No tak to opravdu vypadá OK jen jestli na tu rozhlednu nebude už tma jinak máš Tomáši 1* Budeš asi jmenován hlavním plánovačem krátkých tras pro malé kubatůry Tak to aby jsme zamluvili místa u Tří bernardýnů.
Jsme v praze tak něco uvidíme všude jsou světla. Jasně ať začnou smažit bramborák a roztáčet nealko, točené je dobré. Foky pojede první má ty zázračné žárovky
Honda@125 prodáno po 11 letech , Honda SW-T 400 prodáno
Tak teď to máme ujasněný A teď kolik nás cca bude. Deště se nebojte máme přeci nepromoky Takže jede: boboh, _Mimo_, _Tom_ , Bahnak, foky, Tomáš@125, já a další se nahlašteeee klidně i SZ ať to tu nenatahujem já vás sem připíšu
Tauris Samba, najeto 3000km a prodano. Honda Rebel CA125, najeto 4000km, taky prodano. Jawa 21 - zrenovovano, najel jsem zatim jen 30km ČZ 477 (Růženka) - opravuje se. Gilera Typhoon 125 2T alias Jitrnice - nikdo ji nechce, tak na ni jezdim.
To Tomaš@125: Tak jsem dneska mluvil s Adventure bike a mého Leada budu mít po servise až ve ČT , takže se mužu klouzat a ne jet s váma na bramborák . Jinak navigaci Garmin vlastním, užijte si to.
přesto že nespadám do kubatury stejně jako Foky,tak ten bramborák bych si fakt dal,bohužel dneska nestíhám,tak doufám že bramboráky okoštujete a pojede se tam ještě někdy příště
Místa na večer jsem U tří bernardýnů zamluvil i když jsem předem nevěděl kolik nás tam dorazí ale cca 10 - 15 lidí k jednomu stolu by neměl být problém, tak i v tomhle směru by to mělo být OK.
Po cestě z Intermota jsem se stavoval ještě s Pavlem U tří Bernardýnů, kde proběhlo jen rychlé občerstvení a na kutě, takže pokud jsem se s někým nestačil rozloučit, tak Ahoooj ......