Dneska jsem hóooodně přemejšlel, jestli zajet pro skútra a dostavit se na skútrtkaničku... Nakonec jsem to ,ale ještě kvůli předpovědi počasí zvážil ( páč,když už bych pro skútra jel,tak bych si ho teda doma nechal aspoň do neděle a jezdil na něm do práce a o víkendu nějakej malej výlet) a řekl si,že to ještě nebudu hrotit...ráno má bějt zase klendra a pozejtří pršet...takže moudroust zvítězila nad chtíčem. Ale proč sem vlastně píšu: Zajmá mě...jestli už se scházite zase na strahově nebo pořád na spojce,s plechovkama, u toho xindlu emerického já jen, že nikde nejsou žádné fotky ani reference....tak jak je to Pls.
nic...jo.. ...no odpověděl jsem si dneska sám.... tim, že jsem se juknul do fotogalerie skútrmota... těší mě,že fispe všechno fotí a díky tomu se to dozvim,ale netěší mě, že nikdo neodpovídá a že jsem neviděl fotku ze strahova... z klobásky i emeriky jo,ale ze strahova ne...
Přijel jsem domů a bylo -2C.Mezi domy a popojíždky šly a zima mi nebyla.Když jsem za to,ale trochu vzal,tak od 100-130km mi začínala být kosa na ruce a foukalo mi pod kalhoty.Je fakt,že drtiče mrazu,spodky jsem neměl,což je při takových teplotách asi základ.
Jo cestou zpet prituhlo, ale pres den se jezdilo uzasne. Na Strahove se nas sejde tak kolem 10 people - pokud neni vylozena chumelenice, na zaver se dorazi do Meca, kde uz je ta zimourivejsi vetsina
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
blázni blázniví:) no já to loni ještě dával nabalenej jak tučánk ale letos sem se na to vyprd- navíc stavím:). Ale jinak největší hardkorář byl v listopadu nějakej čtrnáctiletej pankáč s babetou- zajímco naši subaru-dveřma-napřed-párty přijelo rozehnat komando městské, tak tendle šmudla tam trénoval plochodrážnický krok.....na ledu:)
Tak se nám z této sekce vytratil Tomáš@125, já mu sehnal kalendář s přesným přehledem, kdy kam a na co. A teď nevím jak mu ho předám Tomáši@125 dej mi prosím tě vědět kde tě mohu potkat a kalendář ti předat. Dnes okolo 18 hod. jsme určitě ve "staročeské" hospodě na jižní spojce, na Strahov to dnes nevypadá, brrrr to je zima.