[quote=Vamos]
Dám ti jeden příklad. Jezdím na Dylanovi 5 let. V obci nejezdím zpravidla víc jak 60 km/h mimo město do 100km/h. Ještě jsem nikdy nepředjel velkou motorku, ale velká motorka už několikrát předjela mě. Copak jsem za těch 5 let nepotkal někoho, kdo to má v hlavě v pořádku? V praxi když uvidím motorku v zrcátku za sebou tak je za chvíli předemnou pokud to není pohodový fousatý choprista. S obsahem roste chuť. I ty jsi asi skůtra vyměnil za motorku, protože zrychlení, max. rychlost a dynamika je úplně jinde než u skůtru. Není to tak? Jinak o té předvídavosti a tak jsi to napsal fakt dobře a úplně s tebou souhlasím.[/quote]
Z toho si nic nedělej, žes ještě moto nepředjel.Doluvíme se, a já se 1x vyjímečně od Tebe, předjet nechám... :cyclops: :cyclops: :cyclops:Ono to taky není jenom o tom, že tě někdo předjel, ale záleží i na tom kde, a jaký tam byl provoz, atd... Každá taková situace je jedinečná, těžko se dá o tom mluvit, a nějak to škatulkovat.
Jo máš pravdu, měnil jsem skůtra, za něco rychlejšího, dynamičtějšího.Ale né proto, abych se po okolí proháněl jak bezmozek.Chtěl bych se podívat někam dál, než jsem doteď jezdil.A k tomu bych použil sem tam i dálnici, než se motat jen po okreskách.No a na Dylanovi se na dálnici moc nedalo...
Jinak bych ho měl ještě dnes...