Ahoj, třeba by se někdo chtěl přidat, 13.12.2019 - 06.01.2020 budu s rodinou v Thajsku a já tam vždy podnikám nějakou moto cestu.
Pokaždé tam potkám nějaké Čechy nebo Slováky, třeba by se někdo chtěl přidat. Můj letošní plán je cca 900 km severem Thajska za 3-4 dny, celou oblast znám, již jsem tam byl několikrát, ale takhle jsem to ještě nejel.
Thajský den má zhruba 12h, okolo 6 am svítá, v 6 pm je už dost šero a 7 pm je tma, za těch cca 10-11h dobrého světla chci ujet 300 km a navštívit pěkná místa na trase. V Chiang Rai bych asi zůstal 1,5 dne, protože jsem tam již více než 10 let nebyl.
Bangkok - Chiang Mai letadlem anebo nočním busem, busem se 32 sedadly ala busines class v letadla, dají se hodně naklopit a jsou široká.
Skútr / motorku si půjčím v Chiang Mai, budget a další detaily sdělím později případným zájemcům, já dorazím do Chaing Mai 26/12 a odjedu nejpozději 30/12 večer, tak abych s rodinou byl na silvestra, pokud mě tedy nepřekvapí a nepojedou na sever se mnou.
Nejsem cestovka = nehledám zákazníky, pouze případné spolucestující na výše uvedenou cestu.
Setkání předem podmínkou, protože nejsem trpělivý typ a nemám v plánu si vytvořit skupinu lidí, kteří mě stále potřebují.
VlČek