Sigiho výlety - Yamaha XCity 125/Piaggio MP3 500 LT

Informace o plánovaných akcích

Re: Sigiho výlety - Kdo pojede se mnou????

Příspěvekod sigi » 01 dub 2013, 20:09

to kraken.99,

No a vidiš....kluci ktečí se mnou jezdí to nepotřebují.,.nebot jsem tam byl a vím přesně kde zaparkovat a jaká je tam nejlepší cesta....protože jsem tam jel a když si čtu co tam pisatel napsal,že cestu tam NENAŠEL....takže udělal pár foptek z druhé strany a jel pryč...kdeýto já jel přímo až k mostu... a vše je na videu vidět...no...tak co myslíš...ale děkuji ti za tvou snahu nám pomoct....

pokavad jsi video a nebo report nečetl tak ti video dám ještě sem. amužeš to porovnat s tím co jsi sem dal s mým reportem a videem..... a tím končím.

report
viewtopic.php?f=68&t=8382&start=210

liborsl píše:Sigi a kdy bude to video ze soboty :wink: ?

Libore asi zítra dělám na něm......
Naposledy upravil sigi dne 01 dub 2013, 20:14, celkově upraveno 2
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Reputace: 103
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT
Tuning / úpravy: FOTOALBUM: http://nmaikl.rajce.idnes.cz/

Příspěvekod liborsl » 01 dub 2013, 20:51

Už se těším.
Dneska jsem na foru našel, že 21.4. pořádáš toulky Českým rájem, už jsem se chtěl zaregistrovat a pak jsem zjistil, že mám ten den zrovna šichtu :cry: .
liborsl

25+

Reputace: 0
Skútr / moto: Aprilia Atlantic 500

Příspěvekod sigi » 01 dub 2013, 21:05

AJ TO MĚ MRZÍ..... to je nedele....tak příště.....však vyletu bude.,....jejej
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Příspěvekod Dom999 » 03 dub 2013, 21:44

Kluci nepodniknem neco v nedeli? V sobotu nema bejt zplne nic moc ale v nedeli ma byt jasno.
Dom999

1500+

Skútr / moto: V-strom 650
Tuning / úpravy: Jen uzitecny veci (kufry,plexi...) a filtr kn.

Příspěvekod sigi » 04 dub 2013, 10:42

No já bych moc rád....ale tuhle neděli máme s kapellou zkoušku....takže ja tento tyden nemohu,ale ten příští na 1000% vylet je již připraven....

Tak tu máme další výlet a to na hrad Křivoklát a okolí....

