MikyMiky píše:Vzhledem k tomu, že pravidelné středy začínají (nebo vlastně už mají) více účastníků než víkendové vyjížďky a z daleka se jich už neúčastní jen ,,Pražáci a okolňáci", dovolil jsem si na tuto akci založit samostatné vlákno. Prosím proto od zítřka (dneska už to nebudeme trhat) vše co se bude týkat POUZE pravidelných střed na Strahově - jenom sem. Mnohokrát již jsem žádal admina aby nám srazy a vyjížďky rozdělil jako to maj na ostatních fórech (aktuální srazy, srazy které jsou již za námi atd.atd) a stále nic, tak si musíme trošku pomoct sami a alespoň nějak to třídit.
Pro nové a nezasvěcené:
Pravidelně každou středu STRAHOV v 18.30 hod.
Vítán je každý bez rozdílu národnosti,obsahu motoru,politické příslušnosti i fóra. Podmínkou je pouze jednostopé MOTOROVÉ vozidlo a dobrá nálada!!!
katjis píše:Ahoj tady Káťa a Škubánek. Chceme Vás dnes dohnati na jednostopém vozidýlku. Jaký máte dnes plán cesti ti ti, že bychom se setkati ti ti ti. Pracujem do sedmi, ale hned můžem za Váma vyraziti. Pokud nevíte o koho jde, tak jsem se potkaly minulý týden čistě náhodou na Václaváku o klobásovali se s Vámi a okousek dříve se odpojili.
Tak snad se setkáme. Kačka Škubánek z Bike-in
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků