesypala je dohromady. Načež začala tvrdit, že má dva nezaplacené účty. Pak jsem jí několikrát nabízel, že jí pomůžu dohledat, který účet je od našeho stolu a srovnáme ho. Pak mi pomohl kolega (žlutý Burgman 400, sorry nevím nick), který měl u sebe peníze od ostatních od našeho stolu a po dlouhém přesvědčování jsme náš účet dohledali a zaplatili. Samozřejmě za stáleho nadávání, z její strany vyhrožováním policíí, opisováním RZ a pod. V životě jsem neviděl abych jako host vyvíjel takovouhle snahu o zaplacení. Prostě jsem po příjezdu domů šel vynadat mámě, že mě vychovala tak jak mě vychovala.
Měl jsem se na ní vykašlat, položit prachy a odjet... NIKDY VÍCE.