Tak jsem přátelé dnes vyrazil..... autem samozřejmě....nejsem šilenec abych jel prozkoumat kam se vydat na jaře nebo v létě na výlet,aby to bylo zajimavé a bylo se na co koukat.Už nějaký čas mě přitahuje RALSKO,byvalé vojenské cvičiště je dnes rájem přírody a památek. Zajisté že se člověk na skútru nedostane všude,je to tam jen pro kola,ale i tak jsem našel nádherná místa které by za výlet staly.
Nejdříve jsem zajel do Hradčan k informacím,ale v této době jsem nejenom nikoho nenašel,ale ani si toho moc nepřečetl na vyvěsních tabulích....kousek od Hradčan je byvalé letiště...zajimavé místo,ale bohužel se čas naplnil a já mazal dál a tak jsem se tam nestihl podivat.
Dojel jsem do místa které se mi hodně líbi a to se jmenuje Hamr na jezeře....opravdu je tam krásně,nespočet kempů,zřiceniny,zámek,secesní domy a spousty restaurací.Tak jsem si řekl,že sem by to za to stálo podivat se sem na skútru. A tak jsem začal připravovat cestu aby nebyla nudná,ale aby vedla něčím zajimavým a pod.
Takže se ptám,kdo by z vás jel se mnou.... cestovní rychlost 70km rád bych aby jeli všichni...čím víc nás bude tím větší sranda....
No a tady vám ukažu pár fotek co jsem nafotil dnes....Hned na prvních fotkách vidíte německou skupinu motorek se sajdkarami,které i v tomto počasí -3 stupně vyrazili z Německa k nám na projíždku.Když jsem je dojel myslel jsem si že to neni snad pravda....
Německá invaze......pozor to neni rok 1938..to je dnes 12 ledna 2013 kolem 1 hodiny odpolední
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.