od moto.joker » 27 úno 2021, 15:34
Jo jo. Tak to je přesně ono. Nic nebudu dodržovat a zároveň nadávat že to nefunguje. To chce hodně velké sebevědomí.
Můj příklad s pásy v autě. Pásy nebudu používat, protože to nepomáhá a mrtvých je pořád stejně. Ale že jsou ti mrtví proto, že pásy nepoužili, to jaksi zapomenu uvést, protože by to nezapadalo do mého tvrzení.
Poslední dobou, podle diskusí pod články, mám fakt pocit, že lidi vůbec nemyslí a jen jsou hnáni touhou vyjádřit jak to vláda dělá špatně, aniž by nad tím přemýšleli.
Třeba teď byl v diskusi pod článkem příspěvek nějakého myslitele: "Proč se teď očkují učitelé, když jsou školy stejně zavřené?". Moje odpověď: "Třeba proto, aby se mohly otevřít ty jantare!!" Stačí trochu počítat. První očkování, 3 týdny pauza, druhé očkování a pak po 2 týdnech je očkovaný chráněn. Takže celkem 5 týdnů. Začít očkovat souběžně s otevřením škol je k ničemu a kravina. Otevřít školy bez očkovaných učitelů znamená do dvou měsíců přijít o 20% učitelů a do 1 měsíce školy zavřít, protože nebude mít kdo učit, jelikož kupa učitelů bude v karanténě. To jsou ty lidi fakt tak omezený, že takovou základní věc nejsou schopni pojmout a odvodit sami? Ono je totiž jednodušší sednout a bez rozmyslu psát jak je to špatně.
Já Babiše rád nemám a rozhodně si nemyslím, že všechno dělá dobře. To mi ale nezabrání tak nějak logicky uvažovat a používat rozum. Mnozí s tím však mají asi dost potíže.
Jedu a kochám se ...
Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125
Je: Honda Forza 350