Ty woe, já s váma asi jezdit nebudu. To je v Břežance oběd , pak něco spolknem v Berouně , něco malýho na Křivoklátě a pak ještě zastávka u rozvědčíka . Jo a ve Skryjích je kozí farma, tam bysme mohli dát sýr. Uf Naposledy jsem v Břežance jedl tak před deseti lety a tenkrát to nebylo špatný. Teď nevím, jak vařej
Clapci, nevím není na rozvědčíka ještě moc brzy ? Obávám se, že tam bude ještě zavřeno...... Ale cesta z Křivoklátu je tamtudy moc krásná.
KYMCO AGILITY CITY 125 - Diamantová bílá, r.v. 2011. Aktuální tuning Válec NARAKU 160 ccm, aktuálně krásný bílý kufřík Mobilní světla a zvuk http://www.mobishow.cz -Zajišťuji světelnou laser show a DJ pro svatby, party a věčírky.
Kluci nemyslete porád taky na to žrádlo jenom.....jsou i jiný hezký věci.....
tyjo: Však nejde ani o toho rozvědčíka.....to oni si nějakou hospodu najdou o to nemám strach,vybral jsem právě tuto cestu proto,že je moc hezká.....puvodně jsem chtěl jet vrchem,ale pak jsem to změnil.....
to by mě zajímalo...co tam v tom hydrometeorologickým ústavu hulí za matroš......bedlivě sleduju přepovědi a minulý týden byla na velikonoce více-méně libová předpověď, když jsem se díval dnes tak celý svátky sněžení...... připadá mi to Macháčka ve filmu Nestyda......
Naposledy upravil midlum75 dne 29 bře 2013, 09:24, celkově upraveno 1
Bavi mne, jak tu resite, ze minuly tyden byla predpoved na tento vikend libova a ted, uz to tak neni. Prectete si seriozni clanky o predpovedich pocasi a zjistite, ze za presnou lze povazovat predpoved max na 48h dopredu, vsechno ostatni je vesteni z vestecke koule a predoved na tyden a vice dopredu, je pro seriozni instituce nesmysl.
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.