od Jimmy » 05 srp 2010, 08:31
Hlásím dobrý návrat domů, téměř přesně v 23:30.
Přijel bych domů dříve, kdybych se v Radotíně rovnou držel směru na Karlštejn, místo abych jel dle značek na Plzeň, což mě dovedlo na Pražský okruh, kam ovšem s 50kou nesmím. Sice na kilometry je kupodivu objíždění okruhu po okolních vesnicích směrem na Beroun stejné jako jet kolem Berounky, ale ušetřil bych si spouštění navigace v každé druhé vesnici a hledání cesty dál. Příště snad zvolím lepší cestu. Alespoň ale nebyl žádný provoz. Po odbočení z Pražského okruhu mě za celou cestu předjelo jen jedno auto.
Když bude dobré počasí a vyjde to časově, tak se zkusím ještě letos někdy objevit, ale vezmu si sebou více teplého oblečení. Přestože jsem ještě u Vltavy na sebe nadal všechno co jsem měl, tak jsem po příjezdu domů roztával asi půl hodiny.
BTW: Souřadnice srazu, které správně pochopí i navigace TomTom jsou N 50.081924,E 14.385204. Při zadání souřadnic z prvního příspěvku jsem včera v 18:30 dojel na zadané souřadnice, ale byl jsem o 6km vedle kdesi na Smíchově. Proto jsem si na Strahově objevil až krátce před sedmou.
Zontes 310M
, dříve Runner 50 Purejet, Runner ST200