[quote=Thomas][quote=sacore]ono z OVY to nejni zas tak hrozný, slušná silnice podobná dálnici a od Hranic krásná scoro dálnice, nebo už dálnice? kousek určitě
a dá se to jet i po okreskách, jen drobet menší zajížďka
už se těšíme až vám tam rozpálíme kapely
se mrkněte u nás na webu co tam bude
[/quote]
Hrozný to opravdu není, ale tak se mi zdá, že si stejně moc nemůžeme vybírat.Ony ty dvouproudovky, tady kde nejsou dálnice, plní vlastně její funkci.Tak že si stejně nepolepšíme.Tím myslím hlavně toho, kdo by chtěl jet trasu Frýdek-Místek, N.Jičín, OL... Asi je fakt lepší to jet OV, Fulnek, OL... Ale to záleží na domluvě...
A ještě k té registraci.Když se nezaregistruju, tak mám smůlu, nebudu vpuštěn? [/quote]
budete vpuštěni
ale mám rád pořádek a taky mám na starost technický věci kolem celý tý akce, takže když mi pak přijede o 20 mašin víc než sem čekal, nemusím mít dovyrobený polepy (ona bude stejně rezerva) nebudu mít třeba dost místa na zaparkování, nebo se budete mačkat a nebo vás budu muset postavit někam, kde to nebude moc bezpečný (budem zodpovídat i za bezpečnost na parkovišti, aby ti to někdo neočesal nebo neukradl) a podobně, takže ta registrace není jen tak ze srandy, navíc, je rozdíl přijít jako účastník a jako čumil domácí
cena vleznýho bude možná stejná (teprve vypočítáváme) ale zase čumilové nebudou losovat o další ceny (třeba) a podobně, takže ta registrace má fakt svůj význam a není to jen z nudy
taky s tím mám docela práci a žere to dost času
další z věcí, která je pro počet strojů důležitá je organizace průjezdu městem, nevím jestli ses díval kudy pojedem, ale pokud se nás sleze třeba 60 (a já doufám že víc) tak to bude na okruhu a v centru Olomouce docela mazec, taková kolona scootů a i když podepíšeš prohlášení, že se budeš řídit předpisy, dycky se najde idi...., kterej bude dělat píšoviny a může ohrozit nejen sebe, ale i druhý, a to už je horší, na loňské akci nám jelo 165 bruslařů na inlinech městem a díkybohu se nikomu nic nestalo, ale je rozdíl srazit někoho na bruslích a srazit někoho na mopedu že? zvláště, když za tebou jede další banda na mašinách, navíc, pozval sem plno draků na velkých strojích (přijedou kluci na Harleyích a velkejch mašinách) a ti jsou zvyklí jezdit v podobně velkých bandách, ale nevim jak ste na tom vy
takže v kostce tak