Já se chci letos také do Rožnova podívat. Akorát nejsem zatím rozhodnutý jestli pojedu v pátek a přespím 1 noc, nebo pojedu v sobotu ráno. Ale asi pojedu až v sobotu. Vyjížděl bych tak kolem 8 hod. od Litovle.Můj Madison už není žádný mladík takže pojedu rozumný tempem, žádné divočení a kolem 10 hod. bych mohl být na místě.
Môžme dat stretko niekde v TN,alebo v Novej Dubnici a odtial potom na Horné Srnie alebo aj na Makov.Odtiaľ je to ta 1hod a 40 min do Rožnova.Tak aby sme tam dorazili nejak pred 11tou.Aj trocha skôr.Časy sa ešte dohodnú podla potreby.Zatial to tak vychádza,že od Dubnice najneskôr vyraziť pred 9tou,podla toho kto sa s akým skutrom pridá.
On pojede na Forze,akorát nenapsal,že vedle něho pojede jeho kámoš na kole rychlostí 13km/hod. a on ho nebude chtít opustit , tak pojedou spolu takhle až do Rožnova Hunter, jestli tam taky přijedu, tak se tě musím zeptat, jak to dopadlo
Nu na seznamu si muze clovek navolit cyklo po silnici bez cyklostezek a myslim / doufam, ze pote co jsem to ocekoval i vizuelne / satelitne, je ta trasa to prave kokosove.
pro Mepa Ahoj já se přidám na benzínce u Olympie, ... ale nešel by ten čas odjezdu upravit tak na 9,00 - 9,15 hod Pokud by se chtel někdo přidat v tomto směru, počkal bych na benzínce v Zábřehu n.Mor. .. EuroOil (dříve Slovnaft) čas tak 7,30 - 8,00hod
Jo, pokud bychom ty odjezdy více zkoordinovali, tak nás opravdu může jet více. Já mohu být jak u Olympie, tak v Litovli (asi benzinka za kruháčem na Olomoucké ulici, nebo benzinka u dálnice u Unčovic). Pokud bychom koordinovali Litovel cca 8:00, tak Olympie bychom mohli být cca 8:30.