Tento výlet jsem naplánoval na sobotu 30.března 2013..Počasí se stále měnilo,ještě ve středu bylo na seznamu že bude pršet,pak že bude sněžit ale já věřil že bude hezky.Znáte to,víte sami ,že máte před sebou dlouhý den a musíte vstávat tak si raději zapnete budík abyste nezaspali a tak jsem to udělal i já.Telelfon mě budí v 8.00 hod abych měl dost času se nasnidat,připravit a pod...ale takové protáhnutí a člověk si řekne ještě 5 minut a bylo skoro pul 10 a v 10 hod jsem měl být v Kersku.Vylitnu z postele a rychle - ranní očista,navléknout se do skafandru,helmu,kameru,navigaci a už se ženu do garáže.Ani jsem se nenasnidal a už vrčí motor mé šikmooké gejší která se těší na výlet.V tom mě pipne sms zpráva a píše mi Dom999 že ještě 20km a je tam,tak jsem si říkal no nebudu poslední na koho se bude čekat.Vyrážím,cesta do Kerska na motorest byla příjemná,provoz byl malý a tak se jelo na pohodu.Jíž z dálky vidím jak u svých skútrů stojí Dom999 a Marty108,říkám si pro sebe o jee....kluci budou nadávat že jedu pozdě a musí na mě čekat,ale nic,kluci se sami přiznali že přijeli par minut přede mnou.Zasmál jsem se tomu....a jdeme se rychle nasnídat a potom už vedu kluky na další sraz a to do Dolních Břežan kde na nás čeká druhá půlka zájezdu.I tady byla cesta dobrá jen přes ten Mukařov to je hruza,silnice rozbité,diry,doslova jámy....no hnus,ale i tohle jsme zvládli.Na semaforu svítí červená a já už zdravím puppyho který mě z dálky zamavá.Jsme na místě.
Dojde k malému představení kdo je kdo, a tak poznávám kluky,jako (liborsi,janon)které znám opravdu jen podle příspěvků zde na foru.No podle itineráře vede první cesta na Ameriku.Libor se nabizí že sice nezná cestu přímo až na důl Amerika,ale zná velmi dobře cestu až na Karlštejn.Tím mě ušetřil spousty práce a já nemusím hledat již naplánované trasy v navigaci a předám vedení skupiny Liborovi.Vyrážíme,nakonec jsem byl i rád že mohu jet jako poslední a mohu tak pořídit nějaké video celé naši super party,která se sešla na tomto výletě.
Když nás Libor protáhnul uličkami a projeli dálnicí dostali jsme se do vesničky LETY kde už jsem pomalu začal kolonu předjíždět abych je navedl na Ameriku.Po malé zastávce,kluci udělali pár fotek a jelo se na Karlštejn.Tady se dotankovalo,pokecalo a už se dostavoval hlad.První návrh byl všemi schválen,zajet do Berouna do pivovaru,místní to vyhlašené restaurace.Již příjezd na toto místo zdál se mi poněkud divný,připadal jsem si že jedeme na smetiště,všude binec,no běs a uprostřed ruzných zohýbaných plechu a rezavých strojů stála hospoda.No já nevěřil....Libor nam vysvětlil že majitel má ještě skládku a tak jsme to pochopili.Oběd byl ale za to vyborný,pokecali jsme a opět se řítíme na Křivoklát
Cesta byla příjemná,jeli jsme na pohodu a na hradu potkali odjíždějicí motorkáře kteří nás zdravili.Parkoviště a hurá na hrad do bujarého veselí.No,zaplatili jsme vstup a opravdu na nádvoří plno stánků.hral tam flašinetář a marast,hrozná marast.Kluci si koupili nějaké pochutiny,no ja taktéž a k mému udivu dorazil sám za námi na hrad další člen naší bandy Mickey....hned po práci vyrazil a mastil to za námi.aby nás stihnul a povedlo se mu to. Tak po dojedení palačinek a všeho možného se vyraželo na hrad Žebrák a Točník.Tady jsem vedl skupinu udolím podle potoka až jsme dojeli k hradu Točník.Čas ale nebyl naším přítelem a vše stihnout a ještě k tomu návrat domů rozhodl o ukončení výletu.Dojeli jsme na pumpu kde se s námi po chvilce pokecu rozloučil Janon a my pokračovali ku Praze kde došlo k následné roztržení zbytku skupiny a každý už to mazal k rodinnému krbu.

No a vy můžete být přitom...stačí se podivat na video na další díl Sigiho výletů....

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
sigi

1500+

Příspěvekod Zeek » 04 dub 2013, 11:15

Pěkný video, hned bych se přidal když jsem vas všechny viděl jak si tu cestu užíváte...
Obrázek
Obrázek
Zeek

25+

Skútr / moto: PCX, červená barva

Příspěvekod Dom999 » 04 dub 2013, 12:33

No jeje uzivame. Jinak sigi dalsi moc pekny video.
Maxon Obrázek
Majesty Obrázek
Dom999

1500+

Skútr / moto: V-strom 650
Tuning / úpravy: Jen uzitecny veci (kufry,plexi...) a filtr kn.

Příspěvekod sigi » 04 dub 2013, 12:56

Kluci moc děkuju....

