Zatiaľ najazdených trip GG 594 km zo spotrebou 2,9L a celkovo mám 2230 km zo spotrebou od novoty 2,9L Dnes ma čaká cesta domov čo by malo byť už v kludnejšom kochacom štíte zo zastávkou v legendárnom motoreste Kalte Kuchl.
Skútrik ide perfektne a zatial obstál na Nr.1 Prvú zaťažkávaciu cestu má za sebou. Myslím že už nič nestojí v tom že sa v júly vydáme spolu do Portugalska.
Stretol som tam bandu nemeckých veteránistov na Jawách ktorých som potom stretol ešte viac krát a išli parádne. Taktiež veteránisti na Škodovkách 100 a 1000 MB, ktorých mám aj na videu. Bicykle dolu s kopca valili a jedného som ani predbehnúť nemohol, v tých serpentínach valil 70-80. Cesty boli suché aj keď už odpoludnia sa to začínalo z krajov topiť a robili sa malé potôčiky cez cestu.
Minulý týždeň bol ešte Edelwais zavretý a dalo sa ísť iba na Gross, ale od včera už je všetko plne otvorené. Že tam nakydalo cez zimu poriadne snehu je vidieť z foto. Mantinely mali výšku aj 3m a niekde kde asi padli lavíny som to odhadol aj na 6m.
Aj keď som tu už po 5x takéto scenérie som pozeral len na fotkách a videách z YT od iných ale teraz som si to konečne užil aj ja.
Neskôr pripravím aj ja videá, mám materiálu hafo.
Čúz

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk