Havířov, Ostrava, FM a okolí - nejsem mladý ani vyplašený

Informace o plánovaných akcích

Příspěvekod Thomas » 05 úno 2007, 23:10

[quote=Marios]No určitě to za to stojí B)[/quote]
Jak to můžeš vědět, když se to koná poprvé??? :p
Thomas

100+

Reputace: 0
Skútr / moto: nedávno Honda Dylan 125, teď Honda CBF 500

Příspěvekod Marios » 05 úno 2007, 23:25

Jelikoš sem byl již na jinejch srazech a je to fakt paráda no dyt uvidíš sám
Člen Scooter Clubu NM
Marios

1500+

Skútr / moto: YAMAHA T MAX
Tuning / úpravy: Vše Origginál

Příspěvekod score » 05 úno 2007, 23:49

pokud jde o ubytování, neměl by bejt problém sehnat něco hodně levnýho (a taky vobyčejnýho na přespání na jednu noc) tagže stačí dát nějaký požadafky a můžu na tom drobet zapracovat ;)
jde mi o pohodlí při jízdě, a to mi tenhle scoot umožní, i když koukám po něčem drobet (3x? 4x?) silnějším na delší štreky
co třeba Honda Silverwing? nebo Kymco XCiting? co třebas tohle? uvidíme, co na to řekne při zabíjačce mý prasátko :-)
Obrázek
score

50+

Skútr / moto: parodie na Honda Pantheon - Geely G150 - ona snad vypadá s těma dvěma očima líp než originál :-)

Příspěvekod petridas » 06 úno 2007, 12:58

takze thomasovi se nechce po okrskach :( takze kdo pojede po okrskach tak napiste at vime kolik lidi pojede B) a kdo se uz prihlasil B) ja pojedu a sem prihlasenej a jedu po okrskach :D
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Reputace: 1
Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod Thomas » 06 úno 2007, 16:17

[quote=petridas]takze thomasovi se nechce po okrskach :( takze kdo pojede po okrskach tak napiste at vime kolik lidi pojede B) a kdo se uz prihlasil B) ja pojedu a sem prihlasenej a jedu po okrskach :D[/quote]
Tak jsem to nemyslel. :rolleyes: I když teoreticky bych po té dálnici mohl, ale když z toho dostanu 110Km/h, tak jedu na doraz, a to já nerad.A hlavně, kamióny nemusím.... Všichni asi víme jak jezdí, a nerad bych se mrknul na pravdu bóží už letos... Jen se mi zdálo, že tu budou i tací co by po té dálnici rádi jeli. B)
Naposledy upravil Thomas dne 06 úno 2007, 16:18, celkově upraveno 1
Thomas

100+

Příspěvekod roman.mara » 06 úno 2007, 17:13

já po dálnici zásadně nejezdím, když tedy nemusím. :(

není o co stát. u mě je max. 115 km/h a to jet za kamionem do kopce 80 se mi nechce
a předjet ho v 100 je šílenost, ba přímo hazard. z vlastních zkušeností. Dneska podobné
dodávky jako Iveco apod. jedou v klidu stovkou.

kdybych jel, tak mi nevadí okrsky, hlavně že jede prima parta :D :D :D

B)
Honda CB SevenFifty

členem Scooter clubu KMK telefon: 724775546
roman.mara

750+

Skútr / moto: Honda CB SevenFifty
Tuning / úpravy: dva super laďáčky

Příspěvekod petridas » 06 úno 2007, 18:39

roman.mara: moje rec B) neni to o rychlosti ale o vyletu :D
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Reputace: 1
Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod VVLLKK » 06 úno 2007, 22:17

[quote=petridas]takze thomasovi se nechce po okrskach :( takze kdo pojede po okrskach tak napiste at vime kolik lidi pojede B) a kdo se uz prihlasil B) ja pojedu a sem prihlasenej a jedu po okrskach :D[/quote]

