[quote=Cpujky][quote=Tomino75][quote=Cpujky][quote=Tomino75][quote=Cpujky][quote=venca]chlapi bude nejaké pojezdenícko o víkendu,nebo budete sedet doma na pr..eli,má být krásne tak uvazujte .cus.Uz se tesím na Olomoc,doufám ze nás bude hafo. [/quote]
Ja bych nekam zajel.Musim jen rano vymenit zadni plneu v nejakem pneuservisu a budu pripraven.Ridicske zkousky uz mam (ted to lezi na uradech),tak si uz vemu Jazze :p...[/quote]
Toho Jazze jsi koupil od Zuzy, co chodí na forum Skutr-moto?
Tom. B)[/quote]
Jo, je to skutr od Zuzy.
Ted resim nejvetsi problem,kde na F-M a okoli vymenit zadni pneu
Zitra bych klido do polska nebo slovenska vyrazil,ale s tou ojetou gumou to nepujde [/quote]
Na jaře v březnu jsem na Forze přezouval obě. Řešil jsem to přímo v Hondě, tam na to jsou 100% vybaveni, v jiných motoprodejnách a pneuservisech Ti asi neudělají zadní kolo, nebo budou pi*ovat a nebo si pěkně připlatíš. Prostě v Hondě máš jistotu.
A jinak hodně km bez nehody a ať Ti slouží. Já svoji Forzu (to je nástupce Jazzu) ve čtvrtek prodal a koupil Horneta 900, ale jsem s klukama domluvený, že jak bude nějaká vyjížďka těch silnějších kubatur, tak se přidám....
Tom. B)[/quote]
Tak at ti Hornet slouzi a furu kilaku bez nehody.Chtel jsem tvou Forzu na vlastni oci vdet,ale neda se nic delat...[/quote]
Tak to mě mrzí, na pár výletech jsem ale byl a bylo to super, prima parta, fakt. A je pravda, že mi málem ukápla slza, když Forzička odjížděla od domu.....až do Brna.
Tom. B)