Mr.Voza: Také si to tak myslím, jak píšeš, ale co člověk to názor i zkušenost a každému vyhovuje prostě něco jiného - viz _Tom_ který je spokojen tak či onak
duky5: Jeden z nejšťastnějších lidí na světě
A takových je poskromnu. Já to problémem nenazývám, neb se snažím brát věci tak, jak jsou a pouze o nich diskutuji
_Tom_: Z určitého úhlu pohledu máš pravdu. Ale z té duplicity se nakonec může vyvynout něco sice podobného, ale zároveň odlišného. Vše má svůj čas a "vývoj" není přes noc. Jak už jsem psal, proč nemít možnost výběru, proč hned cokloliv stejného, či podobného zatracovat. Máme přeci svobodu a svobodnou vůli. Jestli se někdo rozhodne vytvořit něco stejného, nebo podobného, musí to mít "něco" navíc, nebo "něco" kvůli čemu o to budou mít lidé zájem a časem si to bude žít svým životem. A když zájem prostě nebude, tak to prostě upadne v zapomnění. Když je něčeho málo, lidé nadávají, že není z čeho vybírat, a když je něčeho hodně, tak zase nadávají, že je toho moc....
Proč není na světe jen jedno, či dvě auta, jeden, nebo dva skůtry atd? Proč máme Mozillu Firefox, Google Chrome, Operu... Proč tu nejsou jen jedny Wokna a máme tu i Mekintoš....Proč je na světě tolik debilních sociální sítí? Proč je skutrforum. cz a jestě motorkaři.cz ? ...atd...atd...
Když vlezu na ty motorkare.cz, na ty mapy-trasy, tak se mi třeba nelíbí ta malá mapa, která nejde zvětšit přes celou obrazovku. Pokud jde, tak nevím jak, neb jsem nenašel ten správný knoflík na zvětšení. A jestli se funkce zvětšení někde skrývá a já ji nevidím, tak je to dáno buď mou slepotou, nebo pc, který má rok výroby už ani nevím kdy