Já jedu každopádně po okreskach a jsme uz taky zaregistrovaný. Ješte k tomu ubytování nevim jestli tam nekde prespim ale asi ne pojedu vecer domu. ale to se uvidí až na místě. B)
[font=arial]Motorkář ježděním žije a jeho stroj je jeho nejlepší kamarád!![/font]
VVLLKK

250+

Skútr / moto: Honda Pantheon 125 2T a Yuki Rally 50

Příspěvekod KYBLOS » 07 úno 2007, 07:20

[quote=roman.mara]já po dálnici zásadně nejezdím, když tedy nemusím. :(

není o co stát. u mě je max. 115 km/h a to jet za kamionem do kopce 80 se mi nechce
a předjet ho v 100 je šílenost, ba přímo hazard. z vlastních zkušeností. Dneska podobné
dodávky jako Iveco apod. jedou v klidu stovkou.

kdybych jel, tak mi nevadí okrsky, hlavně že jede prima parta :D :D :D

B)[/quote]

Asi tak nějak. Já na dálnici ani nemůžu, páč co by mi cajti řekli až by si početli můj tech. průkaz, kde je konstrukční rychlost napsaná 45km/hod? Taky bych byl pro okresky. Tam je jen jediná nevýhoda a tou je víc děr, než je na dálnici. I když kolikrát je to místama na dálnici podobný. Jo a jízda po dálnici mě osobně přijde dost nudná. Jinak si taky myslím, že nejde o rychlost, hlavně, když jede správná parta lidí :-D
Minulost: Derbi Atlantis - naj. 38000km, Piaggio X9 500 - naj. 50186 km
KYBLOS

Moderátor

Reputace: 14
Skútr / moto: Honda CBF 500
Tuning / úpravy: Kufr, boční brašny, tankvak, držák mobilu, alarm, padáky, vyhřívané gripy Oxford, Ultraseal

Příspěvekod tood » 07 úno 2007, 11:30

Tak jsem se taky regnul B) . Dálnici nebrat :p
Dříve: Hyusung SF50 Prima, Derbi Boulevard 125
tood

100+

Skútr / moto: Piaggio X9 500 Evo

Příspěvekod Vamos » 07 úno 2007, 21:50

Dálnici nebrat. Byli by jsme brzdy provozu a tím by bylo pro nás i větší riziko nějaké kolize. To znamená, že by jsme si ani neužili jízdu. Jinak obdivuju dobrodruhy na padesátkách, kteří pojedou takovou štreku. Zřejmě jsme všichni zapálení nadšenci. Já bych spíše jel na 2 dny, ale ještě uvidíme jak to bude s šichtama, rodinou, počasím, hlídáním juniora atd.....atd
Vamos

50+

Skútr / moto: Honda Dylan 125 Kufr GIWI

Příspěvekod score » 08 úno 2007, 00:11

ono z OVY to nejni zas tak hrozný, slušná silnice podobná dálnici a od Hranic krásná scoro dálnice, nebo už dálnice? kousek určitě ;) a dá se to jet i po okreskách, jen drobet menší zajížďka ;) už se těšíme až vám tam rozpálíme kapely ;) se mrkněte u nás na webu co tam bude ;)
jde mi o pohodlí při jízdě, a to mi tenhle scoot umožní, i když koukám po něčem drobet (3x? 4x?) silnějším na delší štreky
co třeba Honda Silverwing? nebo Kymco XCiting? co třebas tohle? uvidíme, co na to řekne při zabíjačce mý prasátko :-)
Obrázek
score

50+

Skútr / moto: parodie na Honda Pantheon - Geely G150 - ona snad vypadá s těma dvěma očima líp než originál :-)

Příspěvekod Thomas » 08 úno 2007, 12:41

[quote=sacore]ono z OVY to nejni zas tak hrozný, slušná silnice podobná dálnici a od Hranic krásná scoro dálnice, nebo už dálnice? kousek určitě ;) a dá se to jet i po okreskách, jen drobet menší zajížďka ;) už se těšíme až vám tam rozpálíme kapely ;) se mrkněte u nás na webu co tam bude ;)[/quote]
Hrozný to opravdu není, ale tak se mi zdá, že si stejně moc nemůžeme vybírat.Ony ty dvouproudovky, tady kde nejsou dálnice, plní vlastně její funkci.Tak že si stejně nepolepšíme.Tím myslím hlavně toho, kdo by chtěl jet trasu Frýdek-Místek, N.Jičín, OL... Asi je fakt lepší to jet OV, Fulnek, OL... Ale to záleží na domluvě...
A ještě k té registraci.Když se nezaregistruju, tak mám smůlu, nebudu vpuštěn?
Thomas

100+

Příspěvekod Thomas » 08 úno 2007, 12:48

[quote=Vamos]Já bych spíše jel na 2 dny, ale ještě uvidíme jak to bude s šichtama, rodinou, počasím, hlídáním juniora atd.....atd[/quote]
Pokud by jsme jeli aspoň 2 naším směrem, tak by se dalo nazpátek jet i později... ;)
Thomas

100+

Příspěvekod score » 08 úno 2007, 21:17

[quote=Thomas][quote=sacore]ono z OVY to nejni zas tak hrozný, slušná silnice podobná dálnici a od Hranic krásná scoro dálnice, nebo už dálnice? kousek určitě ;) a dá se to jet i po okreskách, jen drobet menší zajížďka ;) už se těšíme až vám tam rozpálíme kapely ;) se mrkněte u nás na webu co tam bude ;)[/quote]
Hrozný to opravdu není, ale tak se mi zdá, že si stejně moc nemůžeme vybírat.Ony ty dvouproudovky, tady kde nejsou dálnice, plní vlastně její funkci.Tak že si stejně nepolepšíme.Tím myslím hlavně toho, kdo by chtěl jet trasu Frýdek-Místek, N.Jičín, OL... Asi je fakt lepší to jet OV, Fulnek, OL... Ale to záleží na domluvě...
A ještě k té registraci.Když se nezaregistruju, tak mám smůlu, nebudu vpuštěn? [/quote]

budete vpuštěni ;) ale mám rád pořádek a taky mám na starost technický věci kolem celý tý akce, takže když mi pak přijede o 20 mašin víc než sem čekal, nemusím mít dovyrobený polepy (ona bude stejně rezerva) nebudu mít třeba dost místa na zaparkování, nebo se budete mačkat a nebo vás budu muset postavit někam, kde to nebude moc bezpečný (budem zodpovídat i za bezpečnost na parkovišti, aby ti to někdo neočesal nebo neukradl) a podobně, takže ta registrace není jen tak ze srandy, navíc, je rozdíl přijít jako účastník a jako čumil domácí ;) cena vleznýho bude možná stejná (teprve vypočítáváme) ale zase čumilové nebudou losovat o další ceny (třeba) a podobně, takže ta registrace má fakt svůj význam a není to jen z nudy ;) taky s tím mám docela práci a žere to dost času ;) další z věcí, která je pro počet strojů důležitá je organizace průjezdu městem, nevím jestli ses díval kudy pojedem, ale pokud se nás sleze třeba 60 (a já doufám že víc) tak to bude na okruhu a v centru Olomouce docela mazec, taková kolona scootů a i když podepíšeš prohlášení, že se budeš řídit předpisy, dycky se najde idi...., kterej bude dělat píšoviny a může ohrozit nejen sebe, ale i druhý, a to už je horší, na loňské akci nám jelo 165 bruslařů na inlinech městem a díkybohu se nikomu nic nestalo, ale je rozdíl srazit někoho na bruslích a srazit někoho na mopedu že? zvláště, když za tebou jede další banda na mašinách, navíc, pozval sem plno draků na velkých strojích (přijedou kluci na Harleyích a velkejch mašinách) a ti jsou zvyklí jezdit v podobně velkých bandách, ale nevim jak ste na tom vy ;) takže v kostce tak ;)
Naposledy upravil KYBLOS dne 26 bře 2013, 01:20, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
Obrázek
score

50+

PředchozíDalší

Zpět na Plánované akce a srazy

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek