[quote=petridas]a bude rozdil kdyz semse taregistreoval uz davno a nekdo se zaregistruje az ted a potom pojedeme spolu ale budeme stat kazdy jinde? [/quote]
teď ti asi nerozumím, takže jinak
každej kdo přijede jako registrovanej dostane při zápisu na ruku pásku jako vstupenku, ta páska má svý číslo a patří k ní útržek, kterej pude do slosování
ta páska na ruce bude sloužit jako vrácenka když se pudeš projet, projít nebo podobně, prostě na pohyb v i mimo areál srazu, ostatní "čumilové" dostanou něco podobnýho, akorát třeba jiné barvy, na slosování do dalších soutěží a jako vstupenka na koncerty večer, během dne budou nějaký závody (plánuju slalom na čas nejspíš ve 3 kategoriích podle kubatury) kde vítězové dostanou na památku pohár
(sem vykoumal) čímž se nezbavují možnosti vyhrát hlavní cenu
NOVEJ SCOOTER takže ve finále je úplně jedno, jestli ses přihlásil jako první, což už nestihneš, nebo jako poslední
na což máš ještě šanci B), vlastní registrace online je pro potřeby technickýho managera akce (dobře to zní ne?) což su vlastně já, mám na starosti komplet technický zajištění, přiděluju jednotlivý stání každýmu stroji na parkovišti (kdo chce stát s někým pohromadě, musí mi dát vědět)dělám papírový prezentace, web, reklamní materiály, návrhy a podobně, budu zajišťovat průjezd městem, a další a další věci kolem srazu
takže snad sem na všechno odpověděl