Obrázek
sigi

1500+

Příspěvekod Marty108 » 04 dub 2013, 13:42

Já se jen připojím, pěkné jen tak dál a že toho bude :P :wink:
Marty108

500+

Skútr / moto: Yamaha FZS 600 Fazer

Příspěvekod hagrid » 04 dub 2013, 13:44

Škoda, 30.3. se jel zrovna Všechov. Ale na 21.4. se moc těším :mrgreen:
a video pěkný 8)
MBK 300 Kilibre kilibre(kyselaryba)email.cz
hagrid

500+

Skútr / moto: MBK 300 Klilibre, Baotian Cyborg QT 50

Příspěvekod sigi » 04 dub 2013, 15:49

Tak jsem moc rád,že tohle nedělám zbytečně....doufám že na akci Český ráj budete mit také nekdo kameru...aby toho bylo víc potom těch záběrů....a už se také těším.

Tady na Křivoklát se sešla opravdu super parta a proto jsme si to uživali, a já pevně doufám že se sejde i super parta lidí tady na této vyjíždce....a že se navzájem poznáte a zaroveň poznáte i mě...který se snaží pro vás porád něco chystat... :mrgreen:

Obrázek
sigi

1500+

Příspěvekod Gandalf » 04 dub 2013, 15:59

sigi: tak jsem konečně dokoukal poslední video a opět tleskám, pěkné záběry a příjemné podkreslení country. Jen mi v některých chvílích přišla kamera příliš skloněná do silnice, ale je mi jasné, že to člověk jen těžko uhlídá.
Mám jednu technickou - Vy jste během jednoho dne byli na dohled 4 hradů a prošli jste se jen po nádvoří jednoho z nich? Samozřejmě je to vždy na dohodě všech zúčastněných, ale přišlo mi škoda upřednostnit heslo "cesta je cíl" a projet jen kolem. Video jste mohli ještě obohatit o příjezd na oběd, event. dlabanec, aby reportáž byla dokonalá :wink:
Bylo: Jawa Babetta 210 (88-00) Kymco Downtown 125 (13) Piaggio X10 350 (14-16) Honda CTX 700 (17-19)
Aktuálně: Obrázek
Gandalf

1000+

Reputace: 82
Skútr / moto: Honda Forza 300

Příspěvekod sigi » 04 dub 2013, 16:04

To Gandalf

To je pravda....pak když jsem viděl video tak jsem si taky řekl proč jsem kameru nevzal sebou,jindy ji vždy beru a ted jsem ji dal do kufru nevím co mě to napadlo,ale říkal jsem si to samý že jsem mohl natočit i jidlo.Co se tyká hradu,tak tahle parta jsou lenoši :mrgreen: ...nabizel jsem jim,pojdme na Točník ale každy už tam byl a nikomu se nechtělo...No tak jsme pokecali,prohlidli si to sice z dálky ale i tak a pokračovali dál....

Obrázek
sigi

1500+

Příspěvekod Gandalf » 04 dub 2013, 17:27

Tak to je jasný, kdybych už někde byl, nehrnul bych se tam za každou cenu. Ale v partě je to vždy o domluvě a tak to má být :)
Bylo: Jawa Babetta 210 (88-00) Kymco Downtown 125 (13) Piaggio X10 350 (14-16) Honda CTX 700 (17-19)
Aktuálně: Obrázek
Gandalf

1000+

Reputace: 82
Skútr / moto: Honda Forza 300

Příspěvekod Pytrsek » 04 dub 2013, 17:29

to Gandalf:
18.00 u hrbitova? :) zadny harcore vylet, ale je nad nulou a silnice sucha...

to Sigi:
kloubouk dole, jak koukam na videa. Muzes povysit na vrchniho planovace vsech vyletu 8)
zajedte do brna :)
Pytrsek

25+

Skútr / moto: PCX 125

PředchozíDalší

Zpět na Plánované akce a srazy

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek