Havířov, Ostrava, FM a okolí - nejsem mladý ani vyplašený

Informace o plánovaných akcích

Příspěvekod petridas » 08 úno 2007, 21:41

a bude rozdil kdyz semse taregistreoval uz davno a nekdo se zaregistruje az ted a potom pojedeme spolu ale budeme stat kazdy jinde?
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Reputace: 1
Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod score » 08 úno 2007, 22:10

[quote=petridas]a bude rozdil kdyz semse taregistreoval uz davno a nekdo se zaregistruje az ted a potom pojedeme spolu ale budeme stat kazdy jinde? [/quote]

teď ti asi nerozumím, takže jinak ;)
každej kdo přijede jako registrovanej dostane při zápisu na ruku pásku jako vstupenku, ta páska má svý číslo a patří k ní útržek, kterej pude do slosování ;) ta páska na ruce bude sloužit jako vrácenka když se pudeš projet, projít nebo podobně, prostě na pohyb v i mimo areál srazu, ostatní "čumilové" dostanou něco podobnýho, akorát třeba jiné barvy, na slosování do dalších soutěží a jako vstupenka na koncerty večer, během dne budou nějaký závody (plánuju slalom na čas nejspíš ve 3 kategoriích podle kubatury) kde vítězové dostanou na památku pohár ;) (sem vykoumal) čímž se nezbavují možnosti vyhrát hlavní cenu NOVEJ SCOOTER takže ve finále je úplně jedno, jestli ses přihlásil jako první, což už nestihneš, nebo jako poslední ;) na což máš ještě šanci B), vlastní registrace online je pro potřeby technickýho managera akce (dobře to zní ne?) což su vlastně já, mám na starosti komplet technický zajištění, přiděluju jednotlivý stání každýmu stroji na parkovišti (kdo chce stát s někým pohromadě, musí mi dát vědět)dělám papírový prezentace, web, reklamní materiály, návrhy a podobně, budu zajišťovat průjezd městem, a další a další věci kolem srazu ;) takže snad sem na všechno odpověděl ;)
jde mi o pohodlí při jízdě, a to mi tenhle scoot umožní, i když koukám po něčem drobet (3x? 4x?) silnějším na delší štreky
co třeba Honda Silverwing? nebo Kymco XCiting? co třebas tohle? uvidíme, co na to řekne při zabíjačce mý prasátko :-)
Obrázek
score

50+

Reputace: 0
Skútr / moto: parodie na Honda Pantheon - Geely G150 - ona snad vypadá s těma dvěma očima líp než originál :-)

Příspěvekod petridas » 09 úno 2007, 13:26

no o to mi de ze prijedu z nekym na dalsim scootu tak aby sme stali na parkovisti vedle sebe .jenomze ted jeste nevim skym vsechno pojedu takze jestli se to da domluvit i na miste B)
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Příspěvekod score » 09 úno 2007, 14:03

[quote=petridas]no o to mi de ze prijedu z nekym na dalsim scootu tak aby sme stali na parkovisti vedle sebe .jenomze ted jeste nevim skym vsechno pojedu takze jestli se to da domluvit i na miste B)[/quote]

no, těžko tě postavím k někomu, kdo přijede f první desítce dyž přijedeš 38mej ;) tagže pokud se budeš registrovat s někým známým, stačí mi do připomínky napsat že chcete stát vedle sebe ;) jednoduchý ;)
Naposledy upravil score dne 09 úno 2007, 16:04, celkově upraveno 1
jde mi o pohodlí při jízdě, a to mi tenhle scoot umožní, i když koukám po něčem drobet (3x? 4x?) silnějším na delší štreky
co třeba Honda Silverwing? nebo Kymco XCiting? co třebas tohle? uvidíme, co na to řekne při zabíjačce mý prasátko :-)
Obrázek
score

50+

Skútr / moto: parodie na Honda Pantheon - Geely G150 - ona snad vypadá s těma dvěma očima líp než originál :-)

Příspěvekod Pavel Ogi » 09 úno 2007, 14:26

Jsem asi staréj vůl ale pochopím vše , tohle handrkování o místo , a kde kdo bude stát mi připadá bezpéředmětné. Hlavně záleží at tam přijedeme společně :rolleyes:. Doufám že se domluvíme FM, OV, KI, OP, VS !!!!!!!!!! AHA ------ :p :( :) :o B)
Pavel Ogi

50+

Skútr / moto: Suzuki Bandit 1200 GSF S 2004
Tuning / úpravy: Suzuki Bandit 1200 GSF S 2004

Příspěvekod score » 09 úno 2007, 16:16

SPOLEČNÁ JÍZDA NA 1.SCOOTER GUMBALL OLOMOUC 2007

taxe kluci domluvte, registrujte se a paxe domluvte kudy pojedete, v kolik vyjedete, klidně sem hoďte mapku ať se někdo neztratí a podobně ;)
Obrázek
score

50+

Příspěvekod Thomas » 09 úno 2007, 19:21

[quote=sacore]SPOLEČNÁ JÍZDA NA 1.SCOOTER GUMBALL OLOMOUC 2007
[/quote]

Vsjo jásno.Snad jen ještě taková otázka... Do kdy se můžeme registrovat?A máš nějaký limit, kolik lidí můžeš zaregistrovat?Myslím tím, že třeba můžeš zajistit, jen hlídanou parkovací plochu, na např. 200 motorek, a co je nad, budou mít smůlu?To že bych neměl na hlídaném parkingu mého miláčka, by mi asi dost vadilo.Přece jen, na takové akce se více stahujou všelijací chmatáci, protože nejsou tak nápadní.A hlavně skoro nikdo neví, který skůtr komu patří.Když jsem už u toho.Jak bude to parkoviště hlídané?Oplocené atd....
Thomas

100+

Skútr / moto: nedávno Honda Dylan 125, teď Honda CBF 500

Příspěvekod Thomas » 09 úno 2007, 19:26

[quote=Pavel Ogi]Jsem asi staréj vůl ale pochopím vše , tohle handrkování o místo , a kde kdo bude stát mi připadá bezpéředmětné. Hlavně záleží at tam přijedeme společně :rolleyes:. Doufám že se domluvíme FM, OV, KI, OP, VS !!!!!!!!!! AHA ------ :p :( :) :o B) [/quote]

Možná že kolegovi nejde ani o to, aby si jejich skůtry hezky pokecali, když u nich majitelé nebudou, ale je tu jakási možnost třeba, zamknout 2 skůtry k sobě.Což si asi k cizímu jen těžko dovolíš.Sám si asi nedovedu představit jak bych koukal, kdybych přišel ke skůťovi, a byl k němu další zamknutý, a teď si hledej majitele, když ani nevíš kdo to je. ;) Jinak mě to taky nepálí, kde budu stát.Hlavně aby bylo bezpečno, a domů jsem nejel jako batůžek.... :(
Thomas

100+

Skútr / moto: nedávno Honda Dylan 125, teď Honda CBF 500

Příspěvekod petridas » 09 úno 2007, 20:19

no vy ste mne spatne pochopili : :mad: mne de o to ze kdyz prijedeme z ostravy cca 10scotu TAK JESTLI BUDEME STAT VSICHNI PO KUPE nebo uz to budes mit rozdelene dopredu :) a budeme stat kazdy jinde
petridas

1500+

Příspěvekod petrzet » 10 úno 2007, 09:11

Taky sem se uz registroval.Nevim sice jestli mi to casove vyjde ale chceme na to z moji polovickou jet.Sem kousek od Ostravy tak me je jedno kudy se pojede,ale navrhoval bych asi jet nejlepe Ov,Bilovec,Fulnek,Odry,Podstat a po stare ceste do Olomouce.V sobotu by nemel byt takovy provoz.Tak to zkuste tady nejak domluvit a my se pripojime :D
A sem zpet u Hondy :D
muj tydlifen: 776626010
petrzet

750+

Příspěvekod tood » 10 úno 2007, 11:00

Ta trasa je nejrozumější, na společném srazu a odjezdu by jsme se mohli domluvit v Porubě na benzince Esso nebo na benzince těsně před Klimkovicemi (aby jsme se vyhli semaforům) :)
Dříve: Hyusung SF50 Prima, Derbi Boulevard 125
tood

100+

Skútr / moto: Piaggio X9 500 Evo

Příspěvekod petrzet » 10 úno 2007, 11:29

No problem,dojedu kdekoli,je lepsi jet ve vetsim poctu nez sam,jeste se snazim zlanarit kolegu od nas tak uvidime ;)
A sem zpet u Hondy :D
muj tydlifen: 776626010
petrzet

750+

Příspěvekod dbar » 10 úno 2007, 20:13

[quote=tood]Ta trasa je nejrozumější, na společném srazu a odjezdu by jsme se mohli domluvit v Porubě na benzince Esso nebo na benzince těsně před Klimkovicemi (aby jsme se vyhli semaforům) :)[/quote]
ta benzinka před Klimkovicema je dobrý nápad ,je tam dost místa pokud je to ta co myslím. (je to u autobazaru Kučera nebo tak něco)
BURGMAN 650
INTRUDER M1800R
dbar

1000+

Reputace: 11
Skútr / moto: SUZUKI BURGMAN AN 650 , SUZUKI INTRUDER M1800R

Příspěvekod score » 10 úno 2007, 20:27

odpovědi ;)
udělal sem pro tyhle případy téma na foru, kde vám na tyhlety otázky odpovím, abych je nemusel hledat fšude, takže:
pokud přijede 10 kluků z OVy, zaparkujou tak jak přijeli,ale určitě nebudu vyhrazovat místo pro 10 strojů několik hodin, aby pak náhodou zůstalo prázdný, proto doporučuju hromadnej příjezd, i pro vás to bude příjemnější, časem vám hodim na web trasy z různých směrů, jaxe na místo co nejbezpečnějš dostat, takže pokud má někdo přání stát vyloženě někomu po boku, prosím, tohle budu respektovat, pokud nepřijedete s hodinovou mezerou ;)
Obrázek
score

50+

Příspěvekod tood » 10 úno 2007, 21:34

jj, tu jsem myslel, tu nemůže nikdo minout :D, takže hromadný odjezd ? B)
Dříve: Hyusung SF50 Prima, Derbi Boulevard 125
tood

100+

Skútr / moto: Piaggio X9 500 Evo

PředchozíDalší

Zpět na Plánované akce a srazy

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek