L: No psal jsem SZ Pavlovi ,jak jsou na tom z časem a po 15tim bych to k nim chtěl dát,a jak to bude hotovson, tak přijedu Jen mi zatim nějak neodpovídá.... ale to se podá... jak bude vejplata volám tam
Vana uz probehla taky ted uz peru )) ja uz si zvykla, ze jsem brzda provozu, tahnu si porad za sebou kolonu aut Tak dnes jsem byla Scootr brzdou Uz mam otevreny photoshop, zmensim fotky, ale rajce je take dobry napad 50 je take nejaky obsah, mam dokonce 2.5 kW
L: No, tak zatim nemám tu vejplatu tak to neřešim.... jen jsem psal takovou předvěst... a otázku jak jsou na tom časově,jak předem se objednat,tak to snad nezabere tolik času,jedna krátká odpověd....ale neřešim, on určo odpoví... jinak až bude výplata, tak volám...
Ahoj Marcellino ....Tak ty jsi ta nová ženská o které psal Láďa.... Hmmm... no to jseš statečná v takovémhle počásku tam jet ... Tak snad se tam někdy uvidíme
Hojky, ano, jeslti to neodmarodim, tak pojedu zas Zitra delam druhou jizdu autoskoly, tak snad mi to na te dospele moto neproprsi a velkeho pana instruktura uvezu
Wow, až tak jo? Dobrý, já si velkou moto budu dodělávat taky, až se lehoulince vyjedu na skútru abych aspoň tušil, ale tenhle rok bych je chtěl mít, protože mají zpřísňovat podmínky pro udělení neomezené "A" skupiny, která se má posouvat až od 24 let a po prokazatelných 2 letech odježděných na menší moto. Pádina je super po odblokování do Prahy do kolon, ale vejlety se s tim jezdit nedaj moc
Naposledy upravil foky dne 05 kvě 2010, 23:44, celkově upraveno 1
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...
Juchu, zkouska se provedla a clovek zvitezil nad strojem/ckem To byli ti magori, co narazili s Skoda Rapid ? Tak zkusim dat dalsi, jeste nevim zda to pujde najednou .
DSC00653.JPG
Tak to jde jen po jednom, nasinec musi byt trpeliv