Tak jsem dnes šnečka oživil a hned projel kolem Lipna a Vltavy. Vzhledem k tomu, že fungoval tak to vypadá že dorazíme. Takže těším se a v sobotu AHOJ !
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Tak jsem si rezervoval jako obvykle poslední prazdninovou sobotu a Pepe se o týden předchází. Takže poprvé se nedostanu a prosím prodloužit vízum na další rok. Tak ať je vás co nejvíc, počasí jak vidno zajištěno.
šnek píše:Tak jsem dnes šnečka oživil a hned projel kolem Lipna a Vltavy. Vzhledem k tomu, že fungoval tak to vypadá že dorazíme. Takže těším se a v sobotu AHOJ !
Dane už se taky těším,akorát s počasím vyhrožujou.No nějak to dáme .
Zdravím, kdyby se chtěl někdo přidat na trase Český Krumlov- České Budějovice -Jindřichův Hradec odjezd před půl 10 z ČK, je možnost, zatím já se Šnekem, pojedeme na pohodu standardní rychlostí 80-90 km/h. V případě zhoršených cestovních podmínek možnost posunout odjezd. Přihlaste se nejlépe do pátku, nevím zda se dostanu v pátek večer a v sobotu ráno na net. Případní opozdilci pište Šnekovi.
Ne, že bych nemohl zmoknout ale nestojí za zvážení přesun o týden? Tento víkend má pršet skoro všude, příští zatím vypadá pěkně. Pokud to není o rušení rezervací ubytování nebo sobotních dovolených v práci, snad to není zase takový problém, ne? Kdosi tu psal, že by se mu to i hodilo... Ale jen se ptám, nechci vyvolávat bouřlivé diskuse o tom, že přece máme nepromoky a moto není z cukru
No, podle Norů v sobotu v JH pršet nemá, přijde to už v pátek. Pak má být jen chladněji. Přemýšlím, že bych se se synem přijel podívat a zúčastnit. Máte nějaký tip na přespání? Zpět bychom to vzali v neděli. Díky.
Pokud by tady u nás zítra ráno lilo, tak asi zbaběle vypustím sraz u LIDLu a dorazím mezi 12-13 na parkoviště k zimáku (předpokládám že harmonogram je stále stejný - unikum ve 12 > oběd > unikum ve 13 > odjezd na vyjíždku ).
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Ano pane Šneku,harmonogram nechávám stejný a beru to jako jistou tradici. Mimochodem,Norové zatím předpovídají odpoledne bez kapek,tak snad to tak i zůstane .
Ahoj, tak se hlásím do party. Budeme to mít s pěknou dopolední rozjížďkou. JČ jsou pěkné a dlouho jsem tam nebyl. Jen pak nějak vymyslet to přespání, ale doufám, že dobrou radu od někoho dostaneme.
tentokrát bohužel se nezučastním protože budu v práci.na poslední chvílu se to rozhodlo tak co se dá dělat.počasí by mělo být dobrý.tak si to tam užijte a příště mi to vyjde.za chvílu vyrážím do roboty do 19 hodin a zítra taky.budu tiše závidět.beru si ručník pro sichr kdyby mi ukápla nějaká ta slza.hlavně všici dojedte vpořádku domu