od Mr.Voza » 08 srp 2015, 14:55
No, tenhle nápad byl dobrej v tom, že se jednalo o trasy, který stojí za to projet NA SKÚTRU. Ono jet na motorce a na skútru může bejt rozdíl. Na Motorkářích tam zadávaj trasy většinou lidi, co maj silný motorky... a když si já na svým skůtru 250ccm, kterej jede kilo a má toho plný brejle, půjdu projet nějakou trasu, o který někdo se supersportem o obsahu 1000ccm a víc, napíše že je to skvělá zatáčkovitá trasa, kde se daj dobře odříd slidery, tak já se tam na svým skůtru budu vyloženě nudit, protože pro mě to bude skoro rovina. A zase naopak, když já zadám nějakou trasu, kterou si na svojí dvaapůle vyloženě užívám, jak se to dá klopit ze zatáčky do zatáčky, tak někdo jinej se silnou motorkou o ní napíše, co že to je za hroznou trasu, vždyť se to tam nedá rozpálit ani na dvě kila a je to tam samá pomalá zatáčka
O tom to asi taky je.
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP