APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
Tak já jsem dojel taky,ale totálně.Takže v dílně zjištěno: regulátor po smrti-dává až 17V,tím pádem odepsaná nová gelová baterka.Podle zjištění na netu škoda tak za 6-6,5 tisíce.Mě z toho picne.A zrovna před Jedovnicí.Víte co za to mohlo být chlastu?
Aprilia Leonardo 125 4t-zatím najeto 35000 km-variator multivar 2000,kevlar řemen,přestavěno na 180ccm,vačka power cam,výfuk leo vince 4road a FURT JE TO
SLABÉ do háje!
Kawasaki 1500 Vulcan-to už je trošku silnější.
Zdenku,hlavně že jsi dojel Děkuji za příjemný den,až na to jídlo .Jinak jsme vyhráli 2-0 i koleno jsem stihl Doufám že vám vyšel alspon ten zákusek .Zítra hodím foto.
Nádherná vyjížďka se vším, co k tomu patří: skvělí lidé, vynikající počasí, sportovní výkony, (bratrská) pomoc bližnímu v nouzi a hluboké zážitky, které si ještě dlouho budeme připomínat a jako zábavnou historku dalším sdělovat...
koukám že máme obrovské mezery budu muset taky vyrazit na tu dalekou moravu opravdu super video a fotky taky tak ja to tady zkusim nahodit a prijedeme. Jirka (huhu)
Pěkné fotky ,až na moje.Příště už mě tak z blízka nefoť,mám pak z toho mindrák .Jenom mě mrzí,že jsem přišel o tu závěrečnou žranici.
Aprilia Leonardo 125 4t-zatím najeto 35000 km-variator multivar 2000,kevlar řemen,přestavěno na 180ccm,vačka power cam,výfuk leo vince 4road a FURT JE TO
SLABÉ do háje!
Kawasaki 1500 Vulcan-to už je trošku silnější.
Tak včera jsme si trochu vyjeli.Byla to taková nevinná akce,u které jsem málem překonal večerku Výjezd ve 14,45hod a návrat v 21,00hod ale super Nějaké foto: www.knir39.rajce.net
Tož výlet to byl fakt extra, na odpoledne super, my byli doma s Jirkou 22,10, mně teda zimečka nebyla, ale Jirka trochu nadával, že jel jen v džínách.... Pavík obstál, až na povolení jednoho kloubu a tím pádem výkyvy a překyvy v zatáčkách.... Dotáhl jsem a uvidíme.
Buráček 650 a PAVíček Maxíček - stříbrný, Maxia 55, strobo, sirenka, hefty - mazlyck SOS - 49°47'48.417"N, 18°28'30.398"E
koukám že máme obrovské mezery budu muset taky vyrazit na tu dalekou moravu opravdu super video a fotky taky tak ja to tady zkusim nahodit a prijedeme. Jirka (huhu)
To víš že jo, třeba ty mezery zaplnit. Rádi Vás uvidíme.