Ahoj, díky za organizaci a vedení. Víkend se vyvedl, já dorazil domů až teď...
2015-2019 Piaggio XEvo 125, najeto cca 10 000 km 2019-2020 Yamaha Majesty 400, najeto 14 000 km 2020-????? TeeTee Aktivní člen Skútr klub Pardubicehttps://www.facebook.com/groups/781611775334209/
Ahoj, tak jsem po páté dorazil do Nymburka. Dneska jsme s Jardou jeli projížďku ČB - Týn n. V. - Tábor a pak každý domů. Já zmoknul u Olbramovic, ale to nijak nepokazilo skvělý víkend. Díky a ten kostel se sklepením, to byla opravdová třešnička na dortě!!!
Praha tentokrát se zpožděním, omlouvám se. Jinak co říct, opět paráda, škoda že není něco podobného častěji. Dík všem, hlavně Pepému a ať mu jeho karburátorový Burgman jezdí jako teď ten můj.
Rok s rokem se pomalu sešel a tak je nejvyšší čas zeptat se: "Plánuje se Česká Kanada 2020?" Vždycky je to super a tak bych si to rád i letos zopakoval!
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Ahoj, prázdniny jsou v polovině, taky bych rád ještě něco naplánoval. Na Kanadě jsem byl zatím jen dvakrát a vždy to bylo parádní. O další ročník bych rozhodně stál
No jo, ale to děláme účet bez vrchního. Ohledně termínu rozhoduje Pepe a náš hlas je jen poradní. Tak snad se brzy nějakého verdiktu dočkáme. Ale zní to logicky, uvidíme.