Odporoucela se pumpa a hucelo v ni a jak jsme chteli zkusit odjet, tak vystrelila voda z vyfuku:-( tak na to musi lukin nekdy kouknou jak moc se toho stalo:-( skutr jsem koupil v červenci a k dnesnimu dni mel najeto necelych 6 000km:-( mam proste smulu na ty stroje:-(
Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.
Nazdárek. Nechystáte se někdo zítra (v neděli) do Olomouce na ukončení moto sezony? Sraz má být údajně na Horním náměstí, kudy je tam možné najet, když je to pěší zóna?
Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.
Před chvilkou jsem se vrátil z ukončení sezony v Olomouci. Odhaduji, že tam bylo tak min. 500 strojů včetně pár skútrů. Celkem jsem najel i s cestou do Olomouce asi 100 km, počasí super tak jsem spokojený Tempo na vyjížďce bylo místy dost ostré, i 120 km/hod, takže stroje slabší kubatury měly asi problém se udržet.
Já jel teda někde v první 20-ce až 30-ce, ale tempo bylo takové, že předemnou jeli neustále i 50-ky. Maximální rychlost na jedné rovince jsem měl 90.. Tak nevím Možná, že zadek se někde zasekl a tak pak dotahovali
V sobotu bohužel nemůžu, ale pokud bude v neděli solidní počasí, jako, že asi jo , tak určitě někam vyjedu.Nejspíš směr Jeseníky. Jestli se někdo chce připojit tak dejte vědět.
Tak v sobotu 26.10.2013 vyrážíme letos asi na poslední delší výlet, směr Králíky, cíl - vojenské muzeum, pevnosti. Pokud máte někdo zájem se připojit, tak se ozvěte, podrobnosti dodám.