Tak tu máme další můj výlet a to na Slapy,je neděle 10.03 2013...
Každou neděli jednou za 14 dní máme zkoušku s kapelou a tuhle neděli to nemělo být jinak.Rano vstávám a vždy kouknu z okna jaké je venku počasí.Nádhera šeptnu sám pro sebe a jdu se nasnídat.Po očistě těla vezmu baskytaru a projedu si pár partů,juknu co se bude zkoušet když mi piskne na mobilu sms,jsem nemocný mám horečky zkouška odpadá.Nášeho bubeníka zkosila chřipka.No co se dá dělat,nic.Tak příští tyden řeknu si a brnkám si dál.Po chvili vylezu na balkon a zjištuji sílu sluníčka na vlastním těle....brrr řeknu sám pro sebe a zase zalezu.Čas ubíhal a mě se nic nechtělo,ani nikam jet ani nic dělat,znáte to,prostě se jen tak povalovat a odpočivat.
Když se ale blížil čas polední muj druhý hlas mi porád našeptával,abych vyrazil,že odpoledne už bude opravu hezky.Ale nic,nechtělo se mi,otevřel jsem skřín kde mám bundu a koukal na ni,vzal jsem ji z ramínka,ale za chvili ji zase vrátil a zavřel skřín a šel si sednout do obyvaku a pustil jsem si televizi.Chvili jen tak čumím,nic nedavali ,taky odpoledne,a pak to zčista jasna přišlo jako blesk.Na nic nečekám,opět otvírám skřín a vytahuju bundu kalhoty svetr a už to jede.Jakmile zkontroluji nabití baterek do kamery,telefonu a v helmě se mi ozve, že muj intercom F5 je zcela nabitý odcházím do garaže.Vytlačím moji "gejšu" Yamahu XCity 125,odeženu našeho utočícího psa,která se opět začal dožadovat výletu a odjíždím.Ještě stačím volat mým přátelům jestli by někdo jel se mnou,ale Marty108 byl s rodinou,Mickey vezl kluka na fotbal a Pavel štípal dříví,no mám to povedené kamarády..zasměju se a vyrážím sám.Vyjel jsem směr Praha,jen tak toulat se vesnicemi s tím že se za chvili vrátím.Byla to ale nuda,projížděl jsem vesnice a drkotal po rozbitých silních až mě napadla myšlenka,co zajet na Slapy,znám to tam,tolikrát jsem tam byl a jsem kousek od Prahy.Okamžitě nastavuji na navigaci Slapy a už se hrnu do Prahy.Prahu prolítnu a na odbočce potkám motorkáře a sním jedu až ba Slapy.Jedeme za sebou jako bychom k sobě patřili.V jedné chvili ho i předjíždím ale opravdu jen na chvili.Bylo vidět že je to vůdčí typ,jakmile to uviděl,přidal plyn a ujal se opět velení.Cestou potkáváme dalších pár motorkářu které pozdraví nás a zase my je a jede se dál.
Ve Štěchovích mě ale opouští ,přejíždí most a mizí v dáli.Já pokračuji dál až na Slapy a potom na Slapskou vyhlídku.
Byl to nádherný výlet,cestou domu jsem si řekl,že si to trochu ještě prodloužím a pojedu po vesnicích,tak jsem vypnul navigaci a hezky jsem si to šinul ku Praze a říkám si,tady někde.... ale minul jsem odbočku a už jsem byl zase tam kde jsem nechtěl,ale co...mazal jsem si to po jižní spojce a byl jsem rád že jedu z Prahy ven,nebot se za chvli budou pražáčkové vracet z chalup a to bude maglajs,takhle mi nic nehrozilo,skoro prázdná silnice a ja....
Tak se podivejte na video a pojedte se mnou na výlet na Slapy...tam kde to zajisté mnozí z vás znají,ale jiní třeba ne... a od toho tu jsou Sigiho výlety,a třeba vám to dá tip na výlet....
Odkaz na video"
http://www.youtube.com/watch?v=x97HQZd3 ... e=youtu.be
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.