Scooter srazy a vyjížďky Olomoucký kraj

Informace o plánovaných akcích

Re: Scooter srazy a vyjížďky Olomoucký kraj

Příspěvekod Krikri-K1 » 26 bře 2013, 12:55

A sám pan velký cestovatel Sigi, zdravím.
Určitě přijeďte a ty Jeseníky by byl moc dobrý počin :-) koncem května už bude určo bez sněhu, takže už se těším.
A ten Bouzov by jsme mohli prubnout už dřív co Vendo? Určitě by nás jelo víc.
Krikri-K1

100+

Reputace: 0
Skútr / moto: Gilera DNA 125
Tuning / úpravy: Něco by se našlo :-D

Příspěvekod K0LL » 26 bře 2013, 13:37

To Gandalf: Máš pravdu jen jsem to špatně napsal, samozřejmě, že při pojistce chtěji už vyřízený techničák. A Bouzov jsem chtěl taky navrhnout :), takže když se tu něco semele tak by nás pár už mohlo být. Není to špatné ani na zřícenině v Brníčku, byli jste tam ted někdy?
K0LL

250+

Skútr / moto: Yamaha X max 125 / MBK SkyCruiser

Příspěvekod sigi » 26 bře 2013, 13:43

Kucííí.....náše banda přijede taky.....takže jakmile bude trošku hezké počasí hold to nemáme zrovna za rohem tak se k vám vydáme a všechno nám to tam ukážete.... a když budete chtít,tak zase já připravím nějaké super výlety tady u nás...zrovna v Poděbradech máme super kemp kde se dá nocovat za pár babek a podnikat výlety do okolí,ja si myslím že i do toho Českého ráje byste to mohli už stihnout,ale pokavad ne,tak v letě bych vás tady rád uvítal.Ted pokavad počasí dovolí jsem připravil výlet na Křivoklát a okolí.... a už mám asi dalších 5 výletů připravených.....takže si kluci semnou užijou... a já se tedy zase moc těším tam k vám,protože i když to tam mám no mám...něco..projeté autem,nebot jak jsem psal moje přitelkyně je z Chocně a tak tam k vám jezdíme... ale na skutru je to jiné, a hlavně když to tam znáte a víte kde co,já vím prd,ja prostě někam přijedu a courám...takže se fakt moc těším....
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Reputace: 103
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT
Tuning / úpravy: FOTOALBUM: http://nmaikl.rajce.idnes.cz/

Příspěvekod venda » 26 bře 2013, 14:04

To Krikri - určitě brzy někam vyjedeme, třeba i na Bouzov, ale v sobotu jsem s manželkou z Bouzova šel pěšky domů.
Tam jsme jeli autobusem a zpět pěšky, je to asi 12 km, přes lesy, pěkná procházka, samozřejmě nějaká zastávka na pivko :D
venda

500+

Reputace: 23
Skútr / moto: , Transalp 650, yamaha X-city 250

Příspěvekod Krikri-K1 » 26 bře 2013, 14:16

Sigi tvoje ,, cestopisy" jsou výborné. Česky ráj a Křivoklát bude určitě výzva na pořádný výlet :-)
Teď když už je nás tady víc a doufám že kluci mají stejný názor, bych se tam rad na skútru podíval. Vše je o domluvě a jednou vy k nám a jednou mi k vám (a třeba ne jen jednou) :-)
U nás kolem komína to mám všechno proježděný pač jsem jezdil vždy sám. Ale teď když to vypadá na dobrou bandu nadšenců, tak už se začínám těšit na poznáváčků naši země.
Autem to mám docela projetý ale na skútru to je úplně něco jiného ;-)
Hned bych se jel někam projet ale kouknu z okna a realita je jina - chjo
Krikri-K1

100+

Příspěvekod K0LL » 26 bře 2013, 14:18

Když je hezky není nad to zvednout paty a jít se projít :)..v dnešní líné době :D. Sigi rádi tě tady všichni přivítáme, je tu spousta krásných míst kam zabloudit (od Hanušovických vrchů až po Bouzov). Mohli bychom tady s klukama společně naplánovat nějakou příjemnou trasu a po cestě potkat co nejvíc památek. Taky se moc těším, akorát dřív jak za 14 dnu nakonec nebudu mít čas:(

jsme pro, rád zase poznám nový kraj a nové lidi :) o tom je život, takže se těším. Jinak jsem byl dneska v zábru na technické a skútr musí jít na výpis, protože ve Francouzskym techničáku nebylo pro ně dostatek info..tak si hold budu muset tyden nebo 14 dnu počkat :(.
Naposledy upravil KYBLOS dne 14 črc 2013, 20:19, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou
K0LL

250+

Příspěvekod Krikri-K1 » 26 bře 2013, 14:25

TO Koll: Na zřícenině Brníčko jsem byl v loni na kole a je to tam docela vykácené - na to jak to bylo zarostlé.
Ale nejsem si jistý jestli ta cesta nahoru je to pravé ořechové pro naše stroje :-) Ale jako zastávka po toulkách našim krajem je to dobrý nápad.
Jak si dopadl s tím X Maxem? Přihlášeno a technická v poho?
Krikri-K1

100+

Příspěvekod sigi » 26 bře 2013, 14:25

To Krikri-K1

Já si myslím že to nebude trvat věčně a sejdem se a pokecáme a uděláme pořádnou projíždku.... a tady KOLL taky napsal docela trefnou věc,co se takhle jít projít...no něco na tom bude.Člověk ted porad aspon tedy já,sedí jak v kanclu tak zase v autě a toho pohybu moc neni.
Tak ted jen to počasí a bude to super.....Já se možná pojedu projet v pátek,někam jen kolem zahrady uvidím...nebot sobota bude náročná....tak budou zase videa a cestopisy....za chvili to u nás budete znát... jejej.... :mrgreen:
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Příspěvekod Krikri-K1 » 26 bře 2013, 14:29

TO Koll: jj už to čtu :-) tak to je docela na prd ale co se dá dělat hlavně to budeš mít v cajku a počasí už bude v tu dobu lepší
Krikri-K1

100+

Příspěvekod Gandalf » 26 bře 2013, 14:32

Chlapi, Vy mi děláte chutě :D Jeseníky, Bouzov, jeskyně a dobrá parta. Pokud ten kemp nabízí i něco jiného než stany (pro mé pohodlné kosti), třeba nějaký teletníček, chatku nebo vybydlený karavan, tak bych se moc rád zúčastnil. A jestli bude Sigi své výletové vlákno stále takhle zásobovat, asi budu muset vyrazit na pár dnů i do kempu v Poděbradech. Ale viděl bych to až tak na červen, červenec. V květnu mi to přijde trochu uspěchané, např. ty Jeseníky. My jsme tam před pár roky lyžovali ještě na prvního máje.
Tady se může každý kouknout ON-LINE

Jestli je tohle ten Mohelnický kemp tak vypadá dost dobře :wink:
Naposledy upravil Gandalf dne 26 bře 2013, 14:43, celkově upraveno 1
Bylo: Jawa Babetta 210 (88-00) Kymco Downtown 125 (13) Piaggio X10 350 (14-16) Honda CTX 700 (17-19)
Aktuálně: Obrázek
Gandalf

1000+

Reputace: 82
Skútr / moto: Honda Forza 300

Příspěvekod K0LL » 26 bře 2013, 14:37

To: Krikri - s tím Brníčkem jsem to myslel tak, že tam jen dojedem, nechámě někde skútry a nahoru k hradu je to kilák, tam s motorkama nedojedem, ale je tam hezky. Byl sjem tam letos s přítelkyní na výletě a moc se mi tam líbilo od toho co to tam spravili, jsou tam novy schody a člověk si tam vleze doslova kamkoliv.

Gandalf: ten kemp v Mohelnici je z chatek, takže si tam přijdeš určitě na své :). Je to tak na dva dny a myslím, že by z toho mohla vzniknout hezká projížďka.

Jinak co se dá dělat s tou technickou, ale kdo si počká ten se dočká...hlavně že to bude moct jezdit. Nejhorší bylo najít štitek a vínko, to se člověk vždycky zamyslí nad tím, jak je možny že je to na takovych mistech:D
K0LL

250+

Příspěvekod venda » 26 bře 2013, 14:58

Tak abych vás zdálenější trošku navnadil - v okruhu 20 km od mého bydliště je možno se podívat na tyto památky
a přírodní zajímavosti:
Hrady - Bouzov, Sovinec, Šternberk, Mírov (ten je lépe vidět jen zdálky :D )
Zámky - Úsov, Náměšť na Hané, Čechy pod Kosířem
Přír.zajímavosti - jeskyně Javoříčko, jeskyně Mladeč, Rešovské vodopády

Vidíte, že je co nabídnout :)
venda

500+

Reputace: 23
Skútr / moto: , Transalp 650, yamaha X-city 250

Příspěvekod sigi » 26 bře 2013, 15:14

Tak a kde jsem byl...tedy autem tak je to Usov....to si pamatuju malé parkoviště a šlo se s kopečka po slinici k hradu,Bouzov to je jasné....Náměšt na Hané,tam několikrát dokonce i na pouti,Sovinec...tam ne, tam jsem nebyl něco mi to řikalo dal jsi si to na netu vyhledat a koukám,ne tento hrad neznám....Noa ostatek také ne,takže opět poznám něco nového.... jsem to ale turista... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak tady ještě dám odkaz na náš kemp v Poděbradech kdo by se chtěl podivat jak to tam vypadá....

http://www.kemp-golf.cz/

No a psat o tom co uvidíte u nás,to už máte v mé sekci.... ale taky vás trochu navnadím,ted budu připravovat Kokořínsko,tak se jukněte na fotky co bude možná i na vás čekat....

http://www.kokorinsko.net/cile.htm

Ted už mám připravenou trasu Adršpaské skály a okolí,babičino udolí...no a tady zase ukázka kolik hradů a pevností je u nás všude okolo podle cesty.....

http://www.region-adrspach.cz/hrady-zamky-zriceniny/

Tak to abych vás trošku navnadil.....a další a další budu připravovat
Naposledy upravil KYBLOS dne 14 črc 2013, 20:20, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou

Obrázek
sigi

1500+

Příspěvekod mepa » 26 bře 2013, 15:59

Čusák chlapy,okolo Mohelnice to dobře znám.Narodil jsem se tam a do campu jsem chodil na pivo.
mepa

250+

Reputace: 37
Skútr / moto: Yamaha X max 125i / 2013 //Piaggio MP3 500ie sport
Tuning / úpravy: reflexní pásky na kolech,deflektor,el.zásuvka

Příspěvekod Krikri-K1 » 26 bře 2013, 16:13

Tak to Adršpašsko je parádní víkendový výlet. Jednou jsem tam byl na dovče a je tam moc pěkně. Navíc to není od nás až tak daleko, takže parádní tip na slezinu :-)
Krikri-K1

100+

PředchozíDalší

Zpět na Plánované akce a srazy

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek