tom.boy píše:krakene chybí z plzně, orlíku, mostů a dneška. Páteční jsem nějak stihnul, ale ty ostatní asi v týdnu.
Huhu píše:Ješťed tour 2009 Pražáci a okolí
Návrh: sraz u huháka káva a buchta, (Mratín) nebo Tesco Letňany benzínová pumpa čas nevím nebyl zveřejněn tak se dohodněte.
Richijan píše:janon píše:Mne je to cellkem jedno, kudy se pojede. Navrh k diskusi je Stredokluky-Trneny ujezd-Kralupy-Velvary-Melnik-Mseno-Bela pod Bezdezem-Benatky nad Jizerou-Mnichovo Hradiste (Benzina)-Cesky dub-Svetla pod Jestedem-Jested. Tak a ted se uvidi...
Ciao. To myslímznám hezčí cestu
![]()
Navrhuju: kdo pojedete z Prahy a stejně jako já "nemusíte" dálnici, můžeme jet pohodově skrz CHKO Kokořínské údolí
po trase: Líbeznic (sraz) - Mělník - Dubá - Doksy - Mimoň - Stráž pod Ralskem - Osečná - Světlá pod Ještědem.Cestou dáme někde baštu
, orazíme
, ...
Kdyby byl zájem, můžem mezi Doksy a Mimoní udělat odbočku a stavit se na Hradčanském letištiTo bychom ale museli vyrazit alespoň o hoďku dřív, protože jak to znám, tak tam vždycky zamrzneme na nějaký frajeřinky
![]()
Dejte vědět, kdo by se přidal + doporučte kdy vyrazit
Huhu píše:Ješťed tour 2009 Pražáci a okolí
Návrh: sraz u huháka káva a buchta, (Mratín) nebo Tesco Letňany benzínová pumpa čas nevím nebyl zveřejněn tak se dohodněte.
Huhu píše: ..... třetí zastávka a bod připojení Shell Mělník slabší odjezd 09:15 Loc: 50°20'52.879"N, 14°29'31.868"E